Šta je novo?

LG Televizori

Kako da registrujem LG G4 kupljen u Madjarskoj?
Za registraciju bilo kog uređaja kod nas mislim da LG traži fiskalni da se zakači, i ide po automatizmu rekao bih - povuče preko serijskog broja uređaja kolika mu je garancija.
E sad, kako bi se ostvarila sa HU računom ne znam.

Pisalo se o tome, ja nisam dobio dobre rezultate sa dodatnog uredjaja , konkretno firestick 4k Max pa sam odustao. Atmos passthrough na soundbar radi bez problema, a DV pusta samo iz MP4 fotmata (sto je prava retkost naci, uglavnom je sve MKV) a MKV DV fajlove reprodukuje kao HDR10 materijal, sto je samo po sebi dovoljno dobro :)
Hvala na odgovoru, šteta. Opet sto kazes hrd je dovoljno dobar i zvuk nije los i bez atmosa 😀
Gde si uzeo i koju veličinu G4 i koliko si platio?
Uzeo preko kolege koji se bavi time, 65 inca 1750 eura. Sto je kao 65 c4 kod nas legitimno. Prakticno 60k manje sam platio. Nasao sam na KP za 1685 najmanju cenu, dodatno dostava ali znog paranoje mi lakse od poznanika.
Za registraciju bilo kog uređaja kod nas mislim da LG traži fiskalni da se zakači, i ide po automatizmu rekao bih - povuče preko serijskog broja uređaja kolika mu je garancija.
E sad, kako bi se ostvarila sa HU računom ne znam.
Hmm razmisljao sam da probam da uvalim tako na sajtu, udarim serijski i racun pa ako prodje prodje 🤣🤣

LGoled2025.png

Poslednja izmena:

Sta mislite o ovom?

mod: ne može link ka prodavnici
Isto me zanima mišljenje.

Mada, koliko sam uspeo da pročitam i ovde, ali i na drugim raznim sajtovima/forumima svi imaju apsolutno potpuno isto mišljenje da je jedini LG TV koji valja OLED, da su upropastili sve ispod toga.

Skoro sam kupio TV LG 65UR78003LK. Međutim, kako je fiksni nosač, nepristačni su usb portovi. Umrežen je i pokušavam preko Smart Share aplikacije i media playera da reprodukujem šerovane foldere sa računara, međutim uopšte ne učitava titlove. Imate li neko rešenje za ovaj problem?

Nema neke pameti, mora da se zove identicno kao film bez ekstenzije i .srt na kraju i sve radi normalno..

Skoro sam kupio TV LG 65UR78003LK. Međutim, kako je fiksni nosač, nepristačni su usb portovi. Umrežen je i pokušavam preko Smart Share aplikacije i media playera da reprodukujem šerovane foldere sa računara, međutim uopšte ne učitava titlove. Imate li neko rešenje za ovaj problem?
Koristi plex za to, mnogo bolje rešenje.

Nema neke pameti, mora da se zove identicno kao film bez ekstenzije i .srt na kraju i sve radi normalno..
Naravno da se zove isto, ali ne čita. Preko usb-a radi sve bez problema, ali kad hoću da povučem šerovan folder sa kompa, onda nema titla. Probao da konvertujem u sub, pa iz ANSI u UTF i obrnuto. Probaću PLEX. Hvala na predlogu.

Trenutno u LG u TC Beo ima sniženje TV-a. Cena mislim da je za taj model malo niza nego na KP.
Verujem da je i u drugim prodavnicama.

Zaboravi na Smart Share. Instaliraj Serviio.

Naravno da se zove isto, ali ne čita. Preko usb-a radi sve bez problema, ali kad hoću da povučem šerovan folder sa kompa, onda nema titla. Probao da konvertujem u sub, pa iz ANSI u UTF i obrnuto. Probaću PLEX. Hvala na predlogu.

Pazi ja sam ga koristio dugo dok nisam presao na NAS i sve je radilo bez problema.

Ima jedna fora koju sam slucajno provalio doduse, ako se uradi rename fajla nece dugo da skonta promenu a ako ga iskopiras odmah sa pravim imenom u deljeni folder onda se pojavi maltene odmah.

Ako ne delis mnogo foldera mozes da probas da rebuildujes ceo media library, onda bi trebao da uhvati prevod.

Trenutno u LG u TC Beo ima sniženje TV-a. Cena mislim da je za taj model malo niza nego na KP.
Verujem da je i u drugim prodavnicama.
Uzeo ga upravo tamo za 69k. Prezadovoljan, Inače, radi perfektno preko Plexa, samo sam našao negde na forumu da se pre srt stavi i sr. Npr, Gladiator.sr.srt i onda kad se uveze čita i Č,Ć,Ž,Š.Đ i da se sa UTF-a prebaci na Ansi. :) Ima malo gimnastike, ali radi savršeno. Probaću i Servio, pa šta bolje radi :) Hvala puno svima!

Pozdrav, u planu je kupovina lg tv 55 incha Nano ili qned modela ali mi treba pomoc oko izbora modela. Koji modeli imaju Ips panel ako je neko skoro uzimao pa da mi preporuci.Tv ce se gledati direktno i sa strane pa ovi sa VA panelima ne odgovaraju.Hvala.

Svi 55 su IPS.

81 nano je skroz korektan, a ako hoćeš 120hz onda QNED85 varijanta.

Pronasao sam ovaj model 55NANO81T3A za korektnu cenu. Da li ima neko ovaj model LG televizora i kako je zadovoljan.Pozdrav.

Mali preview G5. Doterali su do 2500nita na 10%. i 365 na 100%. Ogroman skok u odnosu na prošlu generaciju.

G5.jpg

Meni je dva puta iskocilo danas ali nisam imao hrabrosti da kliknem 😂

Da li postoji mogucnost kod LG tv-a tj na ovom WEB os da se namesti da prilikom paljenja tv ne otvara ono home, nego tipa da otvori odmah aplikaciju (npr eon)?

Da li postoji mogucnost kod LG tv-a tj na ovom WEB os da se namesti da prilikom paljenja tv ne otvara ono home, nego tipa da otvori odmah aplikaciju (npr eon)?
Nema ništa tog tipa. Evo šta kažu

"Currently, there is no API provided to automatically launch an app when the TV is turned on"

Može da se upali samo na home ili poslednji HDMI input. Možeš da namestiš Quick Access prečicu da brže uđeš u Eon. Otvori Eon aplikaciju i na daljinskom zadrži broj (recimo broj 1) i pitaće te da li želiš da dodaš Eon na Quick Access 1. I sad kad upališ tv na home samo zadrži broj 1 i upaliće Eon.

Nazad
Vrh Dno