Šta je novo?

LG Televizori

Sad vidim ista cena, onda taj 863 za 109, bolji je i miniled.

Mada moj glas i dalje ide za oled :)

Meni je radio prosle godine na C1, na C2 nije, morao sam pesaka

Zvao sam danas servis LG u BG
Bas pitao koje bolji tv da li UR ili nano
Rekli mi da su bolji UR modeli od nano
Ja se dvoumim izmedju LG UR81 ili LG nano 763
Hvala puno! Znaci da izbacim onda iz uzeg izbora Nano, ostaje mi taj LG UR koji sam gledala, i Samsung UE55CU7172UXXH, pa da se odlucim za jedan od ta 2. Danima vagam LG ili Samsung, i nikako da odlucim.

Taj UR7300 je osnovni ili ti ulazni model 4K LG tv modela za 2023 godinu i ne bih se slozio da je bolji od lg nano 753. Čak i najjači model ur9100 nema bolju sliku od nanocell modela.

U Gigatronu 55C31LA 179,999 + 15% popusta ko placa intesinom karticom.

Ta mu je cena bila i pre blek frajdeja, ja neznam šta im znači taj crni petak kad su im cene iste.

Hvala puno! Znaci da izbacim onda iz uzeg izbora Nano, ostaje mi taj LG UR koji sam gledala, i Samsung UE55CU7172UXXH, pa da se odlucim za jedan od ta 2. Danima vagam LG ili Samsung, i nikako da odlucim.
Izvini Jelena ja se ne razumem u tv, vec zvao servis i kako meni rekli tako ti preneo. Nece niko da nam pomogne ovde svi pricaju o televizorima od 1000e pa do 3000e, izgleda da smo ispod njihovog nivoa.

Pa da bi prodali novu seriju televizora, pogledaj test na youtubu između nano serije i ur serije

@sekspir019 posto vidim da se razumes, kakvo ti je misljenje za Samsung UE55CU7172UXXH u odnosu na LG 55NANO753QC? Ili ako imas predlog za neki bolji u tom rangu (500-600e).

Što se samsunga tiče ne pratim taj brend uopšte mada nisu loši zavisno od serije, kod mene u kući su samo lg tv-i
Do 500-600e ili ur 7300-7800 serija od lg-a ili nano 783 ako se nađe u tom opsegu

Što se samsunga tiče ne pratim taj brend uopšte mada nisu loši zavisno od serije, kod mene u kući su samo lg tv-i
Do 500-600e ili ur 7300-7800 serija od lg-a ili nano 783 ako se nađe u tom opsegu
Pusti link uporedjivanja ne mogi naci, hvala unapred
Ovde su rekli da nano 783 i 763 su isti modeli, samo je 783 siv a 763 je crni
Ispravi me ako gresim

Nano 783 vidim da moze da se nadje oko 70 hilj. Koja je prednost nano 783 u odnosu na nano 763?
Poredim npr nano 753 i nano 763 i ja ne vidim neke znacajne razlike.

Nano 753 je stariji model

Nano 783 i 763 su isti razlika je samo u boji.

Izvini Jelena ja se ne razumem u tv, vec zvao servis i kako meni rekli tako ti preneo. Nece niko da nam pomogne ovde svi pricaju o televizorima od 1000e pa do 3000e, izgleda da smo ispod njihovog nivoa.
Evo kako je prosao moj prijatelj sa "jeftinim" tv-om 90k dinara. Kupio lg taj neki nano sto spominjete i na kraju mu hbo zapinje, blokira, izbacuje. Verovatno mu je slab procesor, ne znam. On je hteo da uzme vecu dijagonalu, posto je vec imao smart lg i sve je bilo super radilo, ali je bio mali. Brat kupi za 60k, 70inca ogroman tv, posle manje od godinu dana, fleke na ekranu, probija neko svetlo. Nazalost ako hoces dobar tv moras da das i mnogo para

@suboticanin
Realno, 70" za 60k ... ne deluje obećavajuće na duže staze.
Ja, lično, nikada ne bih ulazio u tako nešto ... ali "daj samo da je što veće, za što manje" ...

Evo kako je prosao moj prijatelj sa "jeftinim" tv-om 90k dinara. Kupio lg taj neki nano sto spominjete i na kraju mu hbo zapinje, blokira, izbacuje. Verovatno mu je slab procesor, ne znam. On je hteo da uzme vecu dijagonalu, posto je vec imao smart lg i sve je bilo super radilo, ali je bio mali. Brat kupi za 60k, 70inca ogroman tv, posle manje od godinu dana, fleke na ekranu, probija neko svetlo. Nazalost ako hoces dobar tv moras da das i mnogo para
Ja hocu da kupim LG nano763 od 55 inca jel on ima ips panel a od 50 inca AV panel. To nije velika dijagonala, pre bi dao za krastarenje kruzerom nego za tv 2000 do 3000e.

Imate na A.a.a.-u tretutno akcija lg 55 nano763 za 55k sa 2+3 godine garancije, trenutno najpovoljnije.

Imate na A.a.a.-u tretutno akcija lg 55 nano763 za 55k sa 2+3 godine garancije, trenutno najpovoljnije.
Ima znam, a gde smem da ga kupim na An... Sta ako stigne polomnjen onda da se ubedujem sa njima da ja nisam polomio, ili da se pokvari posalju kurira i dok im odnese polomi ga i bice ja sam polomio i opet ubedjivanje. Malo mi je rizicno to a i plasim se da nije izlozbeni bio negde tv

Ti nano 753 / 763 / 783 su dobrano lošiji od npr UR91 koji ima bolje osvetljenje i odlične uglove gledanja. Pričam iz ličnog iskustva.

Cena UR91 model? Pogledaj i to, jeste da je ur serija ovogodisnja ali razlika u ceni to ne opravdava.

Najniza cena tog ur 91003 modela je 80k, ipak je to velika razlika.

Nazad
Vrh Dno