Nakon dve godine od kupovine ne važi zakon o zaštiti potrošača već garancija koju ti je dao uvoznik. Ukoliko se njima isplati mogu ti ga popravljati svaki put dok ti ne istekne tih 5 godina. Jedino ako im se ne isplati popravka dobićeš zamenu ili razduženje.Zvao sam BC i Ignis moraš TV doneti sam jer sam van BG
Kontam nekim starijim ljudima ili ko nema vozilo dođu i pokupe sami
Garancija kaže važi na sve van 2g što je odlično jer ako nešto popravljaju uopšte (čisto sumnjam) neću plaćati ništa
Nije C2 toliko bolji od C1. Barem što se tiče prikaza.Svaki put mi obicni smrtnici kupujemo oled generaciju unazad zbog cene, i ja sam C1 uzeo kad mu je pala cena jer se pojavio C2, ako je kako je...
A reci mi 43 nano763qa jel ima ips ili va? Nigde nisam nasao ovaj infona x0 inča stavljaju VA, na x5 inča IPS
У принципу зависи са које удаљености гледаш ТВ и која је дијагонала. Логично да ТВ веће дијагонале неће имати тако лоше углове гледања, са друге стране ако ТВ од 40 - 50 " гледаш са 3 метра и јаче логично да ће углови гледања бити лоши..Idealno bi bilo kad bi imali 43 i 50 u istoj radnji radi poredjenja. Ili je na VA panelima toliko los ugao gledanja da se moze primetiti i ovako?
Ovdje se ne bih složio, idealno je u oku posmatrača, u FM modu je kod mene prikaz previše žućkast, da ne kažem iritantno žućkast 🙂 Moguće da je na mjerenjima i po Vinsentu & ekipi to najtačniji prikaz, ali mojim očima ne prija. 🙂I Filmaker mod zarad idealne slike. 😛
Isto i kod mene. Taj mod je bezveze. Iskreno.Ovdje se ne bih složio, idealno je u oku posmatrača, u FM modu je kod mene prikaz previše žućkast, da ne kažem iritantno žućkast 🙂 Moguće da je na mjerenjima i po Vinsentu & ekipi to najtačniji prikaz, ali mojim očima ne prija. 🙂
Ja se navikao, mrzelo me da podesavam 🙂Ovdje se ne bih složio, idealno je u oku posmatrača, u FM modu je kod mene prikaz previše žućkast, da ne kažem iritantno žućkast 🙂 Moguće da je na mjerenjima i po Vinsentu & ekipi to najtačniji prikaz, ali mojim očima ne prija. 🙂
Interesantno je da je ovo tacno ako je sadrzaj u HDR kontejneru debrim delom na visokom broju nita ali cesto smo svedoci da HDR verzije filmova/serija su isuvise tamne i masterovane na malom broju nita (potencijalni ASBL problemi) pa SDR verzije istih zapravo deluju dosta zivlje i svetlije i svekupuno emituju vise svetlosti a sam tim i vise toplote.Prebaci na SDR. Inače da. U HDR režimu panel brže "gori" jer je brightness na 100%, što je na OLED-u nepotrebna stvar osim ako se ne gleda kvalitetan HDR sadržaj.
Aj bas me zanima sta mislis, javi kada istestiras. Nameracio sam se na oled C2 upravo zbog local dimminga tj nijanse crne. Koliko sam skontao qled nema local dimming na nivou pixela vec po segmentima ekrana? Ne zanima me prejak brightness ali nijansa crne mi je zbog filmova prioritet.Ja trenutno imam LG 42 C2 i Samsung 43 QN90B. Testiram ih ..😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari