Sima. Dj
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.12.2022
- Poena
- 55
Vecina su ips, ali imas i va panela,Moj 65nano 783qa je ips, a kolko vidim taj tvoj je Va.Pozdrav, zanima me da li je na lg 50 nano 763qa va ili ips dispay?
Vecina su ips, ali imas i va panela,Moj 65nano 783qa je ips, a kolko vidim taj tvoj je Va.Pozdrav, zanima me da li je na lg 50 nano 763qa va ili ips dispay?
Video sam negde da lg stavlja na nano serije do 50 inca va panel, a na 55 i vece ips sto mi je bilo malo nelogicno da na isti model samo u razlicitim velicinama stavljaju razlicite panele, ali izgleda jeste tako. Hvala na odgovoruVecina su ips, ali imas i va panela,Moj 65nano 783qa je ips, a kolko vidim taj tvoj je Va.
Simpatičan tv, ali ako ne koristi web os, mozda bolje ici na,, obican, mozda cak i veci, imas za taj novac, primer ja uzeo caletu Sharp 40CF3 za 21900,imass ga jos na toj akciji, primetno veci za isti novac, ali kvalitet slike je na strani lg a,Valja li čemu 32LQ63006LA i koliko je upotrebljiv ako se "zaglupi", tj. ne poveže se sa netom i ne koriste se smart funkcije...?
Treba mi neki jeftini TV za kevu, što manji i jednostavniji to bolje...
Kvalitet slike, pouzdanost, cena i mala veličina su mi bitni (mada, i 40" je ok, zavisi od raspona nožica. komoda je nepunih 80cm široka)...ostale zezancije nisu. Ja već godinama ne gledam TV, gleda keva koja neće moći da se snađe ni sa standardnim funkcijama, a kamoli smart glupostima.Simpatičan tv, ali ako ne koristi web os, mozda bolje ici na,, obican, mozda cak i veci, imas za taj novac, primer ja uzeo caletu Sharp 40CF3 za 21900,imass ga jos na toj akciji, primetno veci za isti novac, ali kvalitet slike je na strani lg a,
Nozice su tacno na 80,ali kako stoje nakrivo u najsirem delu odu skoro 85.Kvalitet slike, pouzdanost, cena i mala veličina su mi bitni (mada, i 40" je ok, zavisi od raspona nožica. komoda je nepunih 80cm široka)...ostale zezancije nisu. Ja već godinama ne gledam TV, gleda keva koja neće moći da se snađe ni sa standardnim funkcijama, a kamoli smart glupostima.
Ovaj LG mi se uklapa u to, zato su me zanimala mišljenja. Druge alternative su mi Vox, Fox i Tesla, što bih radije da izbegnem...
Hvala na informacijina x0 inča stavljaju VA, na x5 inča IPS
Imam ja sličan LG. 32" fhd, par godina star model. Slika je dobra i sve radi kako treba. Od mene preporuka. U poređenju sa istim godište Tošibe u HD rezoluciji, ovaj LG ga ubija po svemu (bolji zvuk, bolji kontrast, boje...)Kvalitet slike, pouzdanost, cena i mala veličina su mi bitni (mada, i 40" je ok, zavisi od raspona nožica. komoda je nepunih 80cm široka)...ostale zezancije nisu. Ja već godinama ne gledam TV, gleda keva koja neće moći da se snađe ni sa standardnim funkcijama, a kamoli smart glupostima.
Ovaj LG mi se uklapa u to, zato su me zanimala mišljenja. Druge alternative su mi Vox, Fox i Tesla, što bih radije da izbegnem...
Od kako sam kupio njihov oled i izneo utiske na forumu, opala im prodaja, pa sad se snalaze na razlicite nacineLG želi da plaćate pretplatu za njihove televizore - Benchmark
Ideja kompanije LG je da se prebaci na novi poslovni model kojim će generisati kontinualni profit od vas. Spremite se za nove pretplate i još reklamabenchmark.rs
Kao sto rece neko iznad, LG-jevi tv modeli koji imaju velicinu koja se zavrsava na 0 (40, 50, 60, 70 itd) su vecinom VA a oni koji se zavrsavaju na 5 (55, 65, 75 itd) su uglavnom IPS.Planiram da uzmem neki tv, pisao sam u ovoj temi o tome, pa me zanima da li model 55UQ81003LB ima IPS ili VA panel?
Ma pusti tv, nista nisi javio za horor i devojku..Jel se ozeni?Od kako sam kupio njihov oled i izneo utiske na forumu, opala im prodaja, pa sad se snalaze na razlicite nacine
🍻
Pre bih isao na uq7900, jeftiniji a bolji tv, plus dobijes magicni daljinski, 8100 je osnovna verzija, ne kazem da je losa samo je 7900 bolja🙃Planiram da uzmem neki tv, pisao sam u ovoj temi o tome, pa me zanima da li model 55UQ81003LB ima IPS ili VA panel?
Pre bih isao na uq7900, jeftiniji a bolji tv, plus dobijes magicni daljinski, 8100 je osnovna verzija, ne kazem da je losa samo je 7900 bolja🙃
Onda je bolja varijanta 75003,(49999 dinara) ako je tako, ustedeo bi od 100 do 200 evra, minus magicni ako mu treba. Mada sada je kasno covek vec narucio.Od 75003 do 81003 su svi paneli isti, razlika boja tanje ivice i magični daljinski.
Magični daljinski se uzima za 3500 dinara zvanična cena, tako da plaćanje za drugi model koji je i 20.000 skuplji je suludo.
Nije iz zvaničnog LG kanala, nego sa strane, kao i UQ7900.Onda je bolja varijanta 75003,(49999 dinara) ako je tako, ustedeo bi od 100 do 200 evra, minus magicni ako mu treba. Mada sada je kasno covek vec narucio.
Kad si vec tu da pitam, odakle se pojavi uq9100, kad su vec ovogodišnji UR modeli poceli da se naziru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari