Ja sam naručio za roditelje 55" UP77 (model iz 2021. dok je UM čak iz 2019.) za 450e. Videh da MagicRemote dolazi u pakovanju. Ne očekujem puno a za te novce i na tu dijagonalu ni ne mogu.Vidim da se ovde govori samo o nekim zverima od LG tv-a. Mislim na cene. E za neke od nas sa dosta skromnijim budžetom, pitanje za LG 4K43UM7050PLF. Da li vredi kupovati? Tv je iz prošle godine i na oglasima ga ima po nekoj ceni koju bih mogao priuštiti. Koristio bih ga za iptv, filmovi, sport... Ili ima nešto bolje novo, od 400-450 eura ali ne više od 43" veličine. Hvala unapred.
Gde si ti video 65icu za te pare da uzmem 2 komada? 😀Zašto i kada je toliko pala cena LG oled65c1 modela?
Ja sam uzeo pre nekih 10 meseci platio tada na popustu tačno 2000 u domaćoj radnji.
Vidim sad su oko 1400 evra, baš drastičan pad cene.
Takođe izgleda novih 2022 C2 modela nema još.
Ne znam dal je za ovu temu ne vidim neku oko prodaje.
Pa na eponuda stoji prva cena 1575 evra.Gde si ti video 65icu za te pare da uzmem 2 komada? 😀
Ta prva cena nije iz ofišl radnje, mislim da je madjarska šema 🙂 cena redovna u radnjama je oko 2100ePa na eponuda stoji prva cena 1575 evra.
Na KP ima i za 1370.
Bukvalno neverovatno koliko su pale cene.
Valjda imaju na stanju nisam proveravao.
Ja kad sam uzeo prošle godine u septembru razlike u ceni naše radnje KP nije bilo pa nisam razmišljao uopšte plus sam dobio ovde 5g garancije uz slanje serijskog onom servisu.Ta prva cena nije iz ofišl radnje, mislim da je madjarska šema 🙂 cena redovna u radnjama je oko 2100e
To nije zvanična prodavnica. To je KP.Pa na eponuda stoji prva cena 1575 evra
Slažem se, i ja sam kupio kod nas zvanično C1 prošle godine, jeste skuplje ali to je ipak jako skupa stvar za rizikovanje/igranje preko nezvaničnih kanala u slučaju kvara i sl.Nema 5gg. Ovako ne boli glava i ne podržavaš crno tržište.
Ako se isplati da uštediš 500e, pa ako crkne nešto izmedju 2-5 godine, onda okej.
Kad sam prvi put video novu cenu ponadah se da su pale cene i 77 inch modela kad ono cvrc skoro ništa.Ali nije loše ni KP, jer može da se ostvari kod nas garancija. Ako ima za te pare, to je dobra priča baš.
Zvanična je prodavnica, fiskalni dobiješ ali idu sa 2 god garancije.To nije zvanična prodavnica. To je KP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari