nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Da li će biti kašnjenja i koliko će biti zavisi od verzije BT-a (na prijemniku i transmiteru), ali i do drajvera. Bilo je price o tome na temama oko povezivanja BT slušalica na TV.
Cudno da Bose 700 ili Sony CH710 kasne, a to su sve samo ne lose slusalice.Ili kvalitetnije sluske. Imam JBL Tune 500bt nema kasnjenja.
Ja nikako nisam uspeo baš taj model slušalica da uparim sa mojim tv-om (65UP8103LR).Ili kvalitetnije sluske. Imam JBL Tune 500bt nema kasnjenja.
24fps je standard koji se koristi prilikom snimanja filmova.P.S. 24fps nije ni za šta, pogotovo kada uz to iskombinuju i brzinu menjanja kadra koja bude mnogo veća od neophodne, pa nema šanse nijedan softver to da ispravi.
Popravih ti post 😉24fps je zaostali standard koji se nažalost još uvek nekad koristi prilikom snimanja filmova.
Ja ga pazario, videcemo kada se upali sta ce biti... Birao sam izmedju ovog i TCL, rekli.mi.ovajJa bih ga zaobisao. Moje misljenje je da Samsung generalno ima bolje mid range modele od LG-a.
Ovde imas review tog modela, mislim da sam selektovao dobar, i poredjenje sa malo skupljim(gledajuci cene kod nas) samsung modelom (UE55AU8072UXXH):
![]()
Samsung AU8000 vs LG UP7000: Which TV Is Better?
The Samsung AU8000 is better overall than the LG UP7000, but they use different panel types. The Samsung has a VA panel with higher contrast for deeper blacks, while the LG we tested has an IPS-like panel with wider viewing angles. However, there are variants of the LG with a VA panel. The...www.rtings.com
Znam o cemu se radi, hteo sam reci da se svodi na moje subjektivno misljenje o tome, sta meni vise prija. Fora je sto su ljudi naviknuti na 24fps, tako da je tesko samo preseci. Gemini Man je sniman u 60fps, iskreno deluje malo cudno 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari