nikakvih problemaZnači nema niko problem sa hbo max na početnoj stranici baguje ko blesav,da ne može ni da se koristi,dolazi čak i do zapucavanja aplikacije pa mora gašenje tv-a...
Neko rešenje?
Probao ponovno instaliranje aplikacije isti djavo.
Prodaj ti to da uzmes pare, pa kupi neki obican LED i za novu godinu na neku destinaciju od ostatka para.Sinoc sam po prvi put zaronio u cari Netflixa (pozajmio nalog,cisto da vidim vredi li) i napravio kombinaciju za C2... i ponovo ostao blago razocaran... Prvo sam razocaran Netflixom jer ukoliko ne pratis njihovu produkciju mozes da se slikas... provedes 3 sata trazeci nesto pristojno za gledanje,i na kraju odgledas sr*nje. Jednostavno tumaras po onim posterima,pretraga ocajna... al ajd... pustih neki 4KUltra HD film ocekujuci cudo,al dzaba... ocigledno su mi prevelika ocekivanja,jer citajuci vase pohvale i non stop CRNA JE CRNA mislio sam da nece biti sumova u tamnim scenama,al sam se ocigledno zeznuo.... sta znam,mozda jos prolazim period adaptiranja,ali... jos uvek ne mogu da nadjem nista wau na C2 (posebno u odnosu na to koliko ceo svet trubi o njemu).Softver za 2022.godinu spor,daljinski staromodan,jedino sto me iskreno odusevilo je vizuelni izgled TVa,sve ostalo manje vise,ispod mojih ocekivanja. Pozitivno je jos i to sto su OLED televizori u cenovnom rangu LED modela od pre 6-7 godina (kad sam kupovao LED) pa sa te strane mi je lakse,jer da sam uleteo jos recimo 400-500e vise bio bih vidno razocaran. Plus sto u podsvesti uvek imas neki strah od staticnih slika,logoa... i mogucih posledica
Nadji negde remux blu raySinoc sam po prvi put zaronio u cari Netflixa (pozajmio nalog,cisto da vidim vredi li) i napravio kombinaciju za C2... i ponovo ostao blago razocaran... Prvo sam razocaran Netflixom jer ukoliko ne pratis njihovu produkciju mozes da se slikas... provedes 3 sata trazeci nesto pristojno za gledanje,i na kraju odgledas sr*nje. Jednostavno tumaras po onim posterima,pretraga ocajna... al ajd... pustih neki 4KUltra HD film ocekujuci cudo,al dzaba... ocigledno su mi prevelika ocekivanja,jer citajuci vase pohvale i non stop CRNA JE CRNA mislio sam da nece biti sumova u tamnim scenama,al sam se ocigledno zeznuo.... sta znam,mozda jos prolazim period adaptiranja,ali... jos uvek ne mogu da nadjem nista wau na C2 (posebno u odnosu na to koliko ceo svet trubi o njemu).Softver za 2022.godinu spor,daljinski staromodan,jedino sto me iskreno odusevilo je vizuelni izgled TVa,sve ostalo manje vise,ispod mojih ocekivanja. Pozitivno je jos i to sto su OLED televizori u cenovnom rangu LED modela od pre 6-7 godina (kad sam kupovao LED) pa sa te strane mi je lakse,jer da sam uleteo jos recimo 400-500e vise bio bih vidno razocaran. Plus sto u podsvesti uvek imas neki strah od staticnih slika,logoa... i mogucih posledica
Ne staj mi na muku... Planet Earth 2 nece da pusti zvuk,a snimak sa hard diska secka...Nadji negde remux blu ray
Planet earth 1 i 2
Isti problem imam na 43UN7000. Strašno kako ga poređa i nisam našao način da ih poređam kako treba. Eventualno ako neko ima dva LG i sa jednog da skine listu i postavi na drugi.Lg 65up75003lf, ne sortira kanale po LCN redosledu kada se skenira mreža.
325 stranaNapravi backup harda, formatiraj ga iz tv-a pa vrati nazad, i onda probaj dal ce da secka video
Evo ti tema, kad imaš vremena, čitaj i pronaći ćeš dosta dobrih podešavanja 😉
Nemam LG ali na Sony mora da se podesi region Rusija, jedino mi je tupoređao kanale kako treba, u pitanju je Super Nova.Isti problem imam na 43UN7000. Strašno kako ga poređa i nisam našao način da ih poređam kako treba. Eventualno ako neko ima dva LG i sa jednog da skine listu i postavi na drugi.
Ja sam na super novoj, LG C2 i prvo sam stavio region UK i poredjao mi kanale bezveze pa zamenio na Srbija skenirao opet i poredjao kako treba.Isti problem imam na 43UN7000. Strašno kako ga poređa i nisam našao način da ih poređam kako treba. Eventualno ako neko ima dva LG i sa jednog da skine listu i postavi na drugi.
Pokusavam da koristimMoja preporuka tebi, a i ostalima koji uzimaju OLED, koristite TV za šta je namenjen. Znači filmovi, serije, gaming i kablovska. Ne tražite mu mane, svaki TV ih ima. Ukoliko u gledanju pomenutog materijala naletiš na neku manu, onda se baci na rešavanje tog problema 😉
@stevan Prebacio zemlju na UK i skenirao kanale, naravno poređao kako mu bilo volja, zatim vratio zemlju na Srbija svi kanali bili obrisani i pustio ponovo sken (Network) sa 546MHz početkom i gle čuda sve kakao treba.Nemam LG ali na Sony mora da se podesi region Rusija, jedino mi je tupoređao kanale kako treba, u pitanju je Super Nova.
Ima nas svakakvih... meni iskreno nista ne smeta ni kad gledam LED sto znaci d anisam zahtevan korisnik,ali kad sam vec kupovao TV,a volim tehnoloske novitete jednostavno sam morao i ovo da probam. E sad,marketing ili ne,jednostavno koliko su nahvaljeni ocekivao sam spektakl od slike,slika je naravno bolja,tu nema dileme,ali da se eto u sred filma zamraci vecina ekrana... nerealno ***. Mislim ok je nama koji znamo o cemu se radi,ok je i ljudima koji to nece ni primetiti,ali sta sa vecinom koja ne zna o cemu je rec,a primeti... Bio sam upucen na taj problem,ali sam ocekivao da se manifestuje na sceni koje je recimo "staticna" pola sata,a ne 2-3 minuta!? I jos nije bio u pitanju jedan kadar,nego jednostavno desavanja u tamnijoj prostoriji,ali dinamicna desavanja. Ali ok.Sta je tu je... idemo dalje,valjda nece tako biti u bas svakom drugom filmu,ako bude u svakom petom bice extra. Jedino mi zao sto sam odmah pauzirao film,trebao sam ga ostaviti da vidim da l ce ekran ici do skroz crnog ili ce se promenom scene vratiti u normaluIzgleda da se oled kupuje da se doživi "vau" a ne da se gleda sadržaj. Kad krene dobar film poslednje o čemu razmišljam je rezolucija, dal je crna "crna" , da li nešto secne ili ne.
Marketing je čudo.
Valjda kada krene dobar film treba da je dobra i slika i zvuk koja bi doživljaj upotpunila maksimalno.Izgleda da se oled kupuje da se doživi "vau" a ne da se gleda sadržaj. Kad krene dobar film poslednje o čemu razmišljam je rezolucija, dal je crna "crna" , da li nešto secne ili ne.
Marketing je čudo.
Nije to razmazenost,nego jednostavno tako dozivljavam TV. Kada kupujem novi auto valjda se podrazumeva da ima 4 tocka i da te odveze od tacke A do tacke B bez bilo kakvog lupkanja,problema. E sad,dal taj auto ima grejace sedista,klimu,senzore za svetla.... to je vec sporedna stvar i manje bitna,kupci su tu da se opredele sta zele. A tako i novi TV bi valjda trebalo da pokazuje sve sto pustis bez bilo kakvih problema,a da li ce imati glasne zvucnike,lep izgled,lep daljinski.... to bi trebalo da bude sporedna stvar. Ne trazim ja od njega da slika deluje top u svakom filmu,ali bih voleo da pusta sve i da kad jednom pusti sto vidis na pocetku filma vidis i na kraju,a ne da bude promena tokom gledanja. Al dobro,i ja sam vas (LGMeni je prosto neverovatno koliko su ljudi razmazeni, vise tehnologiju ni ne percipiraju kao takvu nego se ocekuju cuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari