polarnimeda
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.10.2018
- Poena
- 95
vece je vece, svakako ici na vece!Ekipa može li mala pomoć oko odabira? Razmišljam se o C3 48 ili 55 vidim da ima razlika neki Brightness Motion feature na 55, dok na 48 nema, koliko to stvarno znači? Može li neko ko ima C3 da kaže išta po ovom pitanju? Ovo bi mi bio prvi TV, a samim tim i prvi OLED, odlučih da se počastim, ako neko ima drugi neki predlog slobodno može da mi piše u dm da ne zagadjujemo temu
Nešto mi je mnogo skupo kod nas u odnosu na cene sa KP, postoji li neki opravdan razlog sem pohlepe? Kako funkcioniše garancija ako se preko KP uzme, tražio sam ovde na temi o garanciji, ali su mi odgovori pomešani pomalo u najmanju ruku pa ne znam šta da mislim više![]()
sto se tice garancije, ja se uvek osecam sigurnije kad uzmem u domacoj prodavnici (umesto da se uzdam u jednu osobu koja sutra moze da batali posao).
opet, ako je usteda bas ozbiljna (tipa par stotina evra), razmisli... sam proceni. ako uzimas iz prodavnice, samo prvo pogledaj na LG sajtu ko su ovlasceni distributeri i poruci gde je najjeftinije, online ili fonom (da mozes da vratis ako nesto nije ok, mada je to sa OLED-om redje).
kad uzmes ovako, onda i ako nesto fali tv-u naknadno mozes da nosis direkt u LG servis. i naravno, idealno bi bilo uloviti 5 godina garancije. te akcije su ceste, ako ne i neprestane.