StormScion
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.03.2005
- Poena
- 380
Ok je to ali Jesi li probao sam ruter da rebootujes?
Ako je tako ne pravi ti frku belkin vec mikrotik jer je on glavni.Mislim da problem pravi moj ruter. Imam neki Belkin koji je zakačen na MicroTik-a. A ograničili smo internet na IMEI, samo uređaji koje ja upišem u listu imaju pristup internetu. Nije mi neka frka, a na zimu ću da radim novu mrežu skroz, tako da neću sad da se bakćem sa time.
Nije potrebno, ali sve zavisi šta planiraš da radiš sa njim.da li neko moze da mi kaze da li ga treba root-ovati
Svakako.apdejtovati na novi Android
Nisam našao kod nas, ali jesam na ebay-u, npr. ovo:da li negde ima da se kupi "Flip case" maska za ovaj telefon
Ne mogu nazalost da pretrazujem temu sa moba, pa da pitam ako je neko root telefon kakvo je stanje posle roota ili nekog custom roma ako ih ima. Video sam telefone sa 512 ram koji imaju mnogo vise rama slobodnog i brze rade. LG posle svih ovih update je trom i ima oko 100mb slobodno rama. Nemam nesto puno appova ibstalirano, jedino facebook koji trosi ram-a ali opet na telefonima od 512 ram je bio fb i radili su bolje. Ono sto vidim je da je puno bloatware-a od lg-a koji se ne moze uninstall poput softwarea za application updates koji je beskoristan lg worlda i slicnih stvari...
Ako je tako ne pravi ti frku belkin vec mikrotik jer je on glavni.
Verovatno dhcp server ne dodeljuje novu adresu ili vrsi filtraciju po mac adresi.
Probaj prosto da uradis reboot mikrotika, ako to ne pomogne moras zvati nekoga ko ume da ga podesi posto ti ocigledno neces znati.
Svestan sam kako radi android imam ga od 1.5 verzije i svestan sam kako radi memory management. Poenta mog posta je da telefoni sa 512 ram imaju vise prostora jer imaju goli JB i nemaju LG-ovog bloatware-a, a isti bloatware mogu samo disable ako mi je aktivna neka aplikacija koja ce neprestano ubijati te procese a to ne zelim jer ja zelim da ih se resim. Sto se tice L9 meni je mnogo brze radio na ICS nego na JB - JB redovno update-ujem ali dzaba i dalje je trom i spor. Pa galaxy S koji imam sa cyanogenom radi brze od L9.Memory management kod Androida je drugačiji nego na pc-ju, nemoj da te brine što ima malo slobodnog ram-a, tako treba. Ne znam zašto ti je telefon trom, meni se to jako retko dešava, obično kad neka aplikacija zakuca. Evo meni je sad 88mb slobodno i radi kao zmaj.
Nisam našao kod nas, ali jesam na ebay-u, npr. ovo:
http://www.ebay.com/itm/290984026813
Naručio sam futrole za telefon preko e-bay-a od dva različita prodavca (http://www.ebay.com/itm/Synthetic-L...DA_Cases&var=610175097517&hash=item4851483eaa i http://www.ebay.com/itm/New-Magneti...t=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item5d3b979686 ) i, naravno, nijedna nije stigla. Jeste da sveukupno je koštalo 5-6 evra, ali ovu našu banana državu niko ne zarezuje. Valjda će mi vratiti pare, ne dam banditima ni cvonjka...
Bas kada sam video sta si narucio sam pomislio kako si L9 ucinio "poslovnim" telefonom jer si kupio tu futrolu i olovku![]()
Meni se ova svidja jako. Svestan sam da ne stiti telefon, ali nisam jos narucio jer je moguce da cu menjati telefon u skorije vreme pa da ne narucujem dzabe.
Svaki ekran na dodir "podržava" olovčice, e sad rezistivni mogu i hemijske da podržeTa olovka se kupuje zasebno, a nisam siguran da li ekran L9 može da koristi olovku, pa je nisam ni naručivao. A i nije mi potrebna.
Meni je stigla slična, s tim što je preklop odozdo, a ne sa strane. A s obzirom da nema potrebe "izvlačiti" telefon, štiti bolje od bilo čega što sam koristio do sad. Nažalost, tada nisam video da postoji nešto kao OVO ili OVO , ali se ne žalim, jer i ova futrola je bolja od bilo čega što sam nalazio kod nas.
Za $0.99? Hoću da kažem, za te pare bi se zezao sa sunđerom za sudove?Mozes sam da napravis stilus od sundjera za pranje sudja, ima tutorijala na netu koliko hocete![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari