Šta je novo?

LG Optimus L9

5-8e koliko se ja secam. Ebay ili domaci oglasi.

Ako imam izbora, sta je bolje uzeti? 760 ili 768? Jel je jedina bitna razlika u kameri?

HELP HELP HELP :O

Preminuo mi L9 izgleda :O Igrao sam igricu, izasao da odgovorim na fb msn i odjednom se ugasio ekran i ne reaguje vise. Bio je prikopcan usb-om na laptop. Ne reaguje uopste na usb, na punjac, nista. Vadio i vracao bateriju i nista. Jedino sto mogu je da cekam jos malo da dodje sebi ili je pandrkno? :O

EDIT:
Upalio se sa drugim punjacem 😵 😀

Poslednja izmena:
Ako imam izbora, sta je bolje uzeti? 760 ili 768? Jel je jedina bitna razlika u kameri?

Ja kad sam uzimao znao sam za postojanje lg l9 sa 8mp negde u Australiji, tu sam nasao test o njemu, ali sam se bas iznenadio kad sam otvorio pakovanje a ono p768 unutra. Plus made in Korea. I priznajem bio sam srecan zbog toga.

HELP HELP HELP :O

Preminuo mi L9 izgleda :O Igrao sam igricu, izasao da odgovorim na fb msn i odjednom se ugasio ekran i ne reaguje vise. Bio je prikopcan usb-om na laptop. Ne reaguje uopste na usb, na punjac, nista. Vadio i vracao bateriju i nista. Jedino sto mogu je da cekam jos malo da dodje sebi ili je pandrkno? :O

EDIT:
Upalio se sa drugim punjacem 😵 😀

ne da se taj lakoΛΛ

Pozdrav ljudi, da li je pametno sada uraditi update softvera na L9 , priznajem da mozda pitanje zvuci glupo ali naslusao sam se svega i svaceg . Pocev od ljudi koji valjda rade u servisu pa kao dolazi do prevelikog zagrevanja bla bla baterija dosta brze se trosi ....

Na koju verziju mislis konkretno? Meni je dosad uvek bilo pametno update-ovati. Pogotovo sa ICS na JB. Neverovatna razlika 😉

Na koju verziju mislis konkretno? Meni je dosad uvek bilo pametno update-ovati. Pogotovo sa ICS na JB. Neverovatna razlika 😉

Pa ja trenutno na stock ICS , i imam tripove sa ekranom ako je iskljucena rotacija onda ne radi screen kako treba,nekad moram da restartujem telefon da bi mi data internet radio ...

Neces se pokajati ako predjes na JB veruj mi. Jos ces i pivo da mi saljes brzom postom 😀

Ja se secam da je telefon generalno bolje mi radio na ICS nego na JB - duze je baterija trajala, manje je kocio, manje se grejao, pogotovo govorim za prvi update koji se pojavio za JB - to je bilo katastrofa koliko je sporo radio. Sada su popravili bateriju i pregrevanje, ali je i dalje sporiji od ICS.

Nikako sporiji od ICS. Najveca prednost JB je fluidnost, tecan rad telefona i bolji odziv touch-a.

Ok, videcu onda danas da ga prebacim na JB . Da li bi trebalo da ga vratim poslw updatw na fabricka podesavanja ili jok?!

Obavezno.

Ja u zadnje vreme sa poslednjom verzijom softvera izvlacim oko 40% baterije na kraju dana.
Osvetljenje sam smanjio na 40% i iskljucio sinhronizaciju gmaila vec to radim rucno svaki put kad ga uzmem u ruke, ta sinhronizacija izgleda dosta potrosi.

U zavisnosti da li odigram malo igrice ostane mi 20ak posto, a ako se zaigram i potrosim do kraja pa igram na punjacu.
Ali imam 58% osvetljenje, 2 mail naloga koji se stalno sinhronizuju, wifi radi non stop, simple chat za fb, fb chat za fb, nekad i notifikacije za fudbalske utakmice, gtask oko 5 taskova dnevno obavljam i neki snoozujem po 10 puta dok ga ne obavim i tako 🙂 Mnogo bolje se zivi uz smartphone kad ne pazis na bateriju, svejedno izguras do kraja dana osim ako ne igras igrice po sat vremena 🙂

Nisam ja rekao da iskljuci sinhronizaciju, wifi, ne igra igre itd.
Meni rade 3 akaunta sync plus gmail yahoo mail tapatalk google+ google keep dropbox i gdrive, redreader, googleplay autoupdates i jos kojesta.
Rekao sam samo da iskljuci google now i wifi/mobile location data jer po mojim iskustvima extremno jede bateriju cak i kada telefon miruje. Cak i GPS lokacija skida mnogo manje baterije.

Meni telefon uglavnom na kraju dana bude na 10 do 20% baterije a screentime od 3 do 4sata. Prakticno je non stop na wifi od posla do kuce.

Poslednja izmena:
^
Izvini, lose sam skapirao komentar 😉 Mislio sam da *****avas malo 😀
Gde se inace iskljucuje Google Now?

Pazite kako se baterija ponasa na v20h jelly bean (10 meseci posedujem telefon

ltim.png

1e6a.png

vnfl.png

owch.png

rom9.png

Ekran - 40% osvetljenje
Wifi - non stop upaljen
Data - non stop upaljen na autp 2g/3g
Sync - upaljen - gmail nalog povezan sa jos 4 email naloga, google drive, dropbox, skype, airdroid itd

Tu su jos upaljene notifikacije za tapatalk, feedly (ne rade ne znam zasto), redreader, podcast addict, livestream, hangouts, google+ itd

Plus pet widgeta koji ne trose skoro nista I jedan od malo vecih potrosaca cronus clock widget, ali je jako dobar a ne trosi toliko mnogo pa ga tolerisem 🙂
Statican wallpapper
Ugaseni su: GPS, BT, NF, (rotacija po potrebi), GoogleNOW, Location access

evo i kako mi izgleda homescreen (nova launcher prime, wallbase i cronus widget)

si5n.png

Poslednja izmena:
dupla brisite

Poslednja izmena:
Ček, jel' može i 760 da se apdejtuje? Na stock ICSu sam, iz telefona ne prijavljuje da ima apdejt, a nešto mi ne ide preko kompa... Inače me ICS zeza nešto, pa zato razmišljam, google now je glupost. 😀

Ček, jel' može i 760 da se apdejtuje? Na stock ICSu sam, iz telefona ne prijavljuje da ima apdejt, a nešto mi ne ide preko kompa... Inače me ICS zeza nešto, pa zato razmišljam, google now je glupost. 😀
Moj i jeste 760 verzija
Preko kompa se update radi, nemamo mi ota update.

Poslednja izmena:
Lepo ga odrzavas 🙂 To Luncher ima takve foldere sa tim crnim dnom? 😉

Nazad
Vrh Dno