Pa kad sve to imaš, što bacaš pare za ovu djubrad, pusti nas obične smrtnike da se mučimo sa ovim krševima i sa ,,svega" 2GB memorije! :banana:Sta, dao sam 220e i sad cu da igram nervozne ptice od igrica?
Imam ja druze i nexus 10 tablet, i note2 i s3....
cekajte jos par meseci da samsung izbaci s4 pa ce onda da dolaze da kazu kako je s3 djubre i nema dovoljno memorije/cpu itd mora odma da se menja 🙂
Nemas ti pojma da koristis android,to je problem.Imam s3 i potvrdjujem da je,blago receno, krs od telefona.
Preeeeemalo rama,bas se oseti,uzasan lag kod aplikacija kao sto je dialer i kontakti kao i sporo otkljucavanje,sve u svemu touchwiz sucks!!!!!! Dzaba dobar cpu kada je mem uvek skoro 95% puna. Jedino,ali jedino sto valja je amoled. Ostalo? Tesko njesra. Al j.bi ga,hteo sam vrhunski fon i "to" sam i dobio!
Uzeo supruzi l9 i za taj novac je zakon. Hocu da kazem,da je bio aktuelan kada se pojavilo ovo g.vno od samsunga,definitivno izbor bi bio lg.
Nemas ti pojma da koristis android,to je problem.
Free ram is wasted ram,to je pravilo koje vazi kod androida.
A sporo ulazenje u message i dialer aplikaciju,kao i wake up lag nije problem do rama nego do exynos chipa,bar koliko sam ja skontao.
malo se raspitaj o telefonu koji posedujes pre nego sto ga ispljujes na forumu.
Cheers 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari