Moram da pohvalim aplikaciju MobileCare ( na playstor-u je ikonica sa plavim C slovom zaokružena plavim krugom ) , odlično radi posao sa čišćenjem junk datoteka , keša i antivirusom koji se sam redovno updatuje. Odlična free aplikacija . Ima još brdo drugih funkcija . Za mesec dana obrisao mi je oko 1 giga kesha i nepotrebnih datoteka. Probajte svi koji imate problema sa nedostatkom memorije.
Pozdrav.
iskljuci location access u settings ( i za wifi i za gps)Pozdrav drugari,
imam mali problem koji mi troši bateriju samo tako.U pitanju je cell stand by i konstantno je negde na 40 %.odmah posle nnjwga je ekran na 40%.Šta da uradim da smanjim potrošnju cell stand by-a.Unapred hvala na svakom savetu
Sale83 , evo testiram telefon već neko vreme i mogu da ti kažem da su vrednosti potrošnje standby i idle-a iste ali potrošnja baterije je skroz ok skoro pa izgura dva dana.Što je skroz ok. Ono što sam primetio je da kada sam restartovao telefon je da mi za blic aplikaciju i za shazam izbaci neku "izdeformisanu" stok ikonu iz sistema , a aplikacije su bile instalirane na kartici (koja je inače iz praistorije : ) ) . Što je verovatno pravilo problem i možda uz ostalo trošilo bateriju.Vratio sam aplikacije na memoriju telefona. IDEMO DALJE .
Pozdrav svima.
E još da dodam , najnoviji update za skype nešto nije ok.Jer kad se izađe jednom iz aplikacije tj odjavi, bag-uje kod ponovnog logovanja . To čisto info da dam.
Isključi auto backup u settings/backup
Oslobođenje rama radiš tako što rutujes telefon i izbrišes bloatware poiskljucujes sve aplikacije da se ne pale sa paljenjem telefona i stavis da ubija sve servise koje ne treba da rade non stop.
Meni na idle je i do 350 mb slobodno što je za Android super
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari