Šta je novo?

Lg Optimus L7 P700/705

Samo reci kako si rešio, preko recovery-a ili ovo drugo? Zbog ostalih da znaju... ;)

Pozdrav za drustvo. Evo natjerao sam se i danas nabacio V20d pa cemo da vidimo da li ce mi opet praviti probleme kao i prethodne verzije. Ono sto je vec isprobano je iGo Primo, i na zalost i dalje ne moze da radi (pokrene se ap. ali kresira cim ukljucim GPS)

Meni v20d radi sasvim pristojno, a za iGo sam citao da treba naci novi apk. fajl koji odgovara JB-u. Ako neko pronadje resenje neka ovde napise ili posalje link na pp.

Petkovic56- ovaj sa zadnjeg linka My Way nece ni da se pokrene. Nesto nije u redu.

iGO verzija 9.6.22.290143. ne radi na JB. Evo ja sam sve obrisao vezano za staru verziju, pronasao ovu novu i 4 razlicite verzije apk. fajla, ali opet isto. Cim se ukljuci GPS aplikacija kresira. Ne znam je li ko uspeo resiti problem, ako jeste neka pomogne...

Kod mene verzija 9.6.22.290143 radi lepo samo obrisi sys file.Ovaj drugi i kod mene nece,probao vise puta ali trazi nesto na sd kartici nije mi bas jasno.

Juce sam pokusavao sve i svasta, menjao redove u sys file-u, ali dzabe. Evo sad sam ga jednostavno obrisao i radi :D Neverovatno...Ajde mi samo preko poruke posalji gde mogu naci mape za HR i SLO, ostale Ex YU republike imam. Poz

Može li neko da mi pusti na mail igo 9. 6.22 .290143 koji radi na JB. Ili može da ostavi link. Smorio sam se probajući sve i svašta. Hvala unapred

Da li se nekome dešavalo da mu "zaglupi" LG kad, recimo, stigne poruka?
Ne može da se otvori, pa čak sam ga morao i restartovati da bi pročitao poruku.

@toske81 Potrazi preko google-a, bitno je samo da rade linkovi za preuzimanje fajlova. Kopiraj na tel.i samo obrisi sys file, to je meni pravilo problem i stalno kresiralo aplikaciju. Ajde pokusaj tako pa ako ne uspes javi ovde da ja potrazim, mada verovatno cu pronaci isto sto i ti...
@Shubiglajzer Meni se desavalo nekoliko puta na v20a, sad na v20d sve radi kako treba.

@toske81 Potrazi preko google-a, bitno je samo da rade linkovi za preuzimanje fajlova. Kopiraj na tel.i samo obrisi sys file, to je meni pravilo problem i stalno kresiralo aplikaciju. Ajde pokusaj tako pa ako ne uspes javi ovde da ja potrazim, mada verovatno cu pronaci isto sto i ti...
@Shubiglajzer Meni se desavalo nekoliko puta na v20a, sad na v20d sve radi kako treba.

Znači samo mi treba apk fajl? Mogu da koristim igo folder sa prethodne verzije?

Ja sam skinuo komplet iGo sa mapama Srbije, CG, BJR Makedonije i BiH...to je ono sto se moze naci na netu. Skinuo sam sve, stavio u jedan folder i prebacio na tel. Samo sam potpuno izbrisao sys file i naravno obrisao folder iGo-a sa starijom verzijom. Moze se naci na mnogo stranica, samo kucaj tu verziju u Google i izbacice ti.

Narode, jel moze preporuka za neki custom rom za L7? Neki da mu radi sve, ili barem sve sto je bitno.

Pozdrav,

Kako vam se čini ovaj telefon za devojku koja želi Android telefon, ali ne baš skroz entry level model :). Da li postoji neki model koji ima bolji odnos cena-kvalitet za 150 eur. Napominjem da telefon neće biti kupljen preko operatera.

Ja koristim LG L7. Ako ne tražiš brzinu, telefon je savršen. Odnos cene i kvaliteta, veličine ekrana, mislim da je dobro rešenje. Ako tražiš brzinu, onda nije LG L7 za tebe.

Pozdrav,
imam P700 već neko vrijeme i tek nedavno sam skonto da nikako nemogu da napunim telefon na 100%. Na punjacu bude cijelu noc, pogledam stanje 90%. I tako svaki put, ne ide preko 90%. Telefon je star 6mj...
Nedavno sam ga nadogradio na 4.1.2., danas idem stavit CM10 Android 4.1.2 Jelly Bean Nightly Custom ROM for LG Optimus L7 P700, pa mozda pomogne. Inace ne sjecam se jel taj problem bio kada je gore bio originalni ICS. Ako novi rom ne pomogne, jel postoji koji soft za kalibraciju baterije i sl. Jel imao netko taj problem, sta da radim??
Hvala

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, na mobu mi je v20d i imam problem sa par aplikacija koje mi se ruse, konkretno uc browser i jos par nebitnih. E sad, negde sam procitao da je ics ima bolji ram managment, pa rekoh da pitam i vas da li da se vracam na v10k? Hvala unapred

Vrati ICS, JB trazi vise ROMa koji L7 ima bas na granici. Meni je primetno sporije radio pod JB nego pod ICS-gde nisam uocavao zadrsku, usporenje i sl...
Zato sam presao na Optimus G(2GB :D )
L7 II koji ima malo vise(768MB ako se ne varam) radi normalno sa JB. Zbog tih famoznih 512MB HTC ONE V nije ni dobio JB, samo starija braca S i X...

ja se nisam nikako moga vratit na 4.0.4, pokusavao na sve nacine i uvijek se telefon brikao. ali uspio sam naci dobar 4.1.2 koji mi je radio super u odnosu na originalni...googlaj V20D_00_m.kdz, meni radi odlucno.

Ima v10k neki ruski na xda da se flesuje sa kdz i laganica se vratis, radio sam to kad sam hteo da probam CM 10.1 i nisam imao problema, a probao sam gotovo sve custom romove sa xda i ok su ali na viberu ne cujem sagovornika a ni on mene, pa sam se vratio na v20d. I umorio sam se sa svim tim flesovanjima, skriptama.... Sad cu da gledam da ga prodam i da uzmem neki sa 1gb rama. Smorilo me. Kad sam vec tu, aj da pitam koji mi mozda predlazete, do 200evrica polovan

taj telefon za mene je najgori koji sam ikad imao, srecom jeftino sam ga dobio pa nakom mjesec dana koristenja prodao sam ga dalje za iste novce.spor, baterija losa, nestabilan, previse *******cije...kad se sjetim samo...za 200€ mozes da dobis dobar HTC i to je moja preporuka, SE nije nista bolji od LG. Imas i iphone3gs npr....ali od svega toga ja sam uzeo za 140€ nokiu 701, telefon samo takav, sve radi ko urica

anicram i Toske81 ajde mi posaljite link od nekog custom roma v20 koji radi stabilno (moze na pp ako je ovde zabranjeno). Pokusacu da oslobodim malo RAM-a i ubrzam telefon, ovako mi je dosadilo. Sto se tice preporuke za telefon, od srca ti preporucujem Galaxy S2, iste je velicine kao i L7 ali neuporedivo brzi. Uzmi u beloj boji pa ce ti jos modernije izgledati ;) Ako neces android uzmi neki Lumija telefon, strasno su brzi. To ti je i iOS sa odlicno ocuvanim iPhone 4 za 200 evra, a mozes jos malo nabaciti i uzeti iPhone 4S i miran si naredne 3 godine :)

Hvala na savetima za mob, jos samo da prodam ovaj l7. E sto se tice custom roma, na xda uglavnom pominju i hvale VANIR, ali kako procitah ima tu nekih bagova, uglavnom svima ne rade voip aplikacije, pa se nisam dugo zadrzavao na njima. Svi cekaju bart452 da zavrsi sa ispitima:D Nisu preterano nestabilni imas ih nekoliko na xda pa ako te ne mrzi probaj. Ja sam nakon flesovanja probao viber, video ne radi i cao, zdravo. Eto toliko od mene

Nazad
Vrh Dno