Šta je novo?

LG Optimus Hub

Људи после месец и по коришћења мени се појавио први проблем.
Наиме када уђем у неки од контаката и покушам да уђем у опције избаци ми обавештење: "The process android.process.acore has stopped unexpectedly. Please try again".
Зна ли неко о чему се ради и има ли му лека?

Ljudi jel je kupio neko ove slikonske futrole za naš mobilni ?

http://www.kupindo.com/Futrole/10447005_Lg-Optimus-HUB-E-510-TPU-gel-silikonska-obloga-futrola

Ja sam našao ovo jedino pa me zanima jel valja nešto ?

Okvirne cene poštarine
Uplata na racun pre slanja:
Postexpress - 150 din
Preporučeno pismo - od 55 din
Vrednosno pismo - od 85

Pouzećem:
Postexpress - 192 din
Otkupna pismonosna pošiljka - od 110 din

I jel to ta cena po kojoj ste vi platili ? :)

Inače ,)
[YOUTUBE]9mK2cgi2Prk[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
^ video sam na onom domacem sajtu preko koga se kupuje i prodaje istu ovu futrolu, ali i neku hard shell za 490 din. ne znam kakva je, mozda neko ima iskustva.

nego, jel ima neka dobra dusa da mi odgovori na pitanje koje sam postavio pre dan-dva: sta uzeti Hub ili Skate?
pomozite mi da prekratim muke! :Klanjanje:

@sima kosmos:
Cini mi se oba fona (hub i skate) imaju slican hw, zte ima 4.3" ekran pa ako ti je to bitno onda udri :) i naravno vidi ako ti je bitna podrska zajednice tj romovi, apdejti i sl.

@zeljkoh:
Gde ti izbacuje tu gresku?

Gresku izbacuje kada pokrenem instalaciju rc3, krene sa raspakivanjem i onda ...djoks , kulturno san odradio backup, wipe svega i svacega, pa instal iz cr, al dzaba. Jedino mi je sumnjivo sto je nsziv updatea rc3 p-500, al tamo me baca link sa cm.
Obozavan tapatalk, uvek sam u vezi s vama :)

Poslednja izmena:
Gresku izbacuje kada pokrenem instalaciju rc3, krene sa raspakivanjem i onda ...djoks , kulturno san odradio backup, wipe svega i svacega, pa instal iz cr, al dzaba. Jedino mi je sumnjivo sto je nsziv updatea rc3 p-500, al tamo me baca link sa cm.

Skini ti lepo zadnji nightly i uživaj :)

http://get.cm/get/2Cx

Kopiraj taj zip na SD karticu , idi u ROM Manager - Reboot into Recovery , tamo lepo iščačkaj (tasteri sa strane za kretanje gore-dole , a power dugme za potvrdu) ,instaliraj zip sa kartice i to je to . ;)

Nije teško , nije strašno ako se negde i pogreši :)

^ video sam na onom domacem sajtu preko koga se kupuje i prodaje istu ovu futrolu, ali i neku hard shell za 490 din. ne znam kakva je, mozda neko ima iskustva.

nego, jel ima neka dobra dusa da mi odgovori na pitanje koje sam postavio pre dan-dva: sta uzeti Hub ili Skate?
pomozite mi da prekratim muke! :Klanjanje:

Hard Shell je ona plastična (tvrda )futrola i to me ne zanima , videću da uzmem ovu silikonsku , pa rekoh da vidim kako pristaje i vredi li se cimati za to . :)

Jel ti stvarno misliš da smo mi ovde objektivni u vezi nekog drugog telefona :d
Kupi Optimus HUB ;)

Poslednja izmena:

Kakav p-500, evo link:

download.cyanogenmod.com/get/artifacts/1856/artifact/archive/update-cm-7.2.0-RC3-e510-signed.zip

Upucavam ga direktno iz rom managera, nista CR i uvek odradi perfektno.

Poslednja izmena:
@sima kosmos:
Cini mi se oba fona (hub i skate) imaju slican hw, zte ima 4.3" ekran pa ako ti je to bitno onda udri :) i naravno vidi ako ti je bitna podrska zajednice tj romovi, apdejti i sl.

hvala. :) vec danima proucavam xda i neke druge pomenute slicne forume i nikako ne mogu da steknem sliku o tome koliku podrsku ima HUB... rekao bih da nije bas narocito popularan, ali mi se, opet, cini da mnogi smatraju da je odlicna kupovina i jos nisam naisao na neki los komentar...

Danilo Pantelić je napisao(la):
Jel ti stvarno misliš da smo mi ovde objektivni u vezi nekog drugog telefona
Kupi Optimus HUB

hehe, ne, ali zato sam i postavio pitanje ovde, a ne u temi za skate. :d
hvala na odgovorima, mislim da ce hub club od sutra imati jos jednog clana... ,)

Uglavnom podrsku za hub i njihove romove ces naci na cyanogen forumu. Xda tu i tamo.

Hvala na detaljnom obavestenju.
Btw, bio sam u Uscu, naprvom spratu, silikonska obloga + folija 1700, 00, malo je mnogo :)

Pozdrav svima!Od juce sam i ja vlasnik ovog Lg-a i veoma sam zadovoljan.Kupio sam ga za celih 85e nov sa 2 god garancije zakljucan na vip sto je extra cena.S obzirom da nisam imao bas mnogo vremena da ga isprobam ovo sto sam do sad probao je extra.
Cujnost u slusalici prilikom razgovora je stvarno na visokom nivou bolja cak od mnogo skupljih modela koje sam imao.Uspeo sam da instaliram flash player 11,1 tako da net extra radi i sve otvara bez problema.Jednom recju za ovoliko novca fon me je odusevio.
Kupio sam futrolu extra S-line za 390din i foliju za 250din.Odradio sam root e sad ne znam da li da idem na custom rom jer mi i na ovom sve savrseno radi.

Poslednja izmena:
evo, da se zapljune jos jedan novopeceni vlasnik HUB-a. :)
hvala na savetima oko kupovine, nisam ga jos maltretirao, ali deluje mi da je skroz ok telefoncic, posebno kad se uzme u obzir cena (preko paketa u mts).

instalirao sam link2SD i napravio ext particiju na kartici od 512mb i pored toga aplikacije zauzimaju njegovu memoriju ne sve ali veci deo pa sam morao rucno da ih prebacujem.Ja mislim da bi taj program trebao automatski da ih tamo salje?

Samo to nisam uradio :)ja sam mislio da to aplikacija sama radi.Hvala na savetu.

koliko bolje radi ovaj cm7 od stock roma je neverovatno....jos uvek ne mogu da verujem...nisam se pokajao sto sam odradio sve...
hvala svima na pomoci i na objasnjenjima....
i ja moram rucno da prebacujem neke aplikacije, nemam pojma zasto a sve mi je podeseno...

e imam jedan problem...
stavio sam ovaj rc3...i nece neke aplikacije da mi rade sa mobil netom...sa wifijem radi sve...
jel se desavalo nekome???

Moras podesiti apn tacku pristupa, po defaultu je podesena za mms.

Mobile network » access point names

Poslednja izmena:
e i ja sam probao CM7 rc3, al me nesto smorio posto nisam mogao da nabudzim market, pa onda sve nesto nabrzaka sam drndao i na kraju sam zavrsio sa stock romom i formatiranom karticom i link2sd koji radi kao zmaj. ne znam cini mi se da mi za sada ne treba CM, nekako mi deluje poluzavrseno. ova kombinacija rutovanog fona sa paklenom pomorandzom :) i ext particijom na kartici i stock romom mi za sad super radi, pogotovo sto se u poslednje vreme dosta vozim busom a volim da slusam radio :).

E da jos jedno zapazanje... cini mi se da baterija traje bar 50% duze kad se fon puni preko kompa (usb port), punjac je mnogo brzo napuni cimi se (LG travel charger), izgleda da punjac daje jacu struju punjenja....

Ovo za punjac se i meni cini da je nesto jaci. Mada imam i za BB Curve i slicnih su karakteristika.

e

Novije matične ploče imaju poseban usb izlaz koji je baš namenjen punjenju android, iphona, i drugih, što znači puni se skoro istom brzinom kao na punjaču.

ma problem je u tome sto ja mislim da je mnogo "zdravije " za bateriju da se puni slabijom strujom (sporije), duze ce da traje, manje se greje itd...

Novije matične ploče imaju poseban usb izlaz koji je baš namenjen punjenju android, iphona, i drugih, što znači puni se skoro istom brzinom kao na punjaču.

Eto i ja da se javim kao novi korinik Hub-a ...

pedjaapa@ Gde ima u Bgd-u folijica i tangica po pristojnim cenama ?

Ako neko zna nek objavi, ovi kod Vuka još drže bezobrazne cene ...

Thx ... :wave::wave::wave:

Poz svima :) ! Juce sam preko Vipa pazario Optimus Hub i za sada mi deluje kao odlican telefoncic, izrada, ekran, sve pohvale, deluje mi kao da se nisam prevario! Danas pazario "koznu" futrolicu, do duse maalko vecu ali bolje da ljulja nego da zulja :) ! Cackao sam po temi i vidim da se dosta prica o rootovanju, pa planiram da se bacim na posao, ali sam malo skeptican posto vidim da je dosta vas imalo raznih problema! Zanima me da li mi treba puno predznanja za to, za slucaj da ne daj Boze nesto podje po zlu? Proces mi deluje jako jednostavno, ali opet, ne bih da "brickujem" djuntu na neki nacin! Hvala

Au ala smo se namnožili ,)

Rutovanje je smešno lako i nema potrebe da se plašiš :)

^ rutovanje je stvarno lako, ali ono posle toga, jel bese recovery, nije bas tako lako.
tacnije, nije mi bas jasno ni cemu sluzi, a nisam uspeo ni da ga odradim. sledio sam uputstvo koje je okacio neogeo, i po resetovanju telefona dobio sam sliku kutije iz koje iskace mali android. posto se ni posle nekoliko minuta nista nije desilo, izvadio sam bateriju da bih resetovao tel., i, na srecu, nista nisam zeznuo, ali malo mi frka da pokusam ponovo, tim pre sto ne znam ni cemu sluzi. :D
ako bi neko mogao da to objasni malo detaljnije, bio bih mu zahvalan!

Nazad
Vrh Dno