Kupio sam klincu LG HUB pre neki dan da ga skinem sa vrata jer non-stop uzima moj Tatoo da ise igra. Inace, Tattoo ima 2 godine i upravo sam produzio ugovor kod VIP-a. Gledam ove prepiske i malo su mi smesni komentari, tipa mala rezolucija, nema memorije ... Ovaj telefon za 90% korisnika nudi sve sto pozeli. Ko zeli perverzije, neka kupi tel od 500 eur, meni ne pada na pamet da dam tolike pare za telefon. Meni je ovaj Tattoo sluzio 2 godine bez problema. Istina, u poslednje vreme mi smeta jer se oseca da je slab za neke aplikacije, a neke ni nece da rade na njemu, ekran je losiji u odnosu na danasnje. LG HUB je X puta bolji, brzi, sa boljim ekranim i posle Tattoo-a prosto je sve poletelo. Znam ja da ima boljih telefona, ali za ove pare, tvrdim, da nema. U VIP-u na pretplati Smart 1100 koja iznosi 1500 rsd mesecno, telefon kosta 1 rsd !!! Na to jos ide promocija za prvih 6 meseci, popust 50% na pretplatu, znaci 750 rsd. E, ako neko nadje bolji za te pare ... Rece neko gore u postu, ima 200 aplikacija na telefonu ??? Ja sebi nadjoh upotrebnu vrednost za nekih 20-ak, mada sam u pocetku trpao brdo toga i upotrebio ih jednom u zivotu. Neko kupi telefon da mu sluzi za sta je namenjen, neko kao igracku ... Kako kome odgovara.
Sto se samog telefona tice, malo je nezgrapan, tj. klizav pa bi trebalo nabaviti neku futrolu i nije bas za malu ruku (ja imam dosta veliku ruku pa mi nije bas svejedno). Nervira me i sto ostaju otisci prstiju po celom telefonu, ali kao sto rekoh, futrola obavezno. Dobra stvar je Gorilla glass koju ne srecemo ni kod dosta skupljih telefona, a kvalitet ce se pokazati vremenom. Kod Sony RAY-a se to staklo izgrebe za mesec dana i to kad se extremno cuva telefon - sam u dzepu, bez kljuceva, lagano odlaganje na sto (sto kaze nas narod, i na tarabi pise ...). Od SW nema nesto posebno LG aplikacija. Baterija je trajala ceo dan, a klinac se nije skinu sa telefona. Ukljucen WiFi, download i igranje igrica. Kad je prikazao da mu je ostalo 15% baterije, igrali smo se jos 1 sat Sve u svemu, po meni za te pare BEST BUY.