Ma ne daju popust, inace na kraju sam uzela hub.....onaj SE je toliko mali da jednostavno ne mogu da ga drzim u ruci, ovaj Lg je taman za mene. Inace posle celog dana cackanja mogu reci sledece. Prvo uzela sam ga uz paket smart 1100 i kostao me je dinar. Izuzetna ponuda, stvarno, a danas je bio red kod nas za ovaj tel. I zato i ne bih mogla da dizem neku dzevu jer bi bilo IMA KO HOCE hehe....tel je i vise nego ispunio moja ocekivanja. Lepe boje, jasan prikaz, instalirala sam sve aplikacija koje mi trebaju, na moju srecu vecina ih je isla na SD, tako da imam slobodno jos 90 mb interne memorije. Ubacila sam i IGO, gps je u kuci uhvatio posle desetak sekundi, a navigaciju cu da probam kad budem negde isla :d...mada ne vidim sto ne bi radila. Cak sam poskidala i masu nekih igrica, koje ja ne igram, al kao ajde da popunim 7 ekrana :d.....basket i pool mi se dopada :d...kamera je solidna, mogla bi da bude i bolja, mada ja sam slikala po mraku, a blic nema. Sutra cu da vidim kakva je pri dnevnim uslovima kao i vidljivost displeja 🙂. WIFI radi extra, svuda se kaci bez problema. WIFI cast je extra opcija, odmah sam se povezala sa drugaricom i drugarom koji su uzeli tel i prebacivanje sadrzaja leti, e sad ne znam sta je smart share. Baterija je FENOMENALNA Drzace dva dana sigurno, ako ne i vise. Ne ispustam ga iz ruku i imam utisak da se nikada nece isprazniti. Jos sam instalirala i live wallpaper, neke travke koje leprsaju i mesec.. Zvuk fantazija, jasan, glasan, odlican. Inace posle Tattoo, ovaj je komplikovaniji tel, tattoo je imao masu neki precica, ovde npr ne znam gde je precica da iskljucim zvuk , da iskljucim net...itdI to je to ukratko, mnogo sam umorna, odoh na spavanje, pa mozda napisem jos koju rec sutra. E sad sta mi treba ako neko ima da mi preporuci, neki dobar weather widget tipa onog HTC gde cu da imam Cacak , u ovom od LG imam samo Beograd, Cacak nema?! Samo mi jos to treba pa sam ga skockala za sada :d
p.s. nasla sam precice😉