Šta je novo?

LG Optimus G

Pa nije nista lose, izgleda da je 10c poslednja verzija firmware-a za to trziste. I kod mene je tako, samo je moj za tajlandsko trziste ali nemam nikakve aplikacije sa njihovim kukicama

Ako zelis da flesujes firmware na neki evropski bolje da ti savet da neko od lokalne LG ekipe na forumu, ja tu nemam iskustva a ni potrebe jer nigde nisam nasao da li bi mi izmena firmware-a donela neki bitan boljitak

Ma jok sljaka i ovako kao lood, baterija mi drzi puna dva dana sa mojim koriscenjem, sve ide kao podmazano, telefon je super kao sto sam vec rekao jedina mana ovog telefona je kamera i to mi nikako nije jasno zbog cega je tako ocajna.

Mene mrzelo da brisem redom sve one hami aplikacije... pa stavio evropski firmware i onda sve iz pocetka lepo...

Evo baterija ... non-stop 2g, auto osvetljenje 50%, ~15 min 3g net ostalo sve na wifi, pola sata razgovora, nikakve sinhronizacije sve rucno provera na par sati... i uglavnom podesavanje instaliranje i brisanje aplikacija vecinu provedenog vremena... ali cesto kacio po malo na komp pa se dopunio...

pa me zanima kako moze da se proveri kvalitet mreze ono sto obicno ima u delu za potrosnju baterije kod ostalih androida?

Screenshot_2013-09-28-23-50-10.pngScreenshot_2013-09-28-23-50-25.png

Poslednja izmena:
odeš u settings/about/status i vidiš signal strength u db

Hvala. Evo trenutno -79 dBm na 2g only

Ali bih vise voleo da vidim onu zeleno-zutu liniju da znam kako je u toku dana? posto mi se dosta menja signal u stanu... kad stavim 3g onda non-stop ide gore dole

Poslednja izmena:
Pa ***a ako nemaš to u romu ne znam kako bi... Možda ima neka app koja to loguje?
Ali odmah mogu da ti kažem da je -79 db na 2g prilično loše

Aha ok videcu na playstore ima li sta zanimljivo...
primetim u nekim delovima stana kad pricam da puca signal ... sta da se radi tako je kako je :) hvala

Poslednja izmena:
Hvala. Probacu cisto da vidim koliko je los signal i onda verovatno uninstall posle par dana :D

Ima li ikakvog leka za ovu prokletu kameru, znaci izludjuje me strasno, toliko su ruzne slike i lose da je to za plakanje i blic baca neko zuto svetlo, uzas i katastrofa.

Jesi probao još neke druge aplikacije za kameru? Ja ne bih rekao da je baš katastrofalna, bar ne kad je svetlo OK. Blic kod mene svetli oko da ti istera. U odnosu na stari Huawei bar tri puta jače. Problem je što kamera ne koristi blic za fokusiranje u mraku.

Već se uveliko priča o tome da nas tokom oktobra očekuje veći update softvera, samo niko ne zna šta će to biti. Da ne potežem linkove sa francuskog i italijanskog sajta, priča je da ne mogu da odluče između tri varijante. Ili ćemo dobiti "Feature pack" (šta god to bilo), Jelly bean 4.2.2, ili možda čak 4.3. Ovi Italijani spominju 4.4, ali se i ograđuju da je informacija dobijena u neformalnom razgovoru sa LG podrškom i da je verovatno nesporazum u pitanju.

Koja god opcija bude bila, ubeđen sam da će fokus biti na popravljanju kamere. Bar ono što može softverom da se reši. Žuto svetlo blica teško da može softverski da se sredi.

ma nije svetlo zuto vec belo nego slikama daje neki zut ton, a da slike budu ciste treba da imas strpljenje i preciznost nindze

Poslednja izmena:
Mislim da od toga nema nista,ali svakako cemo dobiti neki update,prica se mozda value pack(ili feature pack) svejedno..

Poslednja izmena:
Čisto sumnjam da ćemo dobiti 4.4. Ako dobijemo 4.2 i to će za mene biti iznenadjenje, jer je Lg veoma loš sa update-ima. Bar da dobijemo taj feature pack, o kome svi govore, pa da kamera bude bolja :). Ne znam da li su neki tel iz njihovog asortimana 2 puta update-ovali :-(.? Ne zaboravimo da je G već sa 4.0.4 update-ovan na 4.1.2.

Poslednja izmena:
Da li se nekome javlja blago krčanje u slušalici telefona, u toku razgovora sa nekim?

Au bre. Al ste na kraj srca. LG nije mala firma. To što je do sada sporo izbacivala update softvera za svoje telefone se da lako promeniti, pogotovo što je osnova ista sa Nexusom. Ambicije su im sigurno porasle od optimusa g. Ja ovo čisto da tema ne zamre. :D

Imam isto misljenje to sto je bilo pre bilo je pre, lg je krenuo u zestok kontra napad. Dobice g kit kat sigurno. Mada kad bi samo sredili kameru, ne treba mi nista drugo i jb radi kao lud i sve sto mi treba to na njemu imam.

Jesi prodao telefon pa ti ne treba više?

Jel ima neko beli model ovog telefona?

Na oglasima niko nema crni, samo bele modele. Nisam imao prilike da vidim beli uzivo, ne znam sta da radim..
Pitao sam one likove iz NS-a da li ce nabavljati crne i kazu da verovatno nece...:mad:

Ja imam beli model, i mogu ti reći da mije BELI za dve klase lepši. ne umaljujući da će nekom crni biti lepši...Obzirom da je od napred crn, a sa strane i pozadio biserno beo, rekao bi da je postignuta prava elegancija, nit je napadan, dok mi je crni ....nekako...običan...ako me razumeš...

I ja sam bio u toj dilemi, ali kad sam video i jedan i drugi, bez razmišljanja sam uzeo beli...bez obzita kako odlučiš sa ovim telefonom nema greške.

Znam da nema greske sa ovim modelom, kupujem ga vec mesec dana, a nikako da ga kupim :smash:

Dogovorio sam se sa covekom da odem sutra do NS-a po tel ali se i dalje dvoumim zbog te jbn boje. Pomisljao sam i na crni Nexus ali me vise privlaci ovaj model..

Ja sam imao mesec dana Optimus G i nije mi se svideo, ni sam ne znam zasto. Da sam na tvom mestu vijao bih i9305 crni ili N7100 ako ti nije velik, mada brzo se covek navikne. :)

Znam da nema greske sa ovim modelom, kupujem ga vec mesec dana, a nikako da ga kupim :smash:

Dogovorio sam se sa covekom da odem sutra do NS-a po tel ali se i dalje dvoumim zbog te jbn boje. Pomisljao sam i na crni Nexus ali me vise privlaci ovaj model..

E otrove otrove.

Tri godine si čekao da posavetuješ čoveka da treba da pljune pare za nešto lošije jer ti ne znaš zašto ti se ovaj fon ne sviđa?

Lepo.

Ja stvarno ne znam zasto nema da se kupi neki krsten case za ovaj telefon u srbiji.

Nazad
Vrh Dno