Šta je novo?

LG Optimus 4X HD P880

Ne trebaju mi sve te pokrenute aplikacije i servisi, o tome se radi. Njih sam probao da trajno zaustavim svakakvim programima (boosterima i menadžerima), ali tek je Titanijum uspeo da nešto uradi.

Isprobao sam GO i AWD lansere... šta ja znam, sve su mi isti, izabraću neki koji ne laguje.

^ Probaj Greenify aplikaciju.

Što se tiče launchera, preporuka za ADW Launcher EX i Nova.

Go launcher je najgori i ceo taj paket go aplikacija gusi telefon.

Nikad ali nikad za svo ovo vreme nisam ima problema sa LG launcherom da zabaguje ili bilo sta drugo.Greenify je jedino dobar za aplikacije koje koristis a znas da su " nestasne" kao naprimer kod mene oficialna youtube aplikacija koja zna da budi telefon bez potrebe i ponasa se kao bludni sin za sve ostalo ima prosto resenje...Izbrisi sve aplikacije koje ne koristis i uradi factory reset one se vise nece instalirati.Da pojasnim.Rotujes telefon zatim skines neki file explorer (ja sam naviko na Root Browser i odes u system/apps i tamo obrises .apk aplikacije i ODEX fajl i tako za svaku aplikaciju koju ni jednom nisi pokrenuo (ja sam izbrisao sve lg-eve aplikacije sve googlove osim marketa i youtuba i jos neke).Posle toga uradis factory reset telefona i dobijes fabricki rom bez viska aplikacija.Razmisli o ovome sto sam napisao pa ako zelis probaj.

Svaka cast,ali meni na 2gb rama reloaduje widget od prognoze na stock launcheru.
Sreca pa koristim novu inace s kojom telefon izgleda bolje i radi duplo brze.

Merkam ovaj telefon da kupim,medjutim,nisam vise siguran koliko je dobra kupovina.Cena mu je sada 230e,a za 250e ima da se nadje Optimus G,star par dana,dok je nov 310e.Za 10-15 dana bice predstavljen Optimus G II,samim tim,Optimus G bi trebao da se spusti ispod 300e.Treba napomenuti da G ima bolju kameru i 2 gb rama,sto je mislim presudno za sledece verzije Adroida.Ako jos neko prati ovu temu kao ja,a planira kupovinu 4x p 880,preporucujem da se malo strpi.,)

Merkam ovaj telefon da kupim,medjutim,nisam vise siguran koliko je dobra kupovina.Cena mu je sada 230e,a za 250e ima da se nadje Optimus G,star par dana,dok je nov 310e.Za 10-15 dana bice predstavljen Optimus G II,samim tim,Optimus G bi trebao da se spusti ispod 300e.Treba napomenuti da G ima bolju kameru i 2 gb rama,sto je mislim presudno za sledece verzije Adroida.Ako jos neko prati ovu temu kao ja,a planira kupovinu 4x p 880,preporucujem da se malo strpi.,)

pa realno optimus G je za klasu iznad. Ja sam imao kratko vreme 4x i brzo sam ga se oslobodio, nije mi se svideo. Daleko da je loš telefon, al mu je 1gb malo za stock JB.

Ne trebaju mi sve te pokrenute aplikacije i servisi, o tome se radi. Njih sam probao da trajno zaustavim svakakvim programima (boosterima i menadžerima), ali tek je Titanijum uspeo da nešto uradi.

Isprobao sam GO i AWD lansere... šta ja znam, sve su mi isti, izabraću neki koji ne laguje.
Probaj Apex launcher, Nova u free verziji nema podrsku za Gestures, tako da ne mozes da radis pinch to zoom out i sl...veliko razocarenje..mogli su bar to da ostave

Gde si našao OG za 250, ja ne videh nigde za manje od 310-320, a za taj keš imaš Nexus 4.

Neko nema potrebu za 2 GB rama ako je prosecan korisnik i ne "pati" za velikim ekranima, 4.7" je dosta...

Ja nigde OG nisam video ispod 320e,polovni nijedan jos nisam video,samo nove.
Ako znas gde ima za 250e javi nam pa da uzmemo par komada za preprodaju :)

Video sam samo jedan,u oglasima,star valjda mesec dana,sa garancijom od 24meseca.Neko rece za Nexus 4,tacno,oba kostaju oko 300e a bolji telefoni.Sad citam tekst na Benchu,7 avgusta pustaju novi G2,koji ce biti siroko dostupan na mrezama....znaci g 1 ce da ide dole,pretpostavljam i Nexus 4.

"Bestbuy" se menja iz meseca u mesec jer cene padaju ali zato i modeli zastarevaju.Ako sacekas jos godinu dana garantovano ce izaci model sa 4GB-a rama i jos boljom kamerom.To je uvek tako i glupo je raspravljati o tome.Uvek za "malo vise " para moze da se kupi nesto bolje...

jel je ovaj telefon bio u telenoru dosad? vidim da je izbacen na trziste u junu prosle godine.

ok, hvala. pozdrav! :) jel lg l9 ili s2+ bolji od ovog?

Ljudi,iznapisite koje romove i kernele koristite mozda ima nesto interesantno sto bi trebao da probam :) Ja koristim Carbon ili LiquidSmoot rom sa optimus prime 2.53 kernelom...

Ja sam na LG JB, još mi se ne eksperimentiše. Nisam stigao da vratim ni ICS...

Kako beše: Iodak je za performanse, a Prime za autonomiju? Kakav je Werewolf?

Hmmm, pišu na xda da butlouder može da se ponovo zaključa, ako se prethodno otključa zvaničnom metodom, ali samo ako se flešuje ICS...

Svi su isti u nacelima a opet drugaciji veoma.Jedino kako ces da znas koji tebi najvise odgovara je da ih sve testiras.

Hmmm, pišu na xda da butlouder može da se ponovo zaključa, ako se prethodno otključa zvaničnom metodom, ali samo ako se flešuje ICS...

Flash-ovanje na ICS je samo fora da se zamaskira status bootloader-a, jer upgrade-om na JB se ponovo vidi pravi status bootloader-a ako je otkljucan.

Neki regioni već imaju V20c. Probaću, ne može mnogo gore od sadašnjeg V20a da bude.

LG PC Suite se samoosvežio i prijavio da već imam najnoviju, V20a verziju...

Poslednja izmena:
Je l' može negde da se nađe changelog da vidimo šta je promenjeno u odnosu na 20a?

@STRider nigde na netu ne mogu da nadjem changelog za 20b Euro Open....

@Razbojnick to sto je 20c u Turskoj to ne znaci da je novija i unapredjenija verzija 20a softwera.Imas dosta o tome na xda dev forumu.

P.S.Flesovacu ovo preko KDZ pa cu da vidim o cemu se stvarno radi.

Verovatno 4.2 il 4.2.2 verzija android-a.

Nazad
Vrh Dno