Šta je novo?

LG Optimus 4X HD P880

@nemanja to se desava zbog toga sto je lg posle 10d pokusao da drasticno smanji zagrevanje telefona a to je jedino mogo tako sto je smanjio dozvoljenu temperaturu procesora.Svaki put kad ti se zagreje telefon maksimalni radni takt procesora ti padne na 1000 i t osprecava dalje pregrevanje.Isto je i za bateriju i za ekran.Naravno sve to mozes da resis Custom Kernelom ili (brightness fix) LGBRightnessFix-om koji se placa.Potrazi na XDA nacices resenje.

ljudi ja sam uradio update i trenutno je p88020c ame-xxx jel to ok, posto je nekima 20a, inace danas sam ga kupio

Pa dobro u principu je sve isto, samo je razliciti trziste, ja jedinu manu koju sam primetio za 2 dana koriscenja imsm osecaj kao da je ekran od plastike, bas cudno, ne klizi nekakako,lepe se prsti za njega

Modern Combat 4

Evo jos nekih utisaka, lep je ovaj lg ui, telefon je stvarno brz i lepo sve radi, kamera mi nije toliko bitna, ali bukvalno u dobro osvetljenim prostorijam i naravno na dnevnom svetlu pravi dobre slike, u svim drugim uslovima mnogo lose, pa prost je neverovatno ranije sam imao s2 da mnogo bolju kameru ima

što se fotki tiče s2 je i dan danas u vrhu...

Evo jos nekih utisaka, lep je ovaj lg ui, telefon je stvarno brz i lepo sve radi, kamera mi nije toliko bitna, ali bukvalno u dobro osvetljenim prostorijam i naravno na dnevnom svetlu pravi dobre slike, u svim drugim uslovima mnogo lose, pa prost je neverovatno ranije sam imao s2 da mnogo bolju kameru ima

I Xperia Neo koji sam imao pre ovoga je pravio bolje slike u nocnim uslovima, to je mozda i moja najveca zamerka na ovaj telefon

Igo

Igo nije besplatan.

Moze i na pp uputstvo sta i kako, ako nekoga ne mrzi.Treba mi neka navigacija za odlazak na more,a nisam u mogucnosti da kupim sada...

Kucaj u google igo for Android i odmah ti se sve kaže.

Evo da vam prenesem i moja iskustva sa LG P880 4X HD. Kupljen je u decembru 2012 sa 4.0.3 v10h originalnim softverom, telefon za te pare je korektan i mislim da nema bolji. Iako po karakteristikama i testovima ne zaostaje puno za gs3 ipak ima uvek ono ali...??? Tj. zasto je ono Samsung a ovo LG, koji je tada bio jeftiniji za 300e (mislim na original prodavnice).
Pre svega mislim na azuriranje softvera od strane LG proizvodjaca gde, za ovaj telefon za pola godine je izasao jedan zvanicni update za JB euro open i to je v20a 4.1.2. Gde sam vise puta update-ovao na JB i putem LG tool-a i offline putem kdz update. Svaki put sam se vracao na ICS zbog razno raznih bug-ova iako JB nudi mnogo vise aplikacija, pogodnosti i unapredjenja. Kao jedan od najvecih bagova je taj sto na JB prilikom pozivanja zacrni se ekran i ne reaguje sve dok se ne prekine veza, pokusavao sam sve, da kalibriram senzor pokreta jer je ocigledno u njemu problem ali bez uspeha, factory reset vise puta, taj problem iskljucivo se javlja na JB dok na ICS savrseno funkcionise. Da napomenem da imam instaliran skype i viber, i izabrano je default pozivanje preko phone aplikacije a ne preko viber-a i skype. Druga stvar je GPS, ne znam da li ga neko koristi ali imam velikih problema sa njim. Pod JB jos gore radi nego na iCS. Naime, problem je sto mi trazi satelite od 5-15min i sto ih posle nekog vremena izgubi, uopste ih ne zakljuca... Uzalud sam pokusavao gps.conf fajl da kopiram, raznorazne aplikacije tipa GPS test, GPS status i sl. Rezultati su uvek isti, resetovao telefon, menjao karticu i sl. ali bez uspeha. Menjao verzije Igo navigacije, ali opet bez uspeha, da li neko ima slicnih problema...???

Imao sam takav problem. Fabricki reset, reflash sistema nisu pomogli. Posle jednogfactory reseta sam ugasio automatsku instalaciju programa i ovaj put nisam instalirao custom launcher, viber i jos 2,3 programcica i sada nemam takav problem. Na Y300 mi je Viber pravio problem, pa mi je on glavni osumnjiceni i u ovoj situaciji...

Pisao sam već o tome, nije potreban factory reset niti reinstalacija roma, samo odradite rekalibraciju senzora sa aplikacijom koja je ugradjena u telefon:
(dial 3845#*880#) > Device Test -> All Auto Test Menu Full -> ALC / Proximity Test

Boske, trebalo bi da znaš da te ili slične probleme imaju i pojedini samsung korisnici pamenih telefona (čitaj: galaksi S telefona). Ustvari, ja mislim da je više do android sistema, nego do telefona, jer da je do telefona i LG-ja, onda bismo svi imali probleme o kojima ti pričaš. Pre ovog sam imao kalaksi S i, kao i sada što je LG početnik u smart telefonima, tako i je i tada bio samsung i jako je retko izlazio apdejt, naročito za naše tržište. I sa galaksi S-om je ogromna većina imala hardverski problem (pa i ja sa njima) sa GPS signalom. Sada sa LG-jem nemam taj problem. To je verovatno, kao što rekoh, ili neki softverski problem ili redak hadverski (ako je to drugo, reklamacija ti je verovatno dostupna ukoliko imaš garanciju). Ako posedujete neki samsung ili ste ga imali, sigurno ste se stotinama puta sretali sa sličnim ili istim problemima kao i sa ovim telefonom. Niti smo mi, niti su samsungovci niti su HTCovci potpuno zadovoljni i da svi imamo manje više po neki privremeni bag ili problem, svi ih povremeno psujemo, ali generalno, svi su slični i među njima su male su razlike (a često ne opravdavaju tu razliku u ceni).

Poslednja izmena:
Evo spiska aplikacija koje bez potrebe opterecuju rad telefona i koje mozete zalediti u Titanium backupu bez uticaja na stabilnost sistema:
AAT
Application Manager
Backup
Camera Test
Cell broadcast
Chrome
com.lge.appbox.bridge
com.lge.appbox.remote
com.lge.defaultaccount
com.lge.lgdrm.permission
com.lge.lgfota.permission
com.lge.permission
DmFAdmin
Downloads
DRM Service
DRM-Protected Content Storage
E-mail widget
Face Unlock
Favorites Contact Widget
Google+
Home Theme - biz
Home Theme - Cozywall
Home Theme - Marshmallow
LG MLT
LgInstallService
LGSystemServer
Live Wallpaper Picker
Maps
Media Home
Memo Widget
Music Widget
NFC Service
On Screen Phone
PC Suite Service
PC Suite UI
Picasa Uploader
QSlide Framework
QuickMemo
REmote support Service
RemoteCall Service
SIM Toolkit
Smart Log Service
SmartShare
Software update
Streaming Player
Street View
SystemBackupService
Tags
Talk/Hangouts
TalkBack
VpnDialogs
Weather
WeatherTheme_Optimus_Still

Tu ima i stvari koje neko i koristi :)

Preko nekog file explorera odete u system/apps i izbrisete .apk i .odex fajl aplikacije i posle cistke resetujete teelfon na fabricka podesavanja i vise nikad nece da se te aplikacije instaliraju/podignu....

Moze li neku da mi u inbox napise u kojoj prodavnici kupiti u NIsu i koje prodavnice daju garanciju od 2 godine. Hvala.

Nazad
Vrh Dno