Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zar se vibracije za tastere na mogu iskljuciti? msm to ima cak i na stock ROMu..

Mogu, ali mi ne odgovara da skroz nema haptic feedback.

Mogu, ali mi ne odgovara da skroz nema haptic feedback.

Ja koristim bez vibracije od kad sam kupio fon, nervira me da vibrira kad god pritisnem, odma se uplasim xD

Znaci CM10 zreo za flesovanje sad kad je sredjeno to sa odzivom toucha 😀

EDIT: Ipak ne jos dok ne srede prepoznavanje interne mem.

Poslednja izmena:
Imate celicne zivce 😀

Inace vas dvojica, koliko ste koristili 3D kameru i aplikacije (ako postoje neke), mislim imate vec dugo telefon, cisto da pitam, da li je to samo na pocetku bilo vauuuu (za pokazivanje) ili ima i neku primenu na duze staze? 🙂

Imate celicne zivce 😀

Inace vas dvojica, koliko ste koristili 3D kameru i aplikacije (ako postoje neke), mislim imate vec dugo telefon, cisto da pitam, da li je to samo na pocetku bilo vauuuu (za pokazivanje) ili ima i neku primenu na duze staze? 🙂

Kod mene bas I nema, vise mi je to za neko pokasivanje I wauu efekat kad nekom pokazujem telrfon. U pocetku je bilo zanimljivo moram da priznam ali na kraju se sve svede na obicne stvari koje svaki smart telefon moze, a 3D postane samo lepa sporedna funkcija. Mada moram da priznam da se svaki put ipak odusevim kad pogledam neku sliku u 3D, odlicno izgledaju.

A telefon inace nisam ni kupovao zbog 3D funkcije vec zbog odlicnog hardwera I niske cene.

Imate celicne zivce 😀

Ne znam da li se to moze nazvati "čeličnim živcima". Pre je "nedostatak para za nešto drugo". 😀

Sve zavisi. Ne uključujem 3D često, ali fotografije uglavnom pravim u oba moda (2D i 3D). A i zanimljivo je povremeno pogledati film u 3D-u. Voleo bih da mogu negde da isprobam kako izgleda 3D film ili klip pušten kroz HDMI na 3D TV-u.

Mene najvise nervira sporo paljenje wi-fi na CM10, nekad mu treba tridesetak sekundi ako ne i vise da se ukljuci. Da li vi imate takvih problema?

Nisam primetio tako nesto.

A ti jesi li koristio ICS?

Voleo bih da mogu negde da isprobam kako izgleda 3D film ili klip pušten kroz HDMI na 3D TV-u.

Isprobao sam ja na Samsung 3D Smart TV-u. Doduse tad nisam imao hdmi kabel pri ruci nego sam ga povezao preko usb kao mass storage. I 3D klipovi solidno izgledaju, vidi se dubina ali ono nije bas velik kvalitet verovatno zato sto telefon ne snima 3D klipove u full hd.

Inace kupio sam onaj micro HDMI to HDMI adapter, narucio sa dx.com , mozda nekad zatreba. 😀

Ja sam jos uvek na stock rom-u sa holo launcher-om, cekam...

Poslednja izmena:
Isprobao sam ja na Samsung 3D Smart TV-u. Doduse tad nisam imao hdmi kabel pri ruci nego sam ga povezao preko usb kao mass storage. I 3D klipovi solidno izgledaju, vidi se dubina ali ono nije bas velik kvalitet verovatno zato sto telefon ne snima 3D klipove u full hd.

Mene zanima iskljucivo 3D film (ne snimljen telefonom) preko HDMI izlaza direktno na 3D TV. To bih voleo da vidim. 🙂

Nisam primetio tako nesto.

A ti jesi li koristio ICS?

Jesam, koristio sam ICS. Desava mi se na CM10 da prilikom pustanja video snimaka na youtube (ne stalno) telefon se zamrzne.
Koristim poslednji cm-10-20121220-NIGHTLY.

Edit: Resio sam problem wifi dodavanjem jos jedne mreze(nepostojece).Problem je bio jer sam imao samo jednu zapamcenu wifi mrezu.
Screenshot_2012-12-21-13-15-25.png

Poslednja izmena:
A zbog cega si promenio ICS za CM10? Sta ti je smetalo?

Mene zanima iskljucivo 3D film (ne snimljen telefonom) preko HDMI izlaza direktno na 3D TV. To bih voleo da vidim. 🙂

Ja sam probao preko hdmi izlaza 3d snimke koji postoje na youtube, naprimer avatar, ali nista posebno, vise sam ocekivao. Kolko ja kontam na tv pokazuje rezoluciju ekrana telefona pa mi pretezno sve preko hdmi veze neizgleda naj naj, jedino je ok dok je slika na telefonu vertikalna, pa i prikaz na tv nije preko celog ekrana. Mozda se i varam, ali meni se tako cini?

^ U podesavanjima telefona za HDMI moze da se stavi do 1080P, tako da moze preko svoje rezolucije bez problema.

Moze li neko da mi okaci linkove sa bootloaderima,ili sa svim sto je potrebno da bi CM10 radio kako treba?

Mislio sam da se bootloaderi instaliraju kao ostali zip fajlovi,ali izgleda da ne jer se u recuvery modu ne vide.Ako moze neko da mi kaze sta da radim sa njima,pada mi napamet jedno resenje ali nebih da experimentisem jer jednom je vec bio brickovan.

Za flashovanje bootloader-a imas uputstvo ovde: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1971014

Upozorio bih te da ne cackas ako ne razumes sta radis, jer mozes brickovati telefon. Ionako CM10 jos uvek nije za svakodnevno koriscenje. A ti kako zelis.

Masinac, koji setup trenutno koristis? Mozes li da pustis jedan AnTuTu i postavis ovde screen. Menjao sam nesto, a nisam testirao kako je bilo stock. Pa da uporedim.

Opa! Jos clock-ovan ROM. Onda ja imam nesto zanimljivo. 😉

42w53.png

To je stock 21E 🙂D) sa custom kernel-om. Omogucio sam da se Acurin kernel instalira na drugim ROM-ovima, a da nije njegov. Zanimljivo je da je toliko velika razlika. Samo ne znam zasto je I/O nizi, pretpostavljam da su to tweakovi koji nisu u kernel-u.

Ohooo, bice od tebe developer 😀 popravi samo I/O i imaces bolje performanse a samim tim i bolji score.

Hehe Moram da vidim od cega zavisi I/O. Mozda je samo "slucajno" nizi, posto sam pustio test samo jednom. Videcemo. Bice i kernel za OC na 1.3GHz i 1.4GHz. Ali to jos uvek nisam testirao. 🙂

Evo jos dva bencha. Prvi sa manjim score-om je uradjen brzo nakon startovanja telefona, pa je moguce da je radio nesto u pozadini. Drugi sa vecim score-om je uradjen ubrzo posle.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1356287850047.jpg
    uploadfromtaptalk1356287850047.jpg
    44.1 KB · Pregleda: 52
  • uploadfromtaptalk1356287883369.jpg
    uploadfromtaptalk1356287883369.jpg
    44.3 KB · Pregleda: 55
Ko želi da proba, evo kernela o kojima je bilo reči u prethodnim postovima. Naravno, samo su za P920.

Postoje tri varijante:

- 1.2GHz

- 1.3GHz

- 1.4GHz

Ja sam kernele preuzeo od Acura Team-a, tačnije iz OVE teme i prepravio ih da rade na drugim GB ROM-ovima. Razlika je u tome što Acura ROM koristi EXT4 file system, dok ostali GB ROM-ovi koriste EXT3.

Instalirate iz recovery-ja na sledeći način:
-Wipe Cache
-Wipe Dalvik Cache
-Install ZIP from SD Card (tu izaberete kernel)
-Reboot

Isključivo su za ROM-ove bazirane na stock GB-u.

Nisam odgovoran ako brick-ujete telefon. Sve radite na sopstvenu odgovornost.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno