Jesam,a ROM jos nisam probao,tek sutra planiram da stavim cwm pa da flesam jer me do sada mrzelo a i ovaj stock mi dobar 😀Masinac , jesi li ti pod istim nikom i na XDA forumu
Jesam,a ROM jos nisam probao,tek sutra planiram da stavim cwm pa da flesam jer me do sada mrzelo a i ovaj stock mi dobar 😀
Konacno sam se naterao da uzmem da probam custom ROM 😀
Flashnuo sam ThiaiZ-ov 2.6 ROM i prvi put nije hteo da uhvati mrezu pa sam morao opet da ga flash i onda je proradio kako bog zapoveda,prvi utisci su da mu je onaj launcher sa Prade extra smooth,znaci bolje od bilo kog launchera sto se tice brzine 😀 ...ali posto mi je stock look dosadio resio sam da probam ICS Real3D temu iii tu radost pocinje,lik je sve promenio,od settings do dialera i sms app 😀 znaci sad mi se tek ovaj moj telefoncic svidja 😀 znam da je i dalje to GB,ali sa tom temom je najblize ICS-u sto trenutno mozemo da imamo tako da je odlicno 😀 svidja mi se 😀
EDIT: Da nema neko HTC_IME? ova moja sto ja imam iz nekog razloga stalno izbacuje FC na ThiaiZ 2.6 :/
EDIT 2 : Nasao sam,ako nekom treba evo link [HTC_IME] 😀
Reci koliko je Prada lancher brz :Klanjanje , bas sam se odusevio , a telefon sa ICS themom postaje ono pravo 😉
Jesi li instalirao Thaizov Kernel i ako jesi koji si instlirao sa kojom brzinom , ja cu vecers ili sutra da probam Kernelsa 1188MHz
My Battery Drain Analyserkoji ti je to app za battery drain? 🙂
Da sam ja na tvom mestu ovog trenutka bi leteo...
Evo [ LINK ] 😀Nightlies are moving to ics
Hey everyone, seing that development is really shifted to ics, i think it's time! So from now on changelogs will show only the ics branch, with update-cm-9-* files. Anyone willing to host the cm-7 changelog site is free to do so - souce code is at the bottom of the page, and required changes are minimal. Thanks and looking forward to ICS release! 🙂
Rss should be fixed, was broken due to new naming scheme of nightlies.
Veruj mi da nema ove ICS teme da bi on jos sinoc leteo,ali ovako mi se sve nesto ne da jer telefon izgleda fenomenalno sa ovom temom 😀
Skinuo,namestio,sad cemo da vidimo kako ce se ponasati 😀
Sad citam,izgleda da je Ricardo uspeo da namesti da sve radi na ovom nasem telefoncicu sem kamerice i da zato jos ne pusta ICS medju narod 🙂 nadam se da ce i to brzo da sredi i da cemo skroz par dana svi imati ICS na nasim telefonima 😀
Znam,u toku sam sa situacijom,i ja sam u jednom trenutku izgubio nadu da ce od toga nesto biti jer dosta dugo nije bilo nikakvih informacija ni videa,ali sad kada su sklonili CM7 i zvanicno zavrsili s njim sumnjam da ce dopustiti da P920 section stoji prazan i da ce morati nesto da izbace 😀Ricardo je dotle dosao jos pre 2,5 meseca dana , i sve sad stoji , sve ostalo radi sem kamere...
Moogu ti reci da sam polagao nade u Ricarda , ali sad neznam sta da mislim , pogotovu sto se zna da su nas telefon i Galaxy Nexsus imaju iste procesore i isi kod.....
Ricardo je vec izbacio CM9 alfa za 2X , a od naseg CM9 vec 2 meseca ni traga ni glasa....Evo snimak star 2 i po meseca kad su zadnje informacije za nas CM9(ICS) izasle
http://www.youtube.com/watch?v=Yut93lMrTSE
Nazalost sinoc sam bio prinudjen da promenim ROM,dok sam citao vesti na B92 baterija je spala 10% za nekih 10 min a skoro nista nisam radio sem citanja vesti,i onda opet kao slag na tortu stavim telefon na punjenje i on pocne da se greje kao lood :/ ee tu vise nisam mogao da izdrzim i resio sam da promenim ROM. Sada koristim Acura team samba betta v2 i nije lose,manje-vise je kao stock,izbacene su samo neke app i nije smooth kao Thiai al sta je tu je :/ bar mi ICS tema radi 😀
Na pocetku proizvodnje, 3D nije imao GG, ali su uskoro poceli da ga ubacuju, videvsi da je los marketinski potez sto ga nema... 🙂
Dakle, ako nisi u prvih 4, 5 meseci po pocetku prodaje uzeo svoj primerak, trebalo bi da imas GG.
O2X via TT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari