Samsung je mnogo bolji,najavili su da ce Galaxy S2 dobiti zvanicni ICS 1. Marta,HTC je takodje najavio ICS za kraj marta ,a oni jos moraju da prave Sense UI i TouchWiz,dok LG nema nista i opet im treba godinu dana da potruju ICS...a Google je rekao da ce svako 6 meseci da izbacuje novu verziju Androida sto znaci da dok mi dobijemo ICS google ce da izbaci Jelly Bean i jos jednu verziju :/ ...danas sam bas kontaktirao LG support da se malo pozalim al naravno nije vredelo,operater je bio ljubazan i fin,al je rekao da on tu nista ne moze i da mu je zao ako sam malo razocaram 🙂 ...a onda sam ja odlucio da odem na official LG UK stranicu da im fino "izreklamiram" telefon i njihov nemaran odnos prema korisnicima 🙂 sad cekam da izadje moj "review",rekli su u roku 72 sata 😀Samo godinu dana kasne. Bruka za LG i Google. Što je najgore ni Samsung nije ništa bolji.
Pa da,dzaba im sto imaju extra hardware kad softwerski ne iskoriscavaju taj hardware...mislim da bi im mnogo bolje islo da se malo vise angazuju i budu redovniji sa updateovima,korisnici bi bili srecniji a samim tim bi imali i vise korisnika 🙂Mnogi ih pljuju i na XDA forumu , LG odnos prema kupcima je katastrofalan.
Sta im vredi sto imaju dobre telefone , kad im je odnos prema potrosacima najgori....
Ja ga imam od prvih dana kad se pojavio u VIP,odma sam ga zgrabio 😀 ..3D sam koristio u pocetku onako mnogo jer mi je bilo novo i WOOOW,ali vremenom sve manje i manje,ne toliko da nije zanimljiv,naprotiv odlican je,vec zato sto taj 3D sadrzaj sto slikam ili snimim mogu da pogledam samo na telefonu jer ne posedujem nijedan drugi 3D uredjaj 🙂 da imam neki 3D televizor verovatno bih koristio vise jer je efekat stvarno extra 😀Posto vec dugo imate ovaj model, zanima me jel koristite taj 3D ili je bilo zanimljivo samo u prvih 2-3 meseca? Snimate, slikate ili ne?
Galaxy S 2 powered by ICS Soul Bound
Ja imam,kupio komad eko koze za 50 din i od toga napravio 😀 nije najlepse al svakako radi posao 😀Imate li vi futrole na vasim telefonima, ja imam od prvog dana i bez tacke je, al nosio bih ga malo bez, vide li se tragovi koricenja vama koji nemate futrole?
Odmah da se razumemo da nemam nista protiv flashovanja,sta vise dok sam imao HTC Magic stalno sam ga flashovao,ali moram da te pitam sta ti se konkretno nije svidelo kod stock ROM-a? ja ga takodje imam vec 6 meseci i to sve sa stock ROM-om i nikako da se nakanim da flash neki custom ROM,sve cekam CM9 🙂Imam telefon vec 6 meseci i sa stock rom-om nije bas sjajan ali od kad sam stavio acurarom v7.1 leti u quadrantu ide 4000+.![]()
Ja imam,kupio komad eko koze za 50 din i od toga napravio 😀 nije najlepse al svakako radi posao 😀
Ja sam trazio futrole i sve su bile skupe,oko 1k-1,5k za ovo veliko cudo,tako da sam odustao od toga i resio da sam napravim 😀gde si kupio eko kozu, pogotovo za te novce 🙂. Da li je to ona novija varijanta, bas mekana. Ja se isto nesto razmisljam da sasijem 😀 Pre koji mesec dao sam 500din za kinesku futrolu koja ne vredi ni 50din.
PS. kupi i meni jednan takav komad pa mi posalji brzom postom :d
Meni je prevelik :d
Otpada mi ruka 😀
pa mi sad treba jos veca futrola nego za 3D
Nexus? Gaaaalaxy Nexus? 😀 Daj ga meni,daj ga meni..dacu ti ja moj 3D pa ces da imas 6D,to niko nema 😀ekstra je ispalo, ja sam uzeo nexus, pa mi sad treba jos veca futrola nego za 3D 😀
Hvala 😀E nije ti losa ta futrola 😉
Prodao sam 3D, jednostavno kada je stigao nexus, sve se promenilo 🙂 Telefon je kao da je ispao nekom alienu 🙂 Kao da drzis parce papira, skroz lud osecaj, sve mozes da odradis jednom rukom, nema boli u zglobovima 🙂...
Stvarno za 360e, mnogo dobra kupovina :d
Kroz neku muljacinu 😀
Dao sam objektiv koji realno vredi oko 300e (ja sam ga platio znatno manje) i 130e doplate, pa mi je na kraju izasao 360e.
Nego, sta bi sa vestackom kozom ima li velicine za mene ?
U osnovi isti je kao nas ,cak koristi isti procesor,iste 2x5 Mpix kamere i isti 4,3" ekran 😀 ...jedina razlika je sto su mu dodali 512MB pa sad ima 1GB 😀 ...a to moze biti dobra vest za nas jer bi trebalo da bude lako portovati ICS sa njega na nas kada ga dobije (LG rekao "nedugo posle predstavljanja") 😀LG predstavlja Optimus 3D Max, naslednika smartphonea Optimus 3D, koji također može prikazivati 3D sadržaj bez potrebe za posebnim naočalama. Hardverski, uređaj ima dvojezgreni Texas Instrumentsov procesor OMAP4430 takta 1,2 GHz, podršku za HSPA+, 1 GB RAM-a, 8 GB interne flash memorije te dvije 5-megapikselne pozadinske kamere za snimanje 3D fotografija i videa.
Kroz neku muljacinu 😀
Dao sam objektiv koji realno vredi oko 300e (ja sam ga platio znatno manje) i 130e doplate, pa mi je na kraju izasao 360e.
Nego, sta bi sa vestackom kozom ima li velicine za mene ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari