Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije ogroman ekran,ja bi jos veci 😀 sad bi uzeo Galaxy Nexus al treba puno da se doplati 😀

Ma nece ICS na ovo nase cudo skoro,vidim HTC dobijaju official ICS krajem marta,znaci za nekih mesec ipo dana,a LG lencuge ako ga zavrse do kraja godine bice dobro 🙂

Evo i zvanicne izjave iz LG kad ce njihovi telefoni dobiti ICS , mi ga dobijamo tek u julu , avgustu ili septembru....

LG's statement:

LG will be offering the Ice Cream Sandwich (ICS) OS upgrade for a range of LG smart-phones which were introduced this year. The global upgrade schedule will begin in the second and third quarters of 2012, which will be followed by a global roll out.

During the second quarter of 2012 upgrades will begin for the following smartphone models: the LG Optimus LTE, Prada phone by LG 3.0, the LG Optimus 2X, the LG Optimus Sol, the LG myTouch Q and the LG Eclipse. These upgrades will be followed by upgrades for the following smartphone models during the third quarter of 2012: the LG Optimus 3D, the LG Optimus Black, the LG Optimus Big, the LG Optimus Q2 and the LG Optimus EX.

Samo godinu dana kasne. Bruka za LG i Google. Što je najgore ni Samsung nije ništa bolji.

Samo godinu dana kasne. Bruka za LG i Google. Što je najgore ni Samsung nije ništa bolji.
Samsung je mnogo bolji,najavili su da ce Galaxy S2 dobiti zvanicni ICS 1. Marta,HTC je takodje najavio ICS za kraj marta ,a oni jos moraju da prave Sense UI i TouchWiz,dok LG nema nista i opet im treba godinu dana da potruju ICS...a Google je rekao da ce svako 6 meseci da izbacuje novu verziju Androida sto znaci da dok mi dobijemo ICS google ce da izbaci Jelly Bean i jos jednu verziju :/ ...danas sam bas kontaktirao LG support da se malo pozalim al naravno nije vredelo,operater je bio ljubazan i fin,al je rekao da on tu nista ne moze i da mu je zao ako sam malo razocaram 🙂 ...a onda sam ja odlucio da odem na official LG UK stranicu da im fino "izreklamiram" telefon i njihov nemaran odnos prema korisnicima 🙂 sad cekam da izadje moj "review",rekli su u roku 72 sata 😀

Poslednja izmena:
Mnogi ih pljuju i na XDA forumu , LG odnos prema kupcima je katastrofalan.
Sta im vredi sto imaju dobre telefone , kad im je odnos prema potrosacima najgori....

Posto vec dugo imate ovaj model, zanima me jel koristite taj 3D ili je bilo zanimljivo samo u prvih 2-3 meseca? Snimate, slikate ili ne?

Galaxy S 2 powered by ICS Soul Bound

Prakticno si mi ukrao pitanje iz usta... 🙂

Bas sam nesto sinoc pricao sa Ocem, pa mi to palo na pamet.

Optimus 2X Tapatalking

Mnogi ih pljuju i na XDA forumu , LG odnos prema kupcima je katastrofalan.
Sta im vredi sto imaju dobre telefone , kad im je odnos prema potrosacima najgori....
Pa da,dzaba im sto imaju extra hardware kad softwerski ne iskoriscavaju taj hardware...mislim da bi im mnogo bolje islo da se malo vise angazuju i budu redovniji sa updateovima,korisnici bi bili srecniji a samim tim bi imali i vise korisnika 🙂

Posto vec dugo imate ovaj model, zanima me jel koristite taj 3D ili je bilo zanimljivo samo u prvih 2-3 meseca? Snimate, slikate ili ne?

Ja ga imam od prvih dana kad se pojavio u VIP,odma sam ga zgrabio 😀 ..3D sam koristio u pocetku onako mnogo jer mi je bilo novo i WOOOW,ali vremenom sve manje i manje,ne toliko da nije zanimljiv,naprotiv odlican je,vec zato sto taj 3D sadrzaj sto slikam ili snimim mogu da pogledam samo na telefonu jer ne posedujem nijedan drugi 3D uredjaj 🙂 da imam neki 3D televizor verovatno bih koristio vise jer je efekat stvarno extra 😀

PS: dok sam pisao ovo malo sam upalio 3D i stvarno je extra 😀

Poslednja izmena:
Otac zvani Brick majstor 😀

Masinac, bas me zanimalo to posto drugar hoce da uzme, pa sam mu ja rekao da ce to izgustirati posle 2-3 meseca, a telefon ce koristiti minimum 2 godine i da mu je bolje da kupi SGS2 sto zbog ekrana + sto zbog toga sto je tanak 🙂 mislim nemam nista protiv ja metalnog telefona (imao sam 2 godine e71 i par meseci e72 fantasticni telefoni i fantasticna izrada...), ali jako sam se brzo privikao na plastiku, pogotovo sto je to kvalitetno odradjeno... Evo imam ga 5 meseci, nemam tackice na njemu, bez folija i bez futrole ili case-a nekog... Da bi on naleteo na snimak sto je Otac napravio 😀 kad sam mu rekao da je baksuzna grickalica izderala ekran, definitivno se odlucio za SGS2, mada razmislja se i za motorolu razr ipak ona ima i metal i samoled, ali ipak i to je motorola koja nije postavila bas neki standard sa android platformom 🙂

Slazem se,SGS2 je odlican telefon ,ne mnogo bolji od Optimus 3D ali interesovanje zajednice je mnogo vece i sigurno ce mu biti vece uzivanje koristiti ga 😀

Ma sve je to sminka za oci (3D slikice i igrice) kao i sve u zivotu, posle 2-3 meseca slikas samo ono sto bi sa bilo kojim telefonom/aparatom uslikao.

a drugo, treba mi mala pomoc
posto je telefon bio brikovan i nekako je vracen na 2.2 froyo, pa sam kdz fleshovao na 2.3... sve je ok.. brzo lepo..samo mi je izgleda nekako namesteno po defaultu da umesto na internal memory, skladisti sve na SD CARD (koju inace nemam, pa zato ni ne mogu da downloadujem sto sa marketa, a niti mogu iz browsera neki apk fajl da skinem..pise mi uvek: sd card is required to download/ili tako nesto slicno, i prekine se download)
Tako da, makar link neki, nesto, odradicu ja to sam, problem je sto ne znam ni kako da potrazim na google.
djilkosh mi je nesto preko sms-a objasnjavao, al nisam sacuvao poruke xD
znaci hocu da mi DIFOLT memorija za download bude interna memorija fona.

Poslednja izmena:
Imate li vi futrole na vasim telefonima, ja imam od prvog dana i bez tacke je, al nosio bih ga malo bez, vide li se tragovi koricenja vama koji nemate futrole?

Imate li vi futrole na vasim telefonima, ja imam od prvog dana i bez tacke je, al nosio bih ga malo bez, vide li se tragovi koricenja vama koji nemate futrole?
Ja imam,kupio komad eko koze za 50 din i od toga napravio 😀 nije najlepse al svakako radi posao 😀
Nosio sam ga jedno mesec dana bez futrole i nije bilo nikakvih tragova koriscenja,ali sam ga onda jednom slucajno stavio u dzep sa kljucevima i seo..i kako sam seo tako su kljucevi napravili crticu od jedno 2mm na ekranu :/ ..vidi se jedino kad je ugasen ekran pa nije neka steta al zna ponekad da iritira...

Imam telefon vec 6 meseci i sa stock rom-om nije bas sjajan ali od kad sam stavio acurarom v7.1 leti u quadrantu ide 4000+.
shot000006m.png

Imam telefon vec 6 meseci i sa stock rom-om nije bas sjajan ali od kad sam stavio acurarom v7.1 leti u quadrantu ide 4000+.
shot000006m.png
Odmah da se razumemo da nemam nista protiv flashovanja,sta vise dok sam imao HTC Magic stalno sam ga flashovao,ali moram da te pitam sta ti se konkretno nije svidelo kod stock ROM-a? ja ga takodje imam vec 6 meseci i to sve sa stock ROM-om i nikako da se nakanim da flash neki custom ROM,sve cekam CM9 🙂

Ja imam,kupio komad eko koze za 50 din i od toga napravio 😀 nije najlepse al svakako radi posao 😀

gde si kupio eko kozu, pogotovo za te novce 🙂. Da li je to ona novija varijanta, bas mekana. Ja se isto nesto razmisljam da sasijem 😀 Pre koji mesec dao sam 500din za kinesku futrolu koja ne vredi ni 50din.
PS. kupi i meni jednan takav komad pa mi posalji brzom postom :d

gde si kupio eko kozu, pogotovo za te novce 🙂. Da li je to ona novija varijanta, bas mekana. Ja se isto nesto razmisljam da sasijem 😀 Pre koji mesec dao sam 500din za kinesku futrolu koja ne vredi ni 50din.
PS. kupi i meni jednan takav komad pa mi posalji brzom postom :d
Ja sam trazio futrole i sve su bile skupe,oko 1k-1,5k za ovo veliko cudo,tako da sam odustao od toga i resio da sam napravim 😀
Eko kozu sam kupio u FIS-u u Bijeljini 😀 ..e sad dal je novija il ne,to ne znam,ne razumem se u eko koze,ali ti mogu reci da je crne boje,mekana na dodir i da ne grebe ekran 😀
Evo par slicica u attachmentu pa ti sam prosudi koja je 😀

E da si mi rekao pre par dana,prekljuce sam bio tamo,mogao sam ti kupiti...

EDIT: Ajde veceras kad dodjem kuci pogledacu jel mi sta ostalo posto sam davao i drugu za HTC njegov,pa ako jeste poslacu ti 🙂

Prilozi

• IMG575.jpg
    IMG575.jpg
    682.6 KB · Pregleda: 73
  • IMG576.jpg
    IMG576.jpg
    641.2 KB · Pregleda: 63
Poslednja izmena:
😀 nemoj da zezas :d
kada sam osetio kako lezi u ruci ovaj telefon, jednostavno sam ga morao zadrzati. LG je u poredjenju sa nexusom veoma sirov. Iako lepo dizajniran, pretezak je i stvarno me bolela ruka. Kod nexusa je sve nekako anatomski, ekran iako veci, nije prevelik i moze da se odradjuje jednom rukom, dok kog 3D-a morao sam da koristim obe 🙂
Jos samo da ga bacim u neku (rucno radjenu) futrolu 🙂

Prodao sam 3D, jednostavno kada je stigao nexus, sve se promenilo 🙂 Telefon je kao da je ispao nekom alienu 🙂 Kao da drzis parce papira, skroz lud osecaj, sve mozes da odradis jednom rukom, nema boli u zglobovima 🙂...
Stvarno za 360e, mnogo dobra kupovina :d

Gde? Sta? Kako za 360€? ocu i ja 😀

Poslednja izmena:
Kroz neku muljacinu 😀
Dao sam objektiv koji realno vredi oko 300e (ja sam ga platio znatno manje) i 130e doplate, pa mi je na kraju izasao 360e.
Nego, sta bi sa vestackom kozom ima li velicine za mene ?

Nije mi puno ostalo,al msm da ce ti biti dovoljno,nekih 15x30cm ako ti odgovara 🙂

Poslednja izmena:
Mozda nam se smesi malo lepsa buducnost ! 😀
Jeste videli naslednika ovog naseg Optimus 3D-a?
LG predstavlja Optimus 3D Max, naslednika smartphonea Optimus 3D, koji također može prikazivati 3D sadržaj bez potrebe za posebnim naočalama. Hardverski, uređaj ima dvojezgreni Texas Instrumentsov procesor OMAP4430 takta 1,2 GHz, podršku za HSPA+, 1 GB RAM-a, 8 GB interne flash memorije te dvije 5-megapikselne pozadinske kamere za snimanje 3D fotografija i videa.
U osnovi isti je kao nas ,cak koristi isti procesor,iste 2x5 Mpix kamere i isti 4,3" ekran 😀 ...jedina razlika je sto su mu dodali 512MB pa sad ima 1GB 😀 ...a to moze biti dobra vest za nas jer bi trebalo da bude lako portovati ICS sa njega na nas kada ga dobije (LG rekao "nedugo posle predstavljanja") 😀
Jedva cekam ICS sa 3D mogucnostima 😀

Kroz neku muljacinu 😀
Dao sam objektiv koji realno vredi oko 300e (ja sam ga platio znatno manje) i 130e doplate, pa mi je na kraju izasao 360e.
Nego, sta bi sa vestackom kozom ima li velicine za mene ?

Profi kombina,...ja sam moj 3d dao za 240e sa garancijom od 21m i planiram da probam i nexus,trenutno Sens beli imam i telefon je BACITE pare ako imate 🙂

"Bacite pare" kao - ne vredi tih para i bolje ih je baciti nego njega kupiti? I zasto, ako je tako? 🙂

O2X via TT

Nazad
Vrh Dno