Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel neko zna kako da se izvrsi resize postojecih 3d filmova a da ga procita kao 3d film.posto imam filmove koji su full hd i jednostavno ih tako ne prepoznaje iako su u sbs formatu

Hajde i ovo, ako nije bilo: kako da rootujem optimus 3d, u njemu je softwer 2.3.5, a ubacio sam v21B verziju , a probao sam sa SuperOneClickv2.2, 2.23 2.3 verzijama, krene i samo stane na pola, ne zavrsi ga do kraja. Sa V21A.kdz nisam imao problema oko rootovanja. Da li ima neki drugi SuperOneClickv koji ce to da odradi?

Hajde i ovo, ako nije bilo: kako da rootujem optimus 3d, u njemu je softwer 2.3.5, a ubacio sam v21B verziju , a probao sam sa SuperOneClickv2.2, 2.23 2.3 verzijama, krene i samo stane na pola, ne zavrsi ga do kraja. Sa V21A.kdz nisam imao problema oko rootovanja. Da li ima neki drugi SuperOneClickv koji ce to da odradi?

Kako citam na xda jos uvek nema root za 21B,al bice uskoro sigurno 🙂 ...a evo prati ovu temu i pokusaj te metode al kolko vidim vecini ne radi 🙂

Ljudi pokusavam ali mi ne ide. Imam na telefonu instaliran King 3D ROM i vratio bih na froyo ili na GB. Da li neko moze da mi pomogne i da mi objasni kako da uradim downgrade?
Hvala unapred na odgovorima.

Hehe pa reko sam mu da nema al mozda mu neka od tih sto ne rade proradi 😀

I mene zanima razlika u odnosu na 21A,jel sta bolje?
Iskreno, ja i ne primecujem neku razliku, ali sam stavio tu verziju, posto je poslednja verzija. Apsolutno mi isto radi i kao 21A...Jedino sto sam 21A rootovao bez problema, a ova nece. Na nekim forumima pise da moze, a na nekim da jos uvek ne moze. Uglavnom, kod mene nece...

Jedina razlika koju sam ja primetio je da mu radi battery history, sve ostalo je isto. Video u 720p i 1080p neupotrebljiv u odnosu na froyo verziju kamere zbog seckanja.

Ljudi koliko vama traje baterija na ovom telefonu? Kontao sam da pazarim LG, pa me zanima baterija,kako se pokazala kamera recimo u poredjenju sa nekih drugim top modelima sgs2,sensation,arc s, lg 2x, hd7, itd...

Baterija je ok. S'obzirom na velicinu ekrana izvuce ceo dan bez problema. Kamera kao foto aparat za slike i nije nesto posebno (losija nego na sgs), kamera kao kamkorder za filmove je onako. Nista specijalno mada snima u Full Hd 30fps. Narocito je sad zeznuta sa GB gde poneki put secne u toku snimanja filma. Mada ti nedostaci mogu da se zanemare kada se aktivira 3D mod i jasno se izdvoji od mora drugih "obicnih" 2D android telefona. Meni se telefon jako svidja i samo cekam kada ce da isprave bug sa snimanjem filmova i bice opaka mashinka.

Jel se nekome iz cista mira telefon sam restratovao po nekoliko puta u toku dana? Inace na njemu je froyo 2.2.

Kada ne koristim wifi, dva dana baterija mi izgura sa ovim 2.3.5

Probao sam thiaz i acura i oba su na svoj nacin dobra ali imaju neke mane ( ovo govorim subjektivno). Thiza ima glupi logo svoj kad spustim notifications bar dole ne mogu da podnesem ona zelena slova i baguje mi nesto sa sms porukama ne ocita odma imena iz imenika nego nekad prodje sekunda! A acura mi se 2-3 puta restartovao danas tako da i on otisao! Sad sam na stock 21a, dajte neki 3D app preporucite!

Da, secne u jednom trenutku kao mali lag od pola sekunde na Thiazu, a na acuri sam snimio video bez problema, evo sad sam ga abs pregledao nema seckanja!

1. rootujes telefon sa SuperOneClick
  2. sa marketa skines ROM Manager i flesujes clockwerkmod recovery
  3. skines rom on je OCovan na 1.2ghz imas tu da biras bootove ako hoces i sa manje 1-1.2ghz njih instaliras naknadno
  4. kopiras taj .zip sto si skinuo na telefon ( interna ili sd card nebitno)
  5. ugasis telefon i stisnes vol down + 3d + power i drzis dok se ne pojavi logo da bi usao u recovery mod
  6. Backup starog Roma za svaki slucaj
  7. Wipe data + cache (svi podaci ce biti obrisani), ja uradim i wipe Dalvik cache on ti je pod advanced
  8. izaberi "Install Zip from SD card" ako si stavio na externu karticu tu ce biti zip, ako si stavio na int onda odes "install from internal storage" izaberes zip i potvrdis i sacekas da zavrsi
  9. reboot system now
  10. kad se podigne ja uradim jos jedan reboot odma pa se onda bacim na onaj startup

Kazem ti meni je on malo bugovao, moguce da je zbog toga sto nece svaki da radi na 1.2ghz pa je trebalo da se smanji al ja sam fleshuno official cisto da vidim kakav je jer njega nisam koristio!

Nabrzaka sam procitao par stranica i vidim da nisu bas svi zadovoljni, pa sam pogledao koji rom je pri vrhu i video:
rushdroid v3.6 v21b Oc
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441506
Sad skidam njega pa cu da isprobam, mada mi se smucilo ponovno vracanje svega (sms, kontakti, programi....) ali ako proradi video normalno, bice dobro.....

Ja totalno zaboravio da imam recovery..... :lupko:

Taj sam odmah eliminisao jer kad pogledam SS mnogo mi gadan ne volim tako presareno, pogledaj gore notifications bar kakav je ruzan i font je odvratan 🙂
Ja jos nemam nista na telefonu pa mi nije frka da flesujem i igram se jer ne gubim nista :0

Ma necu ruzan mi je kazem ti, thiaz sam obrisao jer ima onaj glupi zeleni logo na notification baru kad ga spustim a i malo me je zezao sa porukama! Jel ti flesujes ovaj, javi kakvi su utisci! Uradi browser i smartbench test bas me interesuju rezultati!

Nazad
Vrh Dno