Šta je novo?

LG Optimus 2x P990

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nije prob za weather, imam beautiful weather kupljen, nego za ovaj kalendar vidzet

Probao i beautiful i HD widgets i AccuWeather app ali opet mi fali onaj sa GB stock-a, valjda navikao i na svakom nadjem manu.Jel nasao neko resenje?

Probao najnoviji Carburanov DM..Preporuka!!!Youtube u full hd,samo idite na advanced i stiklirajte full HD..Pozz:thumbup:

Probao najnoviji Carburanov DM..Preporuka!!!Youtube u full hd,samo idite na advanced i stiklirajte full HD..Pozz:thumbup:

Full HD na 480x800? Ti si pobrkao loncice. Iako verovatno mozes da pustis FHD nema razlike izmedju i da pustis 720p.

Nisam ja pobrkao loncice nego je neki lik napravio customizovanu Youtube aplikaciju koja omogucava,video u 720p,dakle nije vise HQ ,sada ima opcija HD,i slika je mnogo bolja..

Možda ima koristi ako može da se prenese preko HDMI na ekran veće rezolucije.

Ima li neko možda, USB drivere 3.7.1?

Ima li neko možda, USB drivere 3.7.1?

Imam ja drajver 3.7.1 poslacu ti veceras kad zavrsim sa poslom ,ako ti nije kasno?

Ja sam povezao na Win XP i sam mi insatalirao drajver pomocu LGMobile Support Toola i poznao mi model i kad sam isao na Start Updating pokrene ga i kasnije mi izbaci kao da nema novije verzije,zna li neko u cemu je problem?

probaj ruglezov kernel iz gornjeg posta. imas tamo vise kombinacija OC+ramhack, NOOC +ramhack, OC na 1200-1500mhz. nadji sta ti odgovara.

sad izaslo 🙂

Okay, Notification Lights do work again 🙂
Will be enabled by default, who doesn't want to use that feature can disable them at Settings - Dispaly - Notification Lights.

Poslednja izmena:
Wucinac ja koliko sam pratio temu, vidim da si pregovarao na gps i rad procesora. Pa je li sada to radi kako treba? Jeli CM10 stable? Da li mu sve radi?
Ja sam na stock v30a, rutovao sam ga i za sada sam zadovoljan sa radom.

gps mi nije radio jer je kod mene nesto puklo silnim flesovanjem kernela i stalnim vracanjem bekapa. kad sam sve instalirao posle formatiranje system, data i cache, gps radi extra. fix nadje za 20-30 sec.
procesor je ponekad znao da zakuca na maximumu posle boota. sada su to popravili i radi super.
cm10 od pengus77 i tonyp se moze koristiti kao normalan rom, ima sitnih bagova, ali to nije nista naspram onoga sto je bilo pre mesec dana.
u mom p990 sada imam ovaj rom i ovaj kernel
salekojot ako si instalirao i otkljucan bootloader onda probaj gore pomenutu kombinaciju.

Hvala na informaciji. Probaću kad nađem vremena.
Veliki sam ljubitelj srpskog jezika, pa me interesuje je li launcher na tom romu na našem jeziku i da li je tastatura iz ICS roma pa ima našu predikciju.
E da, kako da bekapujem ovaj moj stock, jer recovery ne postoji za novi bootloader.

Imas sve objasnjeno u temi za rom. Kernel postoji verzija je 6.0.25.

Ja sam uradio oficijelni update na v30a i malo je reci katastrofa, baterija tako dugo drzi da je telefon vise na punjacu nego na bateriji, minimalno 3 puta dnevno punim bateriju a ne koristim ga nesto specijalno. Nisam rootao, a vratio bih se na GB, pre ovoga sam bio na verziji 20s cini mi se. Kako da se vratim na stock GB, jel neko radio, neki tutorijal mozda?

Evo moje baterije na cm10. Ja sam prezadovoljan. Nisam cackao ubdervolt 🙂

Prilozi

• uploadfromtaptalk1356960167861.jpg
    uploadfromtaptalk1356960167861.jpg
    42.5 KB · Pregleda: 186
Fleshnuo sam ovu kombinaciju sto hvalite i imam problem sa kamerom tj. galerija i kamera se ne vide i ne mogu da se sacuvaju slike. :/

da li si formatirao system, data i cache pre instaliranja? predpostavljam da je to problem.

Pa nisam noob. ^^
Odradjeno sve i dalje se javljalo. Fleshnuo sam DJM 1.2 videcemo kako ce se ponasati. 🙂

ja sam to probao meni je camera bagovala, 2-3 slike i can conect to camera Oo

Nazad
Vrh Dno