Šta je novo?

LG Optimus 2x P990

Pozz

Kakav je generalni utisak za ovaj telefon dali stvarno vrijedi ove pare?Jer planiram da ga kupim.

"dabogda" :d dobili ics dok se ne vratim sa odmora. Pozdrav ljudi uzivajte! :)

@mdshare
Bolji je mozda zrno Sensation, ali je i skuplji. Oba imaju svojih bubica...

Ako ostanes pri O2X, ja prodajem svoj, pa pogledaj oglas ako zelis... ;)

Kakvu "gresku" sam napravio. Moj tel je MTSov i zakljucan mu je Data deo SIM kartice dok se moze pricati, smsovati...
Sada sa vodafon karticom mogu da se slikam za net dok negde ne sednem u kafe...

Ima li neko instant resenje (nece da pamti/ne moze da pristupi APN sekciji kartice) ili mora dekodiranje?

Ne moze da se zakljuca samo "data" deo. Ako ti je telefon zakljucan, onda ne bi trebao ni da prihvati Vodafone karticu. Ako ti je prihvatio i dozvolio da koristis telefon, onda je problem negde drugde.

Corvus
Tako kazu na internetu. Parcijalno zakljucana kartica.

Shandu,
Tu nemam nista i ne mogu rucno da dodam nista, tj. Kada unesem parametre APNa, posle Save sve nestane :-(

Inace, prijavljuje SIM card error, ali u zeninom gt540 sve radi i sa mts i sa vodafon karticom. Meni i sa njenom vf prijavljuje gresku. Pustite search u gugletu i videcete da nisam jedini...

I moj je iz mts-a i nije bio parcijalno već skroz zaključan. Možda da probaš factory reset?

Ne ne factory... Uzmi udji u APN podešavanja i tu odradi reset i on će raditi malo i uradi reboot... Trebalo bi da pokupi sam podešavanja

Hah... ja sam kupio polovno. Mozda je neko odradio polovican unlock...
Mada, u jednom postu je neko pominjao eventualnu neusaglasenost BBa i RILa sto opet kod mene nije slucaj :)

Djilkos, probao sam ali tel. Uopste nece da pristupi data delu SIM kartice. Na GT540 je sve automatski podeseno.

Da beda bude veca GT540 nece da radi wifi tethering. Jednostavno - nece. Probam da ga spojim USBom na laptop - nemam LG drajvere. Skinem 10MB preko 2G ali nece File manager da posalje fajl preko BTa. Preko wi-fi foxa podignem tether, ali win7 ne da opciju da se konektujem bez da pravim dial-up konekciju a meni ne treba to kad sam se vec konektovao...
I tu sam otisao i odlucio da pitam pametnije :-D

To za GT540, što ne prebaciš drivere preko usb kabla? Trebalo bi da win prepozna usb flash memoriju bez drivera.

Nece da je prepozna, bar meni nije na necijem kompu sa sedmicom...

Auu, bmibmc, kako se tebi to sve zakompliciralo... :(

Ja sam tako uradio za optimus hub i uspelo je. Naravno, treba da se pritisne ono "aktiviraj usb vezu".

Pojavio se ICS leak za SU660 ili ti korejsku verziju P990! :)

Trenutno se ceka da ga RC portuje, mada se ne zna ni je li cuo za vest, posto je stara 2h... :D I da - bice odmah CM10, CM9 za O2X preskacu. Dakle, odmah JB.

Eto, ljudi, docekaste i to! Mozda bi bilo i pre da je tetra ranije otisao na more... :D

Pojavio se ICS leak za SU660 ili ti korejsku verziju P990! :)

Trenutno se ceka da ga RC portuje, mada se ne zna ni je li cuo za vest, posto je stara 2h... :D I da - bice odmah CM10, CM9 za O2X preskacu. Dakle, odmah JB.

Eto, ljudi, docekaste i to! Mozda bi bilo i pre da je tetra ranije otisao na more... :D
Nego sta ce ovaj momak na nasoj temi,bezi bre imas ti svoju sa Nexusovcima!! Haha zezam se...Pozz za sve Optimase,nego da se pohvalim sa novim romom,furam vec 4,5 dana gueste 3,4 i pegla kako dobro radi,tako da ako se dvoumite,iz prve ruke da romcic ubija.A i ova vest za JB je sjajna,i na nas neko da misli.Aj uzdravlje :d

Poslednja izmena:
Jos cu vas smarati - mua ha ha ha! :D

LG (ili nVidia) je napravio dosta izmena u kernelu, kernelu koji je potreban za ICS/JB. Dok ne ''procuri'' taj kernel nema ni HWA :(. Inače, RC je izjavio da ima sve spremno i da samo čeka taj kernel i JB cirkus može da počne (potpomognut sa HWA ;)).*

*Info sa XDA foruma. :)

Koliko vidim to su orginalni romovi razvrstani po zemljama. Možeš da ga update-uješ zvaničnim putem ili nezvaničim. Zvaničnim preko LG aplikacije preko kompa, a za nezvanične će ti neko drugi reći. :)

@mdshare
Zelis li zvanicni update ili neki custom ROM?

:D

Iskreno, pogledaj malo po netu (Google, Wikipedia) sta su to custom ROMovi, pa skontaj sta bi pre, vrati se ovde i da sredimo nesto... ;)

Flashovao CM7RC1 7.2.0 sa ETaNa kernelom 2.6.32.59..sve radi extra ali sam izgubio Google market....pokusavao sam ga instalirati na sve moguce nacine ali izbacuje your device not supported...ima li pomoci????

Što se tiče Google aplikacija (market, tj. Play, Gmail, Maps...) meni je uvek bez problema prolazilo download sa linka (verzija za CM7), pa se zip prebaci na memoriju telefona i uflešuje preko Update opcije u CWM-u. Posle toga bi trebao da se pojavi Google market, a sa njim mogu da se skinu ostale aplikacije, takođe, market će se sam update-ovati na Google Play, samo možda ne odmah.

Nazad
Vrh Dno