Šta je novo?

LG Nexus 5X

Znam kako da flesujem, nego me zanima taj boot.img i fix.img gde da skinem

aha tek sada vidim da si editovao gore, hvala

Koji sam maler, kupio sam pre tri nedelje drugi 5x nakon sto je prvi crkao. I prolije mi ortak slucajno casu vode ( mozda je bila i rakija, ne seca se niko :D ) po ekranu... Jel zna neko kako da ocistim ovo?
Telefon normalno radi ali povremeno tac skrin ne reaguje. Rastavio sam ga i susio nekoliko dana ali se nista nije povuklo

Poslednja izmena:
Da ti prodam ekran [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Vidi koliko bi te izašlo, računaj da za 30+ € možeš da kupiš neispravan 5X i da mu promeniš displej.
I to original, a ne neke kineske zamene koje ugrađuju u servisima (snimi alliexpress).

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nasao sam polovan s novom plocom u garanciji, teracu ga jos dve godine.
I dalje je nexus zver covece :) A to sam shvatio nakon mesec dana trazenja adekvatne zamene

Jeste, ja prešao na honor 8 lite i telefon oće da zabode prilikom normalnog korišćenja što sa nexusom nije bio slučaj... Za kameru i softver neću da pričam :D valjda će lg priznati grešku ahaha [emoji16]

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Nasao sam polovan s novom plocom u garanciji, teracu ga jos dve godine.
I dalje je nexus zver covece :) A to sam shvatio nakon mesec dana trazenja adekvatne zamene
Mozda ubodes, probaj. [emoji3][emoji3][emoji3]
42bbbdc1fda4ee385626c91e39fbe28b.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Riknuo i moj posle godinu i 8 meseci. Zamrzivac i fix sa jezgrima nisu uspeli. Izguglacu jos nesto pre nego sto ode u rernu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mene je izgleda počelo da zeza punjenje preko originalnog kabla i punjača. Jako retko brzo puni, uglavnom se vuče ko gladna godina

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

imam ja kuci nexus u delovima, ako nekome treba, dacu ga za sicu. beli je, veoma dobro stanje, da ne kazem "kao nov"

A jel imaš kabl?

Ja moja 2 koristim već godinu dana bez ikakvih problema, jedan običan, drugi od 3m :)

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Jel radi fast charge na njima? Poznati su mi ti kablovi od 250 rsd...

Posto vise Visa Intesa Internet kartica ne funkcionise, za mene je Ali nedostupan nazalost. Na KP nalecem samo na USB to USB C, a to meni ne treba. Ako neko ima neki domaci kontakt ili link gde to da nabavim, zahvalan bih bio.

Poslednja izmena:
Ne radi visa intesa na aliju? Od kad to?

Radi normalno kartica, sinoc narucivao neke stvari, mozda njegova ima neki problem.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Šta tebi tačno treba? USB A to USB C? Ili nešto drugo?

Sent from my MI 5s using Tapatalk

C to C, kao original kabl. Pošto mi je istekla Visa Intesa Internet, otišao sam da zamenim za novu. Oni mi rekoše da ne izdaju više ovakve kartice već moram neku drugu da uzmem. Ma...

Моја је престала да ради пре пола године, иако су је нешто редетовали и мењали, једноставно није радила на Алију...ја сада користим своју, платну маестро еуробанке, знам да није паметно али немам других бесплатних решења.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Jel reklamirao neko nedavno telefon u Telenoru i kakav je bio ishod? Drugaru nakon godinu i po dana upao u Bootloop pa da zna cemu da se nada..

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Vrh Dno