Šta je novo?

LG Nexus 5X

^ kako onda na xda ima mod za 1080p/60fps, kažu ljudi radi? :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Mozda su otkljucali fps sa 30 na 34.97 fps koliko pise u specifikaciji senzora, mozda ih puca placebo. A mozda i stvarno, na neku foru, radi 60 fps :)

ne, mislim na 720, za 1080 sam znao da nema. Jednostavno u opcijama ima samo da se bira UHD, 1080 i 720, framerate ne postoji.

Izgleda da jeste placebo...

60fps-test.JPG

A na 720p ide do 40.

720.JPG

Poslednja izmena:
Evo teme bez root na android O za @telep :)

[youtube]oBJMBbQxlmM[/youtube]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Super je to, ali treba i gugl nesto zvanicno da podrzi, majku mu za sve treba aplikacija dodatna

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Pa i nije baš. Kad ti neko predje sa npr Samsunga ili HTC-a naći će se u čudu, jer je bio na androidu, a ovde nema. Neće mu biti zanimljiv telefon, jer je prazan i mislice nema opcije te.

Drug je još onomad na moj reč uzeo Nexus 5, kasnije posle godinu dana, mada mislim da nije čak ni godinu prošlu vratio se na Samsung S5 i ovo su reči bile. Dobar je Nexus, lepo radi, ali nema ništa od opcija i dosadan je nekako. Kaže nema ovo, nema ono, ja mu kažem ima app za to i može da se namesti preko xda, kaže on ma mani me ja tu da provodim vreme na cackanje po sistemu ili traženje satima. Eto.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Takvi ljudi i održavaju nakaradne softvere proizvođača živim, umesto da svi imaju čist android.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Slazem se. Kad god mi je neko od poznanika trazio da mu pogledam nesto samo na telefonu, ne radi, jbni Android, sranye, baguje, bla bla - uvek, ali uvek je nesto zapravo ta osoba syebala. Bez izuzetka.

Da je takvih softvera manje, i to bi se smanjilo. Google radi sporo, ali prosiruje funkcionalnosti, i kad nesto naprave - napravili su. 3rd party izmisljotine cesto su sklepane pomocu stapa i kanapa...

Imam ozbiljan batery drain na 7.1.2 (Android OS je na vrhu liste).
Probao sam sve uobicajene probleme da eliminisem... Account Sync, bluetooth, wi-fi, gps i na kraju clear cache ali i dalje postoji problem. Jel ima neko resenje?

Kako mislis bez bbs da ti iko pomogne?

Ima, skineš BetterBatteryStats i ostaviš log u odgovarajućoj temi.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Imam ozbiljan batery drain na 7.1.2 (Android OS je na vrhu liste).
Probao sam sve uobicajene probleme da eliminisem... Account Sync, bluetooth, wi-fi, gps i na kraju clear cache ali i dalje postoji problem. Jel ima neko resenje?
restartuj ruter (hard reset) ako ti se drain javlja kući. meni to uvek pomogne

Stigao i PIXEL MOD za 5X - https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/themes-apps/zip-android-oreo-pixel-mod-t3663681

What's Included:
-Oreo Pixel Launcher W/ Live Wallpapers (Make sure to grant notification access for notification badges and location permission for weather)
-Oreo Pixel Audio
-Stock Pixel Oreo Boot Animation (Currently working on a black version)
-Pixel Blue Accent Color
-Night Mode
-Round Icons
-"Stock" Icon Shape Available in Pixel Launcher Settings (Enable Developer Settings)
-Pixel Navigation Buttons (without animation)

Ovde je postupak instalacije Android 8.0 OREO softvera - https://forum.benchmark.rs/showthread.php?358847-LG-Nexus-5X&p=5205687&viewfull=1#post5205687
Ovde je za TWRP rikaveri, SuperSU ROOT, AdAway - https://forum.benchmark.rs/showthread.php?358847-LG-Nexus-5X&p=5206707&viewfull=1#post5206707

Electronic Image Stabilisation kao na 6P kameri:

EIS:

1. Edit build.prop
2. Add this lines: persist.camera.eis.enable=1
and
3. persist.camera.is_mode=4
4. Reboot
5. Go to Camera settings --> Resolution & Quality
6. Check "Enable video stabilization"

Poslednja izmena:
Lawnchair je mnogo bolji launcher od Pixel-a, baziran na open source launcher3 (onaj sto dolazi uz AOSP).

Feature list:
Google Now Tab
Pixel Pill / Bar
Experimental Pixel Launcher features
Iconpack support
App renaming
App Hiding
Adaptive theming
App tray transparency
Changing Icon size
Changing grid size
Save scrolling position in apps tray

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

+1 kida!

Sent from Lumia (Espana - Prostituta) 950

da li preci sa 5x na iphone se 64gb?

Ako ti veličina odgovara predji, mada to je baš malo. Ima više pluseva na SE nego 5x

64gb memorije vs 16
Fingerprint senzor napred
Bolji multitasking
Build quality
Bolji materijali

Jedino kamera gde je bolji 5x i opet veličina ako ti nije problem.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Kako da glasam u anketi ponovo, 12+ meseci, radi kao Doxa,
ne radim update na O da ga ne ubije :D .

Kako da glasam u anketi ponovo, 12+ meseci, radi kao Doxa,
ne radim update na O da ga ne ubije :D .

Bolje čukni u drvo. :D Meni radi 13 meseci. Otkljucan je BL. Mrzi me da se bakćem sa Oreo-om. Već odavno sam na Pure Nexus 7.1.1 (neki build iz marta meseca). Ima više funkcija nego čist O.

I ja sam na Pure Nexus 7.1.1 :) telefon star 11 meseci,idemo dalje :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sestrin jos uvek radi, tako da je neko moje zapazanje neko ko koristi fon kao ja (gde se cesto duzi period greje) ce sigurno da rikne, ovi sto ga koriste kao sestra mogu i da prezive duze.

Moj se grejao solidno zadnjih dana :)

Moze li da se flasuje stock firmware nekako bez kompjutera i kabla.Sad sam na Pure Nexus.

Meni su u roku od 2 meseca riknula 2 kom. Nexus 5X i jedan Nexus 5!

Sestrin jos uvek radi, tako da je neko moje zapazanje neko ko koristi fon kao ja (gde se cesto duzi period greje) ce sigurno da rikne, ovi sto ga koriste kao sestra mogu i da prezive duze.

Ako se nekom grejao onda je meni[emoji1] Punim ga 2-3x dnevno zadnjih 3-4 meseca jer sam mnogo cesce na njemu nego na kompu. Jedno vreme sam stalno igrao igrice a u zadnje vreme vrlo cesto snimam. Fotografisanje standardno - stalno, i pritom najvise od svih aplikacija koristim Instagram.
I da, svaki apdejt radjen preko OTA, tako cu i 8.[emoji23]
13 meseci sljaka and still going strong![emoji91] [emoji91] [emoji91]

Nazad
Vrh Dno