nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
^ kako onda na xda ima mod za 1080p/60fps, kažu ljudi radi? 
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ja kontam da je to poenta Androida ☺Super je to, ali treba i gugl nesto zvanicno da podrzi, majku mu za sve treba aplikacija dodatna
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
restartuj ruter (hard reset) ako ti se drain javlja kući. meni to uvek pomogneImam ozbiljan batery drain na 7.1.2 (Android OS je na vrhu liste).
Probao sam sve uobicajene probleme da eliminisem... Account Sync, bluetooth, wi-fi, gps i na kraju clear cache ali i dalje postoji problem. Jel ima neko resenje?
What's Included:
-Oreo Pixel Launcher W/ Live Wallpapers (Make sure to grant notification access for notification badges and location permission for weather)
-Oreo Pixel Audio
-Stock Pixel Oreo Boot Animation (Currently working on a black version)
-Pixel Blue Accent Color
-Night Mode
-Round Icons
-"Stock" Icon Shape Available in Pixel Launcher Settings (Enable Developer Settings)
-Pixel Navigation Buttons (without animation)
EIS:
1. Edit build.prop
2. Add this lines: persist.camera.eis.enable=1
and
3. persist.camera.is_mode=4
4. Reboot
5. Go to Camera settings --> Resolution & Quality
6. Check "Enable video stabilization"
Lawnchair je mnogo bolji launcher od Pixel-a, baziran na open source launcher3 (onaj sto dolazi uz AOSP).
Feature list:
Google Now Tab
Pixel Pill / Bar
Experimental Pixel Launcher features
Iconpack support
App renaming
App Hiding
Adaptive theming
App tray transparency
Changing Icon size
Changing grid size
Save scrolling position in apps tray
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Koristio ga 3 dana, umalo nisam poludeo. Pre bih izabrao nexus koji ce raditi 3 meseca nego se. Hebo telefon velicine danasnjeg pametnog sata.da li preci sa 5x na iphone se 64gb?
da li preci sa 5x na iphone se 64gb?
Kako da glasam u anketi ponovo, 12+ meseci, radi kao Doxa,
ne radim update na O da ga ne ubije.
Neću da čukam u drvo, nego ću da ga očukam o zid kad krepaBolje čukni u drvo.![]()
Ako bude pristojna cena, poslaćemo nekog po 30 komadaMožda ovo bude valjana zamena za 5x ?
Xiaomi's Android One smartphone rumored to be called Mi A1, to sport full screen display
http://www.gsmarena.com/xiaomis_and...1_to_sport_full_screen_display-news-26974.php
Mada mislim da će se samo prodavati u indiji
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ako se nekom grejao onda je meni[emoji1] Punim ga 2-3x dnevno zadnjih 3-4 meseca jer sam mnogo cesce na njemu nego na kompu. Jedno vreme sam stalno igrao igrice a u zadnje vreme vrlo cesto snimam. Fotografisanje standardno - stalno, i pritom najvise od svih aplikacija koristim Instagram.Sestrin jos uvek radi, tako da je neko moje zapazanje neko ko koristi fon kao ja (gde se cesto duzi period greje) ce sigurno da rikne, ovi sto ga koriste kao sestra mogu i da prezive duze.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari