Šta je novo?

LG Nexus 5X

99% da moze :)

Slobodno flesni TWRP i Pure Nexus jer je maltene stock sa dodatnim sitnicama koje zivot znace :)
Kernel ne moras custom, moze ovaj sto dolazi uz Pure Nexus.

Za pocetak cu se ipak drzati stock-a, mada hvala na preporuci. :)

Nekako sam izgubio zivce za flash, a i posao mi poslednjih meseci ostavlja sve manje vremena za te igrarije. Pritom, koliko se secam, stock mi je i prosle godine radio haos... :)
Sent from a fantastic Lumia 950 XL

Sačekaj android 8 DP4 ...
Sve stock + TWRP + RUT + AdAway + Sound Mod
Procenat baterije imaš na 8 bez čačkanja [emoji6]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Tako cu ga otprilike i koristiti... :) Mislim, bilo sa DP4 ili Nougat-om...

A kad je najavljen DP4..?

Trebalo bi ovih dana, sredina jula koliko se sećam..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Svaki dan treba da stigne :)

google-android-o-release-schedule.jpg

Tu je za dva zvučnika - https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=72337047

I jedino što još možeš je da uključiš EIS kao kod 6P (jedan red u build.prop fajlu), ili identičnu 6P kameru sa burst modom da instaliraš.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Burst mi ne treba, a EIS sam i onomad ukljucivao, editujuci build.prop, pa cu i sad - vidljiva je razlika. :)

Taman sad dok mi ne stigne Nexus mogu da se igram sa KEYone, a onda prava stvar krece - mislim da sam sa N5X bio najzadovoljniji od svih telefona koje sam imao, cak mozda ukljucujuci i Moto Z...

Mironiko, što ne reče da 'oćeš 5X da pravimo kombinaciju, treba mi veliki ekran.

Pa jedino ako imas garanciju godinu dana :D Ne znam ko je bas lud da uzme polovan 6-12 meseci star 5X bez garancije.

Ni njegova Lumia nema garanciju + mrtav OS, pitanje je ko je lud :D .
Treba mi veliki ekran, ali sad gotovo, kasno sam video.

Sve jedno, hteo sam nov 5X sa garancijom. To mi inace nije preduslov, ali kod tog modela jeste, iz ocitih razloga. :D

Ti ako hoces Lumiu i dalje, javi. :)

Moj je 2 meseca bio na oglasu na kp i nisam ga prodao. Držao sam skoro najnižu cenu. Telefon u perfektnom stanju. Zvali za zamene što me nije interesovalo. Jedan ponudio 15k dinara na šta nisam ni odgovorio. Sa jednim se dogovorio dođe, vidi i kupi. Otkazao dolazak. Popizdeo i dao telefon klincu koji je do tada nosio moj stari nexus 5. Reko nosi i dok radi radi. Ženin N5X je takođe u životu.

Svasta...moje iskustvo potpuno suprotno, mada mi se mozda posrecilo, ne znam...

Moj je bio u perfektnom stanju, 16gb, duze od mesec dana bio oglas i na kp i na ms. Bar 5 ispala, i to tako neki *****ski izgovori. Na kraju kupio momak iz Ns, dogovorili se u dve poruke, koji je usput upoznat sa problemima... :)

I ja sam moj prodao. 32gb varijanta. Star 10 meseci. Oglasio na KP i otisao za 3-4 dana. Na njegovo mesto dosao Huawei P10

Devojci danas na moru upao u vodu, izvadili smo ga posle 15 sekundi, ugasio se. Da li moze nekako da se spasi?
Susili smo ga, i stavili u pirinac. Koliko bi trebalo tu da stoji? I da li moze nekako da se izvuče nesto sa njegove memorije ako je riknuo?

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Devojci danas na moru upao u vodu, izvadili smo ga posle 15 sekundi, ugasio se. Da li moze nekako da se spasi?
Susili smo ga, i stavili u pirinac. Koliko bi trebalo tu da stoji? I da li moze nekako da se izvuče nesto sa njegove memorije ako je riknuo?

Mislim da bi bolje bilo da ste ga ubacili u slatku vodu pa onda susili ali sad je kasno. So ce ga dotuci.

Probao sam da ga upalim, ali kao da je prazna baterija. Kad ga stavim na punjac blinka crvena dioda i pali se ekran kao da se puni.

U pirinču da stoji ceo dan. Najbolje bi bilo odneti ga u neki servis da ga isperu u ultrazvučnoj kadici. Voda je ispraznila bateriju odmah, pitanje je koliko je slana voda pojela kontakte. Ako nije previše, verovatno može da se sredi u dobrom servisu. Takođe, ako je voda ušla u displej, verovatno je zamena displeja skuplja od vrednosti samog telefona.
E da dodam, to sa pirničem je dosta efikasnije, ako se telefon rasturi do najsitnijih delova. Meni je upalilo sa telefonom koji je upao u slatku vodu, ali ona provodi struju daleko manje od slane vode i ne izaziva koroziju kontakata toliko brzo. Kad sam drugom prilikom zalio telefon pivom, pojelo je kontakte za 15 sekundi do te mere da jako dobar serviser, čovek kojeg lično poznajem i znam da je jedan od najboljih u Beogradu, nije mogao ništa da uradi iako se cimao i pokušao ponovo da ih nalemi.

Poslednja izmena:
Tebi je bas upadao fon u tekucine... :D

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

Za dvadesetak godina koliko koristim mobilne telefone, samo ta jedna xperia je upala jednom u kantu sa vodom, ali tu je preživela, i zalio je pijan jedno godinu dana nakon toga i tu joj je bio kraj. Taj telefon mi je bio baksuzan :D.
Inače, pošto imam tog ortaka koji drži jedan od boljih servisa u gradu, a i sam sam radio jedno pola godine kod njega, upadanje telefona u wc šolju je jako uobičajen kvar. :D
Uglavnom je dovoljno oprati telefon u ultrazvučnoj kadici i sve radi. Problem je ako voda prodre u displej, uglavnom u backlight.

Hvala na odgovorima. Ako mozes posalji mi broj tog servisa na pp molim te.

Nabacio Pure Nexus poslednji,aktivirao Substractum i nastelovao neku dark temu i malo osvezio fon.Uz stereo mod zvucnika,onakvu kameru sa namestenom EIS fon i dalje razbija.
Ne znam kako je od zadnjeg stock builda,ali na poslednje 3 verzije je bilo mnogo divljanja gugl servisa i drain baterije,dok ovamo je sve ok,baterija solidna.

Kod mene stock neko vreme, da vidim prvo njega, a i sumnjam da cu ista posebno menjati - samo cu danas da nabacim stereo mod, ukljucim EIS I teraj... :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Istekao mi edit...

Gde se nalazi taj stereo mod na xda..? Trazio sam kao blesav, ne mogu da nadjem.

I, gde bese build.prop u sistemu..? :D

U system folderu je build.prop.

E, Djilke, cujem da VIP ima nesto slab signal po gradu... [emoji14]

Nazad
Vrh Dno