Šta je novo?

LG Nexus 5X

O *** - napisah da sam video to, zanima me GLOBALNA statistika, AKO to postoji...

Izgleda iPhone ne prikazuje sve poruke. :p
Sent from a fantastic Lumia 950 XL

Ma odakle bi postojala :)
Ajde nek se neko javi da kaze za to trajanje baterije,nije moguce da je oslabila a fon ni star 10 meseci.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ima mislim na xda tema, a mislim da ima i na redditu :p

Potrazicu poslijen.

Vidim da postoje i dve varijante uredjaja, H790 i H791 - je l' ta druga neka kao revizija hardvera pa je sigurnija, ili..?

Ma odakle bi postojala :)
Ajde nek se neko javi da kaze za to trajanje baterije,nije moguce da je oslabila a fon ni star 10 meseci.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Oslabila naravno :) I kod mene je tako kao kod tebe. Doduse zimi je malo bolje jer je hladnije, sad na leto se telefon usija pa zato brze iscuri.

A urekoh ga. Bootloop.

Srećom u garanciji do sredine novembra, 24meseca je srećom, odneo ga na servis.

Tako da je sada +1 u anketi za: Jeste, nakon 12+ meseci

Poslednja izmena:
Samo se resetovao u sred kucanja poruke. Vrti samo belo Google, pa se ugasi, pa belo Google i sve tako. Ne reaguje na punjač, na tastere ...

Ako ostane koji ziv, bice sreca, nije pitanje hoce li, nego kada ce crci

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Uzeo privremeno slobodan P9 lite u firmi dok mi ne reše 5X. Već ga mrzim. Odvratan UI.

Naravno samo cist android, nista drugo, ja ne znam kako neko sa neksusa moze da predje na neki skinovan android

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Već razmišljam da uzmem svoj stari Nexus 5 od žene, da njoj dam ovaj P9 lite.

Da, to ja ta priča. I moja žena ima Nexus 5. A njoj je realno svejedno.

Heh, na dan-dva sam razmisljao da mozda uzmem opet N5X, ali pomogose mi ove poslednje dve strane da odustanem. :D

Jedini problem mi je sto ne znam sta da uzmem... :(

Imas lumiu 950xl , gde ćeš bolje :)

Možda moto Z , cena mu je drastično pala.

Sent from my Redmi Note 4

Evo 6p pade cena :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Loznice, imao sam vec Moto Z, kod devojke je, svi modovi sacuvani, pa cu uzeti nekad Moto Z2 ili Z3, jer ce biti kompatibilni. :)

A mislim da bih se i pored 2 GB RAMa vratio na N5X da nema ovih sranya sa crkavanjem, posto su vecina garancija za obrisati supak njima...

Citam danas da su i nekome u Telenoru odbili posle bootloop-a, kao nasli tragove vlaznosti... Vazi.

Ja ga prozivah za bateriju i kao da me cuo

Screenshot_20170710-223457.pngScreenshot_20170710-223507.pngScreenshot_20170710-223515.pngScreenshot_20170710-223526.png

Doduse Rom nije stock i google servisi ne divljaju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

samo da javim za ove što imaju problema sa povremenim zamrzavanjima. odradio sam full reset u recovery-ju i evo već 11 dan kako je upaljen i sve klizi. poslednji nougat naravno

Ubija koliko throttle-uje kad se malo vise koristi po ovoj vrucini, ne secam se da se tako ponasao proslo leto.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

S808 uz one leševe s415 , s430 itd najgori soc ikada.

Sent from my Redmi Note 4

Da dodam jos jedan crknuti Nexus na gomilu. Drugu je otisao, uzet u septembru prosle godine. Uzeo od Vladimira, trebalo bi da bude sve u redu sa garancijom.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Hehe, a ja nisam mogao da odolim, i ipak mi stize moj drugi N5X za koji dan. :D

Doduse, preko cuvene Smiljane je, pa sam godinu dana miran... Samo mozda uzmem neki telefoncic da lezi u rezervi, za svaki slucaj. :D

Hehe, a ja nisam mogao da odolim, i ipak mi stize moj drugi N5X za koji dan. :D

Doduse, preko cuvene Smiljane je, pa sam godinu dana miran... Samo mozda uzmem neki telefoncic da lezi u rezervi, za svaki slucaj. :D
Dominacija kompletna :), ja nisam mogao da se opustim dok nisam prodao :). Mada generalno za ovaj honor 8 lite je izmislio telefon, ovo smece menjam cim mi istekne ugovor za par meseci.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Ja planiram da jednog lepog dana uzmem 5X kao backup telefon. Posle cistog android-a ne mogu da se naviknem na TouchWiz ili neke druge skin-ove.

Na 5X sam furao Pure Nexus, ElementalX (sa EX Kernel Manager app) i stereo sound mod (must have!). Sluzio me je sjajno :)

Stereo sound mod moze i na rooted stock, ili..?

Posto ne planiram custom ROM-ove da ubacujem, samo root obavim radi nekih sitnica (AdAway, battery percentage...) i teraj.

Nazad
Vrh Dno