Šta je novo?

LG Nexus 5X

I ja moj uzeo u Logic Shopu u septembru prosle godine.
Ne znam kako vi koji ga isto imate,ali ja moj uzivam dok koristim,ali sam nekako utuvio u glavu da ako crkne to je to,zavrsena prica,okrecemo se drugim modelima. :)
Jedino sto znam da pored toliko problema sa LG telefonima,tu marku necu uzeti vise bar narednih 7/8 godina :)

Ja sam moj kupio u radnji u Čačku sa 12 meseci garancije, posle 8 je crkao. Bio mesec dana u Mađarskoj na servisu, na kraju javili da nemaju ploču, a ni novi 5x, tako da mi je prodavac ponudio zamenu i uzeo sam P9 Lite.

Huawei P9 Lite via Tapatalk

Nisam bio uopste aktivan u temi, ali sam upravo popunio anketu i prijavljujem jos jedan koji je zviznuo. Ne dizem nista u nebesa niti bacam u blato, ali da je sramota sramota je. :)

Ja sam moj prodao posto je kod mene vec 14 meseci i upao sam u paranoju citajuci temu. Uzeo sam honor 8 i mogu samo reci da je nexus 5 puta fluidniji I bolji u radu. Jedino baterija je bolja na ovom govnetu I sto mirnije spavam.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Uzeo sam honor 8 i mogu samo reci da je nexus 5 puta fluidniji I bolji u radu.
Mora da bude 5 puta fluidniji, ne zove se dzabe Nexus 5x [emoji14]

Samo baterija, izrada, sigurnost da nece da se upokoji u skorije vreme, uz solidnu kameru i odlican chipset. Nisi pogresio.

Poslednja izmena:
Pa kamera je bolja na Nexusu,a i izrazda na Nexusu je ok iako je plastika.
Znaci bolje radi Nexus sa 2GB memorije u odnosu na ovog sa 4GB.
Onda je za Emui da bi radio lepo potrebno tih 6GB sto furaju u nekim edicijama. :D

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ja sam imao nexus, sad imam p9. Odmah prvi dan cim sam presao na huawei, video sam koliko lepse radi od nexusa, a do pre toga sam mislio da je najbolji I najbrzi telefon na svetu.

Ja sam prvi mislio da nema sanse da radi kao nexus, ali pogresiio sam.

Nexus idalje radi kod brata. Proizveden decembra 2015. Kupljen aprila 2016.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

I ja sam isto presao na P9, definitivno je P9 brzi telefon i bolje drzi aplikacije. Mada mi nedostaje malo 5x, ne znam zasto, iako je skoro sve bolje na P9.

Honor 8 lite je u pitanju, ispustio sam tu malu sitnicu da naglasim :), cista osmica je verovatno korektna ovo je blagi uzas, letece za par meseci cim mi istekne ugovor.

Honor 8 lite je u pitanju, ispustio sam tu malu sitnicu da naglasim :), cista osmica je verovatno korektna ovo je blagi uzas, letece za par meseci cim mi istekne ugovor.

Haha,pa da.Ni on sa 3GB memorije ne moze da parira Nexusu.Ja sam koristio P9 Lite koji ima 2GB,i softver je smejurija,ne moze dve aplikaacije dva minuta da drzi u ramu,ne stizu obavestenja na vreme itd.
Lepo ja kazem po ko zna koji put,dzabe njima i 4GB kad ne znaju da srede firmware.
Nexus je za neke stvari i dalje keva.

Ne bih se složio evo kako to izgleda kod P10 lite

Screenshot_2017-07-04-18-23-08.jpg

Mt na nexus 5x je uzasan, pogotovo na ono sto sam ja navikao od nexusa. U pocetku nije bilo toliko lose ali vremenom je sve gore, mora restart svakih par dana ako hoces normalan mt. Nexus 5 i 7 sa 2GB rama ga unistavaju po tom pitanju. Za 64 bita treba bar 3GB rama, za havaje i te tako skinove nemam pojma niti me zanimaju te abominacije androida

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sad htedoh da napisem isto... P10 Lite odusevio. Meni nexus nije mogao da drzi u isto vreme Real Racing 3 i bilo sta drugo(msn, viber, cak ni poziv nisam mogao da obavim). Cak i igra prilicno fluidnije radi. Jedino ta kamera... Previse lako se navikne covek na bolje, sad kad se treba vratiti na krs kameru, i nije tako lako kao sto zvuci... :(

Imam dslr, koji doduse slabo nosim :D , ali baterija, mt i neka sigurnost mi svakako vise znace. Nije ta kamerica toliko losa po danu, ali u low light stvarno neuporedivo... Meni je kamera na nexusu prvi put ozbiljno sluzila za fotkanje, ranije sam imao po 20-30 fotki na telefonu...

Ja imam cannon eos sa osnovnom opremom, ali treba to nositi sa sobom...
Ova camera ,em je uvek tu, em nema greške

Znači, bitnija je kamera nego mt.
Mt služi da Batak piše po forumima, u realnosti služi čemu?

Šta je sad mt? Keširanje?

Ne znam cemu tebi mt sluzi :D ali meni znaci zaista. Na nexusu screen recorder nije mogao da se otvori sa nekim aplikacijama. Eto i taj rr3. Apsolutno nista nije mogao da drzi uporedo sa njim. Nije kamera bitnija, a da je bez greske nije. Fokus je vrljav poprilicno...

Ok, tebi bitno keširanje, kupio si uređaj koji to bolje radi i sad uživaj.
Nas kojima ne smeta plastični mob koji crkava ostavi da se patimo sa njim i svi zadovoljni.

Još da nisam imao P9l pa i da poverujem da Hjundai dobro radi,
i da radi bolje od Nexusa pride.

Ma gde bolje radi, nemoj da se zezamo [emoji3]
Imao P9 Lite i poređenje softvera je smešno ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

P10 lite je u pitanju. Ne znam, mozda je ovaj moj felerican. Do 7.0 sam bio prezadovoljan, onda je prvo krenuo bat. drain, potom i kesiranje. Kameri je na kraju trebalo po 2 sec da okine. Jeste doduse bio na manje od 1gb slobodno prostora... :D

Jutros dok je julski patch via OTA instaliran boot je neočekivano dugo trajao. Naravno , pomislih oma , ode još jedan nexi u pakao, kad ono...
Neda se govedo, može ota i na +33 digriz

+1

Juce instalirao i bas je dugo trajao boot.

Upravo sam odradio update i nisam primetio da nešto duže traje od uobičajenih mesečnih zakrpa?!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja sam update radio preko FlashFire pa je mozda zbog toga.

Vrh Dno