Šta je novo?

LG Nexus 5X

Taman posla da se ljutim zbog foruma i anonimnih sagovornika. Završio bih u ludnici da sam tako osetljiv :D Sve kul.

Moj radi kao prvog dana, perfektno.

Obzirom da sam u međuvremenu dobio službeni P9l (olupao ga cirke) a sad J3 (radi tečnije od Note4),
mogu reći da za ovu cenu plastični 5X nema konkurenciju.

Ne može se menjati odgovor u anketi, tako da opet nije od neke koristi.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

jeste jeste. ionako nas interesuje priblizna cifra tako da...

mali problem je to sto verovatno ljudi koji su doziveli bl vise ne posecuju ovu temu.

Poslednja izmena:
^ Istina. Barem desetak ljudi je ovde prijavilo bootloop.

Najbolje od sada da svaka tema za LG telefone od pocetka ima bootloop poll :smash:

Poslednja izmena:
Posle godinu ipo umro je i moj N5X, doduse nije pokazivao znake da ce se to desiti niti je usao u bootloop vec se preko noci iskljucio i ne daje nikakve znake zivota, poslednji put sam ga napunio kablom koji je prikljucen na kompjuter jer mi punjac nije bio pri ruci, ne znam ima li to nekakve veze, taj kabal koristim od kad imam telefon. Primetio sam u poslednje vreme da se baterija cudno ponasala, kad spadne na 15% ubrzo se gasio telefon pa se nadam da je mozda "samo" baterija u pitanju. Gde je najbolje odneti na proveru?

Posle godinu ipo umro je i moj N5X, doduse nije pokazivao znake da ce se to desiti niti je usao u bootloop vec se preko noci iskljucio i ne daje nikakve znake zivota, poslednji put sam ga napunio kablom koji je prikljucen na kompjuter jer mi punjac nije bio pri ruci, ne znam ima li to nekakve veze, taj kabal koristim od kad imam telefon. Primetio sam u poslednje vreme da se baterija cudno ponasala, kad spadne na 15% ubrzo se gasio telefon pa se nadam da je mozda "samo" baterija u pitanju. Gde je najbolje odneti na proveru?
To je baterija sigurno.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Zveknula ti je baterija

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Otvori telefon i samo konektor od baterije raskaci pa opet konektuj. Probaj radi li. Desi se ponekad da proradi.

Otvorio, otkacio bateriju pa opet zakacio, sklopio telefon i uspeo je da udje u recovery na par sekundi i onda se ugasio i opet ne reaguje ni na sta.

Pretpostavljam da je vecina vas na N? Znam da je bootloop do hardwera, al' ja se nesto bojim da napustim MM. Ne znam sta da radim :D

Nemas razloga da se bojis, hardverski je problem

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Iskreno, očekivao sam 50% crknutih, bar po ovoj temi. I 20% (verujem da je ovo čak i reprezentativan uzorak) je ogroman procenat, sramota za LG.

Da, nije se ni on proslavio, nema ovoliko bootloopa ali ima problem sa baterijom.

Kod LG ne postoji reč sramota .. da su imali malo obraza povukli bi prvo celu seriju g4 telefona.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ma ove ankete veze nemaju ...
Sad bio na svadbi od 4 Nexus 5X svi rade, još jedan sa polomljenim ekranom godinu dana ...

Eto meni crkao, a pošto preko tapatalk-a nije moguće glasanje nisam se evidentirao :)

Gledajući na XDA forumu 5X & 6P zeme stekneš utisak da je 80% crklo...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Eto sad je svadba sa 4 nexusa merodavnija nego forum sa 55 glasova.
I na toj svadbi bi bilo 5 da tvoj nije crkao, znači i tamo je 20% leševa, što se poklapa sa forumskim prosekom [emoji106]

Cekamo tu cetvoricu da naprave account kroz par meseci :d

Ma poenta priče je da ljudi kojima radi ok boli patka za ankete, a većina i nema pojma da postoji problem ;)

Ja im rekoh da prodaju dok nije crkao, oni me gledaju bledo, ljudi prvi put čuju za to :D

Jedan uzeo u Telenoru po "promo ceni" što je najbolje [emoji23]

Inače prostor sa bazenom - epilog 5 mrtvih telefona ...
Najjači je jedan koji je skočio sa S6 Edge misleći da je vodootporan :D

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da je vecina vas na N? Znam da je bootloop do hardwera, al' ja se nesto bojim da napustim MM. Ne znam sta da radim :D
Ostani na MM. Najveći broj i jeste crkao na Nougat-u. Hardverski ili ne, statistika je majka.

Ili prihvati tezu "nije kriv G, kriv je LG" pa - pređi na N. Možeš i da preskočiš N i odeš na (beta) O (ako uđeš u Android Beta program) /meni lično se O pokazao boljim, nestala su zakucavanja iz čista mira. Neko to nije osetio ni na N.

edit: Kad bi meni neko prod'o Nexusa, koji rikne u narednih N meseci, imao bi - problem sa mnom. Osim ako tel nije pod nekim vidom garancije (noviji).

Telefon se ne kupuje da bi radio N meseci. Telefon se ne prodaje da bi - crk'o nekom drugom. (pa su oni koji prodaju - mudri, a oni koji zadrže - bud4le.)

Odgovornosti te ne lišava ni to što je - polovan.

Pogotovo ako/kad znaš za problem a "prikriješ" ga - kupcu. Sve se sazna, pre ili kasnije.

Poslednja izmena:
Još jedna statistika ili anketa koja nema veze sa realnošću ...

Verzija androida nema nikakve veze sa tim ...

@Keops
Imao bi problem sa tobom? Ne zasmejavaj.

Kupujes telefon, polovan bez garancije, ako ti nisi otvorio google prethodno i otkucao "nexus 5x problem" da vidis da svaki polako, ali sigurno, crkava odgovornost je iskljucivo tvoja.

Ako hoces robu sa garancijom, izvoli kupi novo u radnji/na oglasima gde pise da je novo i sa garancijom.

Edit:

Ne prodajem niti imam Nexus 5x :D

Poslednja izmena:
Najveći broj je crkao na nougatu jer je nougat bila aktuelna verzija u vreme kada su počele da se pokazuju hw slabosti u izradi...

Nazad
Vrh Dno