Hahahahahha, sjajno.Najbolje od sada da svaka tema za LG telefone od pocetka ima bootloop poll :smash:
To je baterija sigurno.Posle godinu ipo umro je i moj N5X, doduse nije pokazivao znake da ce se to desiti niti je usao u bootloop vec se preko noci iskljucio i ne daje nikakve znake zivota, poslednji put sam ga napunio kablom koji je prikljucen na kompjuter jer mi punjac nije bio pri ruci, ne znam ima li to nekakve veze, taj kabal koristim od kad imam telefon. Primetio sam u poslednje vreme da se baterija cudno ponasala, kad spadne na 15% ubrzo se gasio telefon pa se nadam da je mozda "samo" baterija u pitanju. Gde je najbolje odneti na proveru?
Zveknula ti je baterijaPosle godinu ipo umro je i moj N5X, doduse nije pokazivao znake da ce se to desiti niti je usao u bootloop vec se preko noci iskljucio i ne daje nikakve znake zivota, poslednji put sam ga napunio kablom koji je prikljucen na kompjuter jer mi punjac nije bio pri ruci, ne znam ima li to nekakve veze, taj kabal koristim od kad imam telefon. Primetio sam u poslednje vreme da se baterija cudno ponasala, kad spadne na 15% ubrzo se gasio telefon pa se nadam da je mozda "samo" baterija u pitanju. Gde je najbolje odneti na proveru?
Otvori telefon i samo konektor od baterije raskaci pa opet konektuj. Probaj radi li. Desi se ponekad da proradi.Posle godinu ipo umro je i moj N5X, doduse nije pokazivao znake da ce se to desiti niti je usao u bootloop vec se preko noci iskljucio i ne daje nikakve znake zivota, poslednji put sam ga napunio kablom koji je prikljucen na kompjuter jer mi punjac nije bio pri ruci, ne znam ima li to nekakve veze, taj kabal koristim od kad imam telefon. Primetio sam u poslednje vreme da se baterija cudno ponasala, kad spadne na 15% ubrzo se gasio telefon pa se nadam da je mozda "samo" baterija u pitanju. Gde je najbolje odneti na proveru?
Računar only, ne i Tapatalk? (što to tako?)NOVI POLL IN THE HOUSE.
i huawei na 6p se pokazaoIskreno, očekivao sam 50% crknutih, bar po ovoj temi. I 20% (verujem da je ovo čak i reprezentativan uzorak) je ogroman procenat, sramota za LG.
Ostani na MM. Najveći broj i jeste crkao na Nougat-u. Hardverski ili ne, statistika je majka.Pretpostavljam da je vecina vas na N? Znam da je bootloop do hardwera, al' ja se nesto bojim da napustim MM. Ne znam sta da radim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari