Šta je novo?

LG Nexus 5X

Имам га од октобра 2015. Све време stock, редовно ОТА, повезиван са рачунаром преко 1е Алиекспрес кабла, пуњен у колима неколико пута на дужим путовањима са укљученом навигацији (тада доста грејао), ноћу Airplane mode, није радио на екстремним спољним температурама и очекујем да још толико ради како би исплатио цену од преко 450е коју сам платио када се појавио.

Имам га од октобра 2015. Све време stock, редовно ОТА, повезиван са рачунаром преко 1е Алиекспрес кабла, пуњен у колима неколико пута на дужим путовањима са укљученом навигацији (тада доста грејао), ноћу Airplane mode, није радио на екстремним спољним температурама и очекујем да још толико ради како би исплатио цену од преко 450е коју сам платио када се појавио.

16GB ili 32GB? Moj je 16GB, proizveden u oktobru 2015., a imam ga od 1.8.2016.

16GB ili 32GB? Moj je 16GB, proizveden u oktobru 2015., a imam ga od 1.8.2016.
Pa sta se prica,jel kao ima neke veze kad je proizveden u smislu da ako je tad i tad da nam nece crci? :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa sta se prica,jel kao ima neke veze kad je proizveden u smislu da ako je tad i tad da nam nece crci? :)

Svaki model mobilnog telefona ce crci, kad-tad. :) Vidis da covek ima 5X od oktobra 2015. i da ga jos uvek sluzi, a nekom je upao u bootloop posle 8 meseci...

Исто 16GB. Можда су у почетку, пре снижење радили квалитетније моделе :p. Вероватно сам га приштедео са Airplane mode током ноћи :rolleyes:.

I kod mene oktobar 2015 ne znam kako jos nije crko,juce ostao na suncu oko 3 sata kad je 35 stepeni bilo i radio nadogranje aplikacija sa play store kad sam ga kasnije uzeo u ruku kao da je u peci bio ali nista.

Takođe i kod mene oktobar 2015, 16GB model. Sve radi kao sat.

Doduše, pre neki dan me malo zabrinuo, bio u teretani, posle se vraćao po ovoj vrućini, nosim ga u ruci, em se ugrejao, em mokar od znoja.

Dođem kući, čitač otisaka ne reaguje, sve ostalo radi. Al posle par sati se sve vratilo u normalu :)

Na svakom zeza fingerprint scanner kad su vlažni prsti.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Pa nije zezao u smislu da neće da prepozna, to znam, nego nije reagovao uopšte - čak ni kad sam oprao ruke i obrisao ih kao i telefon - nema vibracije kao potvrde da je uopšte prst stavljen na čitač.
Čak nije reagovao ni kada sam dao supruzi da proba, a njoj su bile suve ruke.
Ali samo se rešilo posle par sati.

To mi se nije dešavalo na N5x, samo neće da prepozna kad su vlažni prsti.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Ugasiš ekran na power dugme, upališ ekran na power dugme i vrati se senzor. Jednom mi se to desilo, da zakuca fp senzor

Od dva Nexus 5x telefona u kući primerak koji je koristila lepša polovina završio u bootloopu noćas.
Kako beše, grejanjem ili hlađenjem da probam privremenu reinkarnaciju?

Ako ste saglasni moze da se napravi nova tema sa glasanjem kome je bootlopovao 5X..?

Bilo bi sjajno, čisto da se vidi neki procenat.

Trebalo bi mozda dodati u pool i nas kojima jos nije upao u bootloop. Da se vidi procenat bootloopa.

Kako da dobijemo info koliki je procenat ljudi kojima je bootloopovao ako u pollu nema opcije "još uvek radi"?

Ok moze da se izmeni. Ali posle, tunajt, kad se vratim sa jahte ;).

Poslednja izmena:
Može da se napravi ovako:
Jeste, nakon 1-5 meseci
Jeste, nakon 6-12 meseci
Jeste, nakon 12+ meseci
Nije, prodao sam ga
Nije, i dalje ga koristim (1-12 meseci)
Nije, i dalje ga koristim (12+ meseci)

Na taj način bi se videlo sve u procentima.

Inače, kod mene u firmi ima sigurno 5-6 Nexus 5x i nijedan nije imao problem. Neki od njih imaju telefon, kažu, skoro 2 godine.

Poslednja izmena:
Ako bude takva anketa kao što corax predlaže ja ću da stavim glas umesto mog ortaka koji ga ima skoro 2god i još radi .

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ako bude i ta opcija "još nije crkao" onda bi valjalo da može da se menja glas. Jer i ti što u trenutku glasanja nisu crkli crći će kasnije [emoji14]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Znamo za tu anketu. Ni tamo nema odgovora o procentualnom udelu crknutih.

Znamo za tu anketu. Ni tamo nema odgovora o procentualnom udelu crknutih.
Nisam je postavio zbog procenata, već zato što je zanimljivo i tiče se teme, a sigurno je nisu videli baš svi.

Plus, anketa je i dalje aktuelna, uključen je i jun 2017.

Poslednja izmena:
Nemoj da se ljutiš :) , nisam bio zlonameran. Činjenica je da nema pravila.

Nazad
Vrh Dno