Šta je novo?

LG Nexus 5X

^^
nema to veze, Zulu 92 je u pravu.
nije u tom trenutku možda bio pregrejan telefon, ali termalni ciklus tj. ponavljanje zagrevanja-hlađenja tokom dužeg vremenskog perioda postepeno utiče na čip, sve dok na kraju ne crkne i to dovede do beskrajnog restarta.
mrzi me sad da tražim linkove, ali to je suština.

Ja na mom nisam imao ni jednu igricu, tel bio na stolu, hteo da ukljucim kameru i smrzo....

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Мој је био на аосп рому....

Ne greje telefon samo igrica. Mnogi programi, cackanje dok je na punjacu, kopiranja itd.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Jel se desava ista stvar i na 6P?

Ta i još nekoliko (baterija, noise canceling mikrofon, matori amoled)...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Razmisljao sam da prodam moj 5X i da uzmem nesto drugo, ali ne rastaje mi se od njega. Kamera je odlicna, dual zvucnici (xda mod), ekran mi je taman (nije bas najbolji IPS, ali je skroz ok), baterija 5h SOT, GPS je brz, Android 8.0 itd

Ako crkne, kupicu nesto drugo, do tada, koliko traje - traje :)

Steta sto nije vecan kao N5 :)

Razmisljao sam da prodam moj 5X i da uzmem nesto drugo, ali ne rastaje mi se od njega. Kamera je odlicna, dual zvucnici (xda mod), ekran mi je taman (nije bas najbolji IPS, ali je skroz ok), baterija 5h SOT, GPS je brz, Android 8.0 itd

Ako crkne, kupicu nesto drugo, do tada, koliko traje - traje :)

Steta sto nije vecan kao N5 :)
Blago tebi druže kad ti je toliki SOT... Meni jedva 4h izdrzi.
A to za dual speaker sam i ja koristio, ali sam morao da ugasim jer mi je bilo žao gornjeg zvučnika

5 сати СОТ-а....?
Подели сетап са нама ако можеш...

Moze 5h, ceo dan wifi, osvetljenje na 30%, bez fb i ostalih gluposti.. :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Moze naravno, ja sam na P9 lite imao 8.5h-9h SoT na WiFi i low brightness :D

Ne koristim fb na telefonu. Pure Nexus (7.1.2 poslednji), ElementalX kernel 4.09 sa EX Kernel Manager aplikacijom (GlassFish 1.2 sa iskljucenim TouchBoost-om), instalirani samo mini gapps, root i Greenify, oko 52 aplikacije na telefonu. Od ovih aplikacija koje izbacuju notifikacije svakodnevno koristim Viber, Whatsapp, Flickr i Instagram.
9h dnevno sam na LTE mrezi, nakon toga WiFi i 2G. Osvetljenje izmedju 30 i 50%. Izguram 5h SOT svaki dan, ali ne preko toga.

Sto se tice gornjeg zvucnika, nece mu nista biti, moj i dalje radi savrseno.

Za 180e koliko sam platio 5X pre 8 meseci, bolji telefon nisam mogao da uzmem :)

pa to je to sa takvom upotrebom i na fabrici. Izađeš napolje danas gde automatika odvrne osvetljnje na 100% i dobiješ 2:30 SoT.

Tanka je baterija, ali bar se puni brzo za razliku od p9 lite npr ...

Добро је што се брзо пуни...батерија је очајна на 5х, мени је највише трајала на фабричким ромовима, мах до 4 сата 3.5-4...то је то...та буџења су давала пола сата више али да будем ћорав и тражим сенку и 'ладовину да видим нешто....12-14 сати СОТ-а после 3 се не може описати....

The largest of Google's 2017 devices, codenamed 'Taimen,' may be built by LG

ap_resize.php

:d

Kupice opet ljudi u nadi da ce da sljaka :D

Kaze ovaj tip koji je napisao text da su mu i Nexus 5 i Nexus 5X crkli posle godinu dana koriscenja.
Drugar i dalje koristi Nexus 5, ima jedno 3 i po godine :)

[YOUTUBE]H93SPsFDuiU[/YOUTUBE]

Sve u svemu lepo radi ovaj Android 8 DP3, mogli bi da ubace i crnu temu i da vrate grafik prikaza jačine signala.

Da li je neko rešio bootloop problem na 5p i na koji način ?

nema rešenja.
nekima je upelo da privremeno osposobe telefon ekstremnim zagrevanjem, hlađenjem ili lemljenjem da bi eventualno spasili neke podatke i to je to.

Kupice opet ljudi u nadi da ce da sljaka :D

Kaze ovaj tip koji je napisao text da su mu i Nexus 5 i Nexus 5X crkli posle godinu dana koriscenja.
Drugar i dalje koristi Nexus 5, ima jedno 3 i po godine :)

Jedini razlog sto sam presao sa N5 na 5X je sto mi se ekran raspao, posto je telefon pao direktno na cosak.
Inace, radio 3 i po godine, ko zmaj. Sto je najgore, i dalje radi. Mazga. Ali nesto najbolje sto sam ikad posedovao.

Jedini razlog sto sam presao sa N5 na 5X je sto mi se ekran raspao, posto je telefon pao direktno na cosak.
Inace, radio 3 i po godine, ko zmaj. Sto je najgore, i dalje radi. Mazga. Ali nesto najbolje sto sam ikad posedovao.
Kakva je bila baterija na 5 u poredjenju sa 5x?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni losija, posto je to bila originalna, nisam nikad kupovao novu bateriju.
Ali generalno, meni se 5x sporije prazni.

Evo i ja da se pohvalim, moj prvi 5x danas otisao u vecna lovista.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

E nek mu je o glavu.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Na redditu sam negde procitao neki post gde lik tvrdi da je to uzrok i da je oziveo fon iskljucivanjem scanner-a.Okacio sam post par strana pre.

Na redditu sam negde procitao neki post gde lik tvrdi da je to uzrok i da je oziveo fon iskljucivanjem scanner-a.Okacio sam post par strana pre.
Ma gluposti, zna se sta je uzrok :) a i fp senzor nema nikakve veze sa procesorom. Nema pomoci, osim izbegavati lg.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Nema nikakve veze FP sa bootloopom. Ja uopste nisam ni koristio FP pa mi zavrsio karijeru nexus.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno