Jel ovo bilo ironično ili...?Nexus 5x ima kameru koja nije sala i to mi nedostaje kao i pure android.
Rastali smo se i privremeno sam na J32016. Sad tek vidim koliko je LG ojadio N5X sa onom i onakvom izradom kad ga shije i ova samsung konfekcija.
Ovo su obicne gluposti.Evo ljudi ko želi da uradi hardwerski upgrejd može Nexus 5x da doda 4Gb rama a isto tako i procesor da zameni, naravno za one koji nisu imali sreće sa telefonom i onda dobijate plastikaner bolji od pixela
Pogledajte prilog 227093
a evo i linka
https://www.slashgear.com/nexus-5x-successfully-upgraded-with-4-gb-of-ram-17482268/
Ja sam sestrin sredio da radi sa 4 jezgra i takvog ga prodao. Mozda uzeti neki neispravan za 50e i probati reklamaciju [emoji1]Moj je u delovima odavno, nek priznaju sta hoce sad
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Večeras i moj upao u bootloop. Zamrzao se u Chrome-u, restartovao i posle toga svaki put zamrzne na onoj šarenoj animaciji i restartuje se.
Stock od prvog dana, nikad čačkan, nikad flashovan. Veselo, veselo.
Au, bedakVečeras i moj upao u bootloop. Zamrzao se u Chrome-u, restartovao i posle toga svaki put zamrzne na onoj šarenoj animaciji i restartuje se.
Stock od prvog dana, nikad čačkan, nikad flashovan. Veselo, veselo.
Koliko ti je star telefon?
Au, bedak
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
The device booted and worked normally for 2-3 hours, then while listening to Google Play Music, froze up, rebooted, and never booted again.
Long story short, Google has a replacement heading my way under warranty.
We understand that a very small number of users are experiencing a bootloop issue on the Nexus 5X. We are continuing to investigate the situation, but can confirm that this is strictly a hardware related issue. For those of you that are currently experiencing this, please contact your place of purchase for warranty or repair options.
We’re sorry for the inconvenience and appreciate your continued patience.
Imas srece jos ti je u garancijiUzet je kod Vladimira sa KP negde krajem maja prošle godine, znači oko 11 meseci.
Baš bedak, ovo mi je za 6 godina koliko koristim android, prvi telefon koji je umro. GG LG.
Pošto ulazi u recovery probao sam sinoć da wipeujem cache i vraćam na factory podešavanja i u jednom momentu je uspeo da se bootuje, podesim nalog, probam da nađem neki app za povratak podataka da bi spasio audio snimke koje sam imao, međutim posle nekih sat, sat i po zamrzne se opet, restartuje i više se nije bootovao. Dođe ili do GOOGLE ekrana i restartuje se ili počne da vrti animaciju i zamrzne.
Posle sam video slično iskustvo:
Nemam pojma da li je u Nougatu problem, uvek sam čekao OTA apdejt, nisam imao nijedan problem, sad posle 7.1.2 OTA desilo mi se jednom da se zamrzao , ali se restartovao i normalno bootovao posle toga. Sve do sinoć.
Nisam uopšte pratio bootloop situaciju.
Very small my ass. Bar su priznali da je hardver u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari