Šta je novo?

LG Nexus 5X

Gotov je i moj.. Ispraznila mi se baterija, stavio posle na punjac, kasnije ga upalio uneo semu za otkljucavanje, ugasio se i vise ne reaguje .. Kakva lopovska kompanija..

Pokusaj da drzis power dugme oko pola minuta i vidi da li tad reaguje...

Ja bas juce odradio apdejt... Nadam se da nisam taj srecnik...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da li još neko ima problem sa castovanjem?
Na nexusu 5 mi je sve radilo sa TV playerom, a sa Nexus 5x neće.
Any hint?

Zaključan je cast na 5X. Jedino da staviš custome rom u kom je uključen cast.

Citam i vidim da ovaj telefon ima problema sa pregrevanjem dok se vrsi update na Nougat i da to uzrokuje kvar na maticnoj. Mozda malo glupo pitanje, jel je neko probao da ohladi telefon dok se updateuje? Recimo u toku noci ostavis telefon napolju da se ohladi par sati i onda da se pokrene update?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Uglavnom se tada dešava problem, ali crkavao je ljudima i koji nisu radili ota... Jednostavno hardverski propust koji se javlja kod v10, 5x, g4... za sada...

Citam i vidim da ovaj telefon ima problema sa pregrevanjem dok se vrsi update na Nougat i da to uzrokuje kvar na maticnoj. Mozda malo glupo pitanje, jel je neko probao da ohladi telefon dok se updateuje? Recimo u toku noci ostavis telefon napolju da se ohladi par sati i onda da se pokrene update?

Flesujes factory image, tri minuta posla, nema potrebe za ota apdejtom

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nemam ni jedan od tih kriticnih LG telefona, ali povremeno bacim pogled na teme da vidim koliko ljudi ima problema. U januaru nisam imao internet 10-tak dana, pa sam na -5, 10 stepeni Lumiom 920 skidao neke serije. Telefon je stojao po par sati napolju sa ukljucenim ekranom i uopste se nije zagrevao pa mi odatle to palo na pamet.

Poslednja izmena:
Bilo kakvo zagrevanje vremenom dovodi do toga.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Људи претерују, ја сам презадовољан са овим телефоном !
За 200 и кусур € имам најбољи - чист 7.1.2 софтвер, најбољу подршку, камеру која је феноменална ...
То нема и неће имати ни прошлогодишњи Самсунг флагшип који је скупљи неколико пута [emoji6]

То је по мени најважније за један смартфон, наравно могла би батерија да буде мало боља, али не може све за ову цену.

Видимо и да гаранција од Владимира са КП сајта није само мртво слово нас папиру, тако да ја планиран да узмем још један 5Х.

Poslednja izmena:
Људи претерују, ја сам презадовољан са овим телефоном !
За 200 и кусур € имам најбољи - чист 7.1.2 софтвер, најбољу подршку, камеру која је феноменална ...
То нема и неће имати ни прошлогодишњи Самсунг флагшип који је скупљи неколико пута [emoji6]

То је по мени најважније за један смартфон, наравно могла би батерија да буде мало боља, али не може све за ову цену.

Видимо и да гаранција од Владимира са КП сајта није само мртво слово нас папиру, тако да ја планиран да узмем још један 5Х.
Тако сам и ја мислио док није цркао :D .

Mislim da preterujete. Koliko je crklo na forumu - deset komada i to zajedno sa onim "e znam još dvojicu trojicu kojima je crkao".
I drugi telefoni crkavaju samo vecina ima ostvarivu garanciju.
Jeste malo veci procenat crkavanja kod 5X ali je i prodat u velikom broju primeraka, vecinom entuzijastima koji znaju sta je bootloop.
Imam ga skoro godinu dana, uvek OTA update, radi normalno i ne ocekujem problem. Iako se sad polako javlja crv sumnje...

Mislim da preterujete. Koliko je crklo na forumu - deset komada i to zajedno sa onim "e znam još dvojicu trojicu kojima je crkao".
I drugi telefoni crkavaju samo vecina ima ostvarivu garanciju.
Jeste malo veci procenat crkavanja kod 5X ali je i prodat u velikom broju primeraka, vecinom entuzijastima koji znaju sta je bootloop.
Imam ga skoro godinu dana, uvek OTA update, radi normalno i ne ocekujem problem. Iako se sad polako javlja crv sumnje...
Ja sam imao 4, dva od 16 i dva od 32. Ne znam da je neki crkao, ali ja dok sam koristio nikada se tel nije zagrejao, ne igram igre i ne surfam po 5 sati u cugu. Isto tako g4, dva sam imao kod mene su vrh radili dok su recimo kada sam ih prodao u razmaku od 5 meseci oba crkla i cimao sam se jer je gar bila na moje ime. Sve zavisi od koriscenja, ali posto nekada uzmem sitnije servise drugarima da uradim, dobro znam da ploce kod lg najvise crkavaju. Pa bar 10 sam g trojki ozivljavao pastom za lemljenje i duvaljkom.

U prici sa Vladimirom i Ivanom od kojih u najvecem broju slucajeva 5x i potice, dobio sam info da najvise reklamacija imaju na lg, a najmanje na xiaomi, doduse garancija koju daju na xiaomi je dosta kratka.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:

10 od 15 na forumu? Ogroman je onda procenat. Preterivanje je reći da ljudima koji su ostali bez telefona da preteruju.

Misliš da samo 15 komada ima na forumu? I zašto ne čitaš? Rekao sam 10 komada, uključujući i one za koje je neko čuo. I zašto je preterivanje kad ga i sam imam, naravno da mi je žao ljudi...
I moj post se uglavnom odnosio na one koji više nemaju 5x a gotovo likuju ovde...

Poslednja izmena:
Ja nemam 5x ali rado bih ga držao dok ne umre da je bio alu i da je imao 3gb rama.
Samo kamera mu vredi 200e i prednja i zadnja.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

@scouser, ma jok, ovo je ultra popularan telefon, bio 1 din. preko operatera. Šta misliš koliko ima? Daj budi realan. Nije ovo samsung ili iphone.
Onaj Redmi Note 4x počinje da prestiže 5x po brojnom stanju, čak i ovi što su prešli sa 5x su oduševljeni i više im se sviđa od 5x.

Niko ne likuje samo se upozoravaju ljudi koji razmišljaju da kupe telefon na mogućnost crkavanja koja je na žalost veća kod tih Lg modela u odnosu na druge telefone...

Taman posla, sa ovim modelom je otišao poslednji pristupačan dobar fon koji je sve imao, jeste mu falilo ram, ali ovo crkavanje mu nije trebalo, obzirom da pristupačnije cenom telefone u budućnosti na koje smo navikli od nexus nećemo videti. Kakvo likovanje. Besan sam na LG i njegove šporete koje ubacuju, zakopaše poslednji dobar pristupačan fon.

@scouser, ma jok, ovo je ultra popularan telefon, bio 1 din. preko operatera. Šta misliš koliko ima? Daj budi realan. Nije ovo samsung ili iphone.
Onaj Redmi Note 4x počinje da prestiže 5x po brojnom stanju, čak i ovi što su prešli sa 5x su oduševljeni i više im se sviđa od 5x.

Sada ih ima između 20-30. Bilo ih je više ali se rasprodalo. Vladimir je samo prodao preko 20 komada ovde i davao popust na bench preporuku. Možeš slobodno da vratiš temu na početak i samo ovlaš da prebrojis.
A ovo za redmi note 4x naravno da je tačno, izašao je ove godine, dve godine posle 5x, što ne bi bio bolji.

To je istina ,da nisam imao mrtav ekran to bi bilo to :)
Ali takav mob se neće naći na tržištu još x godina

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno