Isto je i kod mene, beta super radiKod mene sve isto kao na 7.1.1, mada ja koristim 7.1.2 još od februara.
Sent from my Nexus 5X
Ne, ne radi super. Aplikacije koriste mobile radio cak i kad ne treba i to dere bateriju. E sad, ko je tu kriv, da li autori aplikacija ili Google, ne znam.
Pogledajte prilog 226660
Nznm brate kako mislis "kad ne treba" whats app mora periodicno da proverava sa serverom da li ti je neko poslao nesto... Imas datasaver ako hoces da smanjis koriscenje podataka na mobilnoj mrezi...Ne, ne radi super. Aplikacije koriste mobile radio cak i kad ne treba i to dere bateriju. E sad, ko je tu kriv, da li autori aplikacija ili Google, ne znam.
Pogledajte prilog 226660
Iskreno to deluje kao klasican sw problem. Jeste li probali factory? Nadam se da je samo to.Mojoj lepšoj polovini je krenuo da zamrzava telefon, mora da drži power dugme po pola minuta da bi se restartovao. Sve je u redu sa aplikacijama i slično, nema curenja memorije, jednostavno samo zabode telefon. Ne uđe u bootloop, ali mi nešto sindromi pokazuju da bi uskoro mogao.![]()
Nznm brate kako mislis "kad ne treba" whats app mora periodicno da proverava sa serverom da li ti je neko poslao nesto... Imas datasaver ako hoces da smanjis koriscenje podataka na mobilnoj mrezi...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
To onaj moj bivši? Mislim da još traje garancija kod Vladimira.Mojoj lepšoj polovini je krenuo da zamrzava telefon, mora da drži power dugme po pola minuta da bi se restartovao. Sve je u redu sa aplikacijama i slično, nema curenja memorije, jednostavno samo zabode telefon. Ne uđe u bootloop, ali mi nešto sindromi pokazuju da bi uskoro mogao.![]()
Malo se informisi oko ovoga na sta si odgovorio, posto to nema nikakve veze sa data saver-om.
@Rock86 jesi imao na 7.1.1 problem? Clean install?
Zar nije Google resio odavno taj problem?
Izvini kako nema kad lik koristi mobilne podatke?Malo se informisi oko ovoga na sta si odgovorio, posto to nema nikakve veze sa data saver-om.
@Rock86 jesi imao na 7.1.1 problem? Clean install?
Zar nije Google resio odavno taj problem?
dešavalo se i meni, uglavnom prilikom searcha u fb aplikaciji. ostavim ga nekoliko minuta pa se odmrzne ili restartuje sam od sebe. rešio sam ga brisanjem cache i data facebook-a. verovatno bi factory reset rešio sve ali me mrzi da ponovo vraćam i podešavam sve aplikacijeMojoj lepšoj polovini je krenuo da zamrzava telefon, mora da drži power dugme po pola minuta da bi se restartovao. Sve je u redu sa aplikacijama i slično, nema curenja memorije, jednostavno samo zabode telefon. Ne uđe u bootloop, ali mi nešto sindromi pokazuju da bi uskoro mogao.![]()
Vise ni oni sami ne znaju sta ubacuju, cak i na istim telefonima...[emoji23]Kinezi bogoviinače to je " popularno " kod njih ,uzmeš npr mi5 i odeš u servis i doplatis da ti ubace 6gb Rama [emoji23]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari