Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kad stigne notifikacija za OTA , ide na oglase :) Mogao bi telep da se javi da vidimo jel njegov živ još uvek...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Juče sam uradio OTA na 7.1.2, no problemo.

@telep, sad se mozda i javi (ako nije iskljucio mentioned), ali ne sumnjam da je sve OK. [emoji482] Samo @Opusteno [emoji3]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Neka je vam je sa srecom :D

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Kupljen 1.8.2016., za nemacko trziste. Nikad nisam radio update preko OTA, uvek sam flesovao factory image. Nikad nisam koristio custom radi. Za sad radi savrseno.

Uglavnom crkava nakon OTA update-a. Kazu da se procesor nenormalno zagreva tokom OTA update-a i da upravo to skracuje zivotni vek uredjaja. Znaci, igrajte slobodno igrice samo ne azurirajte sistem preko OTA, narocito ne radite major upgrade sistema preko OTA.

Ja ga imam od maja 2016, uvek samo OTA update. Radi normalno.

Mislim @Vojkan

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Moj bivši 5x iz oktobra 2015. crkao sinoć pri ulasku u kameru. Ne pomaže isključivanje ona dva jezgra.

Čudno da ne rikne prilikom posete forumu [emoji6]

Imam ja tri, za sada su OK

Ako je sudjeno onda ***, ali ja ne radim ota, samo flashfire :d

Poslednja izmena:
Ljudi moze pomoć?

Danas sam izgubio/ukrali su mi telefon. Zaboravio sam ga u taksiju i kada sam uvideo da sam zaboravio telefon i pozvao ga prvo je zvonio i nakon toga je iskljucen. Neznam ni ime ni tablicu taksi firme. Bila je stresna situacija za mene i jednostavno sam pokupio taksi na ulici.
Ovo se sve dešava u Rumuniji tako da je situacija drugačija nego kod nas.

Da li postoji neka nada na se telefon pronađe? Probao sam preko android device manager-a ali pise location unavailable.
Bitni su mi i podaci koje imam na njemu pa ako uradim erase preko vec spomenutog adm da li ce stvarno obrisati stvari sa telefona?be

Od bezbednosti ima fingerprint senzor i pattern.

Videću i preko operatora da li može nešto da se uradi, i prijaviću policiji.

Molim vas za bilu kakvu pomoć i savet, baš sam u teškom daunu zbog svega ovoga.

Poslednja izmena:
Naša policija ne može ništa, jedino kod njih da prijaviš.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Mislim da je ovde dosta trolova. Izgleda da svako treci ima 5x kao i da crkavaju svaki treci dan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nema to veze sa trolovanjem, ima veze sa očajnom izvedbom lg-a... Tako su neki pametovali i u Lg g4 temi pa je i njima crkao telefon... ;)

Od bezbednosti ima fingerprint senzor i pattern.

Videću i preko operatora da li može

Molim vas za bilu kakvu pomoć i savet, baš sam u teškom daunu zbog svega ovoga.
Uključena enkripcija? Ako jeste, bar možeš da budeš relativno miran što se tiče podataka.

Uključena enkripcija? Ako jeste, bar možeš da budeš relativno miran što se tiče podataka.

Pa ne bih baš znao šta misliš pod enkripcijom ali kao što sam već napisao od zaštite imam fingerprint senzor i šemu sa linijom.
U telefonu imam bitne podatke vezane za firmu tako da ne bih želeo da bilo ko ima pristup podacima sa telefona.

Ako si uradio brisanje preko Device Manager-a, to će se i desiti čim telefon bude uključen, barem ja tako mislim.

Upaljena ti je enkripcija, čim je nisi ugasio sam.
Dakle, podaci su ti sigurni.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Bas je dobar ovaj 7.1.2. preko OTA, telefon leti. :smoke:

Nazad
Vrh Dno