Šta je novo?

LG Nexus 5X

Meni sad stigla notifikacija za 7.1.2, koristim ga 8 meseci i igram igrice (mada ne neke zahtevne). Bice napeto veceras [emoji23]

Ne znam ti ja to, idem onako kako google zapoveda [emoji23] "He who dares wins"[emoji23]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Imam problem sa telefonom, počeo je da se javlja skoro , možda pre par dana.
Kada sam nakačen na neku wifi mrežu, ne mogu da izađem na internet, a whatapp viber i hangouts rade.
Primetio sam i da mobilna mreža zeza takođe.
Jel imao neko sličan problem, i ako jeste kako ga je rešio.

Kada sam nakačen na neku wifi mrežu, ne mogu da izađem na internet, a whatapp viber i hangouts rade.
Mislim da bi factory reset resio to.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Jesi probao obican restart?

Da li si probao reset network settings

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Ima li nekog nacina da se ugase 2 jaca jezgra kao sto ima fix za G4 ? Gledao sam na netu, nisam nista slicno nasao.

Poslao mail MESC-u da vidim posto je zamena ploce, kazu ljudi oko 23 000din. Pa ispravan polovan telefon vredi toliko...

Bolje i to jer ćeš dobiti garanciju nego da kupiš polovan telefon za te pare i dobiješ "mačku u džaku".

Ima li nekog nacina da se ugase 2 jaca jezgra kao sto ima fix za G4 ? Gledao sam na netu, nisam nista slicno nasao.
Kod nexusa 5x ima dva razloga za bootloop jedan je kad ti se s*ebe procesor a drugi kad se s*ebe emmc. Ako ti se sjebao procesor cini mi se da sam citao nesto da mozes da ga butujes u low power mod kad mu je baterija dovoljno niska, pa kad ti je butovan i ako imas root i kernel auditor mozes da namestis da nikad ne pali jaca jezgra... Procesljaj xda, mozda su i napravili rom/kernel za to...

Poslednja izmena:
Опаааа још један отишао, 32 ГБ стар 14 месеци..увек био скроз сток није никада ни бл откључан.
Покренуо камеру, замрзао сам се ресетовао

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Znači počelo je...

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Znači LG ..

Koliko mi je drago sto sam prodao, bukvalno najbolji potez u zivotu..

Znači telefon živi oko godinu dana i to je to. Kome ga sad i prodati kad svakog dana može da rikne?!

Naravno da nije tako i da je to odredjeni procenat primeraka.

Ja sam baš zbog bootlop-a prodao svoj primerak pre 25 dana. Inače telefon je radio savršeno. Nikakvih problema nisam imao. Sem što je baterija takva kakva jeste.

Ja sam baš zbog bootlop-a prodao svoj primerak pre 25 dana. Inače telefon je radio savršeno. Nikakvih problema nisam imao. Sem što je baterija takva kakva jeste.

Koliko si dobio u koliko je bio star?

Star je bio 7m a dobio 230

Ја знам 3 човека која имају 5х, два су отишла...

Ja znam 3 čoveka sa 5x i svima još uvek radi :)

Moj ima 10 meseci, uzeo od Mladena iz NS, za Nemačko tržište, ni bl nije otključan - apsolutno mu ništa ne fali, ali aj ti sad znaj hoće li preživeti 7.1.2 ota

A staviti u frizider tokom ota?

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno