Ja sam uzeo dva nexusa 5X od Vladimira. Jedan nije bio dobar odmah i čovek mi ga je sutradan zamenio. Pred njim ga uključio i sve delovalo ok, uveče došao kući i on počeo da prijavljuje neke greške pri podizanju sistema. Elem, jedan telefon je iz Danske a drugi iz Nemačke, barem tako kažu podaci na kutiji i ona LG phone from aplikacija. Vladimir je davao garanciju od godinu dana na nexuse, ne znam kako je sad, a meni će to isteći u maju ove godine ako me sećanje ne vara.Procenat uopste nije veliki nego smara činjenica da je vecina 5X na forumu kupljena u Madjarskoj.
Ako se pokaže da Vladimir drzi rec onda zaista nema razloga za brigu.
Daj i onaj drugi screenshot gde pise koja app trosi koliko baterije...Sot bude 2 sata... Za bbs mora root ili ne?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Si imao probleme sa performansama, ramom? El koristis tel da igras igrice duze vreme npr 1h+?Meni 8 meseci radi bez greske, 16GB, telefon je proizveden u oktobru 2015., za nemacko trziste je (pise DE na kutiji desno od oznake modela). Nikada nisam radio OTA update, svakog meseca sam flash-ovao Factory Image od nule.![]()
Videcemo koliko ce mi trajati telefon...
Si imao probleme sa performansama, ramom? El koristis tel da igras igrice duze vreme npr 1h+?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Koliko uzimaju za zamjenu baterije? Racunam da ima kod nas na Balkanu servis ovlasteni za Huawei.Nexus 6P ima mnogo više problema od 5X samo se to ne potencira toliko na forumu [emoji6]
Da ne pričam da u Srbiji za nexus 6p nemaš gde ni bateriju/punjač da kupiš ...
fastboot flash bootloader C:\bullhead\images\bootloader-bullhead-bhz11l.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash radio C:\bullhead\images\radio-bullhead-m8994f-2.6.37.2.21.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash boot C:\bullhead\images\boot.img
fastboot erase cache
fastboot flash recovery C:\bullhead\images\recovery.img
fastboot flash system C:\bullhead\images\system.img
fastboot flash vendor C:\bullhead\images\vendor.img
fastboot format userdata
fastboot reboot
fastboot flash recovery twrp-3.1.0-0-bullhead.img
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari