Šta je novo?

LG Nexus 5X

da,da rutovao sam ga i sad je to ok. ali posle rutovanja pojavio mi se bag. nema mi status bara a notification bar je beo, jedva vidim opcije. kako to da ispravim?

Google naj verovatnije ukida app Google now u martu. Bilo bi lepo da sa final 7.1.2 uz asistenta ubace i pixel launcher.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Meh, mislio sam da ce me posluziti Nexać, ali displej ocito ima problema, a i ja pomislio LG moze napraviti nesto da valja. Radi se o screen flickering, mijenja boje, gubi se displej, dodje do toga kada postane sav siv, pa onda opet flickering, ne moze se nista viditi i tek nakon nekog vremena vrati se u normalu. Najvise se pojavljuje kada igram igricu... dugo je i fercero nema dalje...

To je to, sad je pravo vreme da se proda ovo i pazari nesto drugo :D

Sent from my Pixel using Tapatalk

Pa ces kukati i na to drugo, posle odredjenog perioda. :D

Sent from my Gphone

af85a0298880f55c217f35872af3a0a3.jpg

7.1.2 и 13 истих њифи ја...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Good job Google.. Ali pazi beta je, ne mozes se zaliti :D

Slide Aside je opcija koju bi bilo dobro ubaciti

Meni se ovo juče desilo na stock 7.1.1. Dve WiFi mreže su imale isti naziv, a onda su krenule da se umnožavaju na listi. Na drugim telefonima to nije bio slučaj.

Poslednja izmena:
jel ima neko problem sa autofokusom u mračnim uslovima? slike uglavnom budu blurovane ukoliko se pre toga ne klikne na ekran

To je standardno za 5X.

https://developer.android.com/preview/download-712.html

Known Issues

General

On Pixel C devices, Quick Settings may not be visible in some cases.

Pixel launcher may crash when trying to search apps while a physical keyboard is connected.

Occasional UI hangs

Wi-Fi stability issues

5X dobio 7.1.2 ima već par dana, na 6P još ništa ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.7 (Build 853)

Poslednja izmena:
Od pre 2 dana telefon ne može da se nakaci na 3g ili 2g. 4g radi normalno. S obzirom na to da ne može na 3g i 2g ne mogu se voditi razgovori. Ne mogu se uputiti niti primati pozivi. Ima li neko ideju sta mi je činiti? Ništa root, sve stock, urađen reset.

Sent from my ONEPLUS A3003 from Tapatalk 5.7.2

Probao druge dve kartice - isto.

Sve drugo radi savršeno.

Imam osećaj da od januarskog sigurnosnog update su znatno lošije performanse baterije.
Nisam nikakve nove apk instalirao niti čačkao podešavanja. Sada mi preko noći u mirovanju (wifi + 2g samo) izvuče oko 20% baterije za 8h.
Ranije je to bilo oko 7-8% za 8h, što je po meni bilo super.
Battery usage standardno ne pokazuje ništa sumnjivo.

Izgleda da ću morati root + bbs pa da vidim šta ubija...

Da li neko ima možda isti problem?

Sent from my Nexus 5X

Evo sinoć sam baš ostavio mog na 3G pre spavanja, jutros spalo na 78% sa 81%, za nekih 8h.

Od pre 2 dana telefon ne može da se nakaci na 3g ili 2g. 4g radi normalno. S obzirom na to da ne može na 3g i 2g ne mogu se voditi razgovori. Ne mogu se uputiti niti primati pozivi. Ima li neko ideju sta mi je činiti? Ništa root, sve stock, urađen reset.

Da li si probao da resetuješ mrežna podešavanja,ja sam imao problema kada je izašao 7.0 pa se resetom normalizovalo.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Jesam, to sam prvo uradio. Svašta sam pokusao, na kraju sam ga odneo u servis gde su mi rekli da je otišla ploča i da zamena košta 21.200 rsd. Neverovatno je da sve ostalo radi super, tako da mi ta priča sa maticnom pločom nije najjasnija ali tako kažu..

@alija092 @nightshadow
To su odlični rezultati. Slične sam imao do pre mesec dana...

Sent from my Nexus 5X

Jesam, to sam prvo uradio. Svašta sam pokusao, na kraju sam ga odneo u servis gde su mi rekli da je otišla ploča i da zamena košta 21.200 rsd. Neverovatno je da sve ostalo radi super, tako da mi ta priča sa maticnom pločom nije najjasnija ali tako kažu..

Nemoj nista da te cudi. Oni kada ne znaju sta je problem obicno se uhvate sa plocu.. Najlakse reci menjaj plocu, a ploca ceo telefon..

Što ne znači da nisu u pravu. Čim sam pročitao na šta se žali, odmah sam pomislio da je hardver - ploča u pitanju. Ne gubi telefon tek tako signal. To što mu radi 4g jeste čudno, ali verovatno ne i neobjašnjivo, ipak je lte posebna tehnologija koja jedina zahteva posebnu SIM karticu da bi funkcionisala. Ja bih predložio čoveku da najpre testira bilo koju drugu sim u telefonu, možda se ispostavi da je tako neka glupost, tj. neispravna kartica. Ako nije, cenim da ne gine zamena ploče, jer se ploča ne popravlja.

Probao sam druge kartice, ista stvar.

Nazad
Vrh Dno