nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Zameni samo konektor, jeftino je to
Zato što nisi rootovao pa sistem vrati stock recoveryZasto mi twrp radi samo posle instalacije, a kasnije nece vise pa moram ponovo da ga flesujem?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Lepo radi ovaj swajp za not ,samo se treba navići![]()
Kamera nije dobila nove opcije što je smor. ( Tipa eis i 240fps slowmotion )
Pogledajte prilog 220925
Meni se ovo juče desilo na stock 7.1.1. Dve WiFi mreže su imale isti naziv, a onda su krenule da se umnožavaju na listi. Na drugim telefonima to nije bio slučaj.![]()
7.1.2 и 13 истих њифи ја...
https://developer.android.com/preview/download-712.html![]()
7.1.2 и 13 истих њифи ја...
Known Issues
General
On Pixel C devices, Quick Settings may not be visible in some cases.
Pixel launcher may crash when trying to search apps while a physical keyboard is connected.
Occasional UI hangs
Wi-Fi stability issues
Da li si probao da resetuješ mrežna podešavanja,ja sam imao problema kada je izašao 7.0 pa se resetom normalizovalo.Od pre 2 dana telefon ne može da se nakaci na 3g ili 2g. 4g radi normalno. S obzirom na to da ne može na 3g i 2g ne mogu se voditi razgovori. Ne mogu se uputiti niti primati pozivi. Ima li neko ideju sta mi je činiti? Ništa root, sve stock, urađen reset.
Sent from my ONEPLUS A3003 from Tapatalk 5.7.2
Nemoj nista da te cudi. Oni kada ne znaju sta je problem obicno se uhvate sa plocu.. Najlakse reci menjaj plocu, a ploca ceo telefon..Jesam, to sam prvo uradio. Svašta sam pokusao, na kraju sam ga odneo u servis gde su mi rekli da je otišla ploča i da zamena košta 21.200 rsd. Neverovatno je da sve ostalo radi super, tako da mi ta priča sa maticnom pločom nije najjasnija ali tako kažu..
Sent from my ONEPLUS A3003 from Tapatalk 5.7.2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari