Šta je novo?

LG Nexus 5X

Da li ko vozi rutovan Nexus i koji su razlozi za to ako je na stoku? Ja sam u startu bio rutovan ali nisam nasao neke realne razloge zbog cega bih ostao rutovan. Smetao je apdejt jer je upadao u butlup pa sam morao rucno da sredim tel da bih uradio apdejt, tada nije bio aktuelan flesfajer. Razmisljam da opet rutujem ali da pitam ima li nekih korisnih razloga(better batery stats i custom rom me ne zanima), pozdrav...

Zavisi šta koristiš, ako ti ne treba nemoj ni rutovati.
Apdejti su prilično jednostavni sa flashfire.
Meni je npr root pod obavezno, prvo zbog screen lock-a(dt2s), pa zbog androidlost, titanium, EIS itd.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kako neće, šta se desi kad pokušaš?
Možda nešto hardverski crklo

Probao sam u safe modu, radi jednom, dva puta i posle neće.. Vraćao na MM, opet na Nougat, ništa... Instaliram neku cameru sa stora neka proradi par puta i opet zaglavi, skroz čudno se ponaša...
Screenshot_20161214-071026.png

Uh bio je takav jedan mob na oglasima. Da ti ga lik nije uvalio ?

Deluje da je hw kvar

Nije ga uvalio, svesno sam ga uzeo covek je lepo opisao i telefon stvarno jeste ok... E sad ako kamera moze da se sredi to je extra ako ne opet je fenomenalan tel za taj novac ;)

A i cini mi se da kamera kao deo nije skupa i da se vrlo lako menja mislim da je na Ali expresu oko 12 usd

Poslednja izmena:
Da li ko vozi rutovan Nexus i koji su razlozi za to ako je na stoku? Ja sam u startu bio rutovan ali nisam nasao neke realne razloge zbog cega bih ostao rutovan. Smetao je apdejt jer je upadao u butlup pa sam morao rucno da sredim tel da bih uradio apdejt, tada nije bio aktuelan flesfajer. Razmisljam da opet rutujem ali da pitam ima li nekih korisnih razloga(better batery stats i custom rom me ne zanima), pozdrav...
Npr, da bi koristio custom kernel koji ti daje bolje performanse/duže trajanje baterije i dr, da bi koristio razne modove, npr. audio mod viper4android, da bi blokirao reklame u aplikacijama...

Послато са Pixel уз помоћ Тапатока

Nije ga uvalio, svesno sam ga uzeo covek je lepo opisao i telefon stvarno jeste ok... E sad ako kamera moze da se sredi to je extra ako ne opet je fenomenalan tel za taj novac ;)

A i cini mi se da kamera kao deo nije skupa i da se vrlo lako menja mislim da je na Ali expresu oko 12 usd
Mislio sam da se takvi mobovi nikada ne prodaju :)

Probaj da ga otvoriš možda se samo kamera modul otkačio ,skini kameru sa ploče pa je ponovo vrati ,možda proradi

Mislio sam da se takvi mobovi nikada ne prodaju :)

Probaj da ga otvoriš možda se samo kamera modul otkačio ,skini kameru sa ploče pa je ponovo vrati ,možda proradi

Imam nokiu L925 koja i dalje ima fenomenalnu kameru i koju verovratno cu nositi do iznemoglosti :p, ali ovaj tel mi je bio želja i nisam razočaran što sam ga kupio.
Probaću da uradim tako kao što si mi predložio ako ne radi poručiću negde kameru pa ćemo videti :)
Hvala puno

Da, možda se samo otkačilo sa ploče, ako si vešt probaj kako je Loznica rekao.

Npr, da bi koristio custom kernel koji ti daje bolje performanse/duže trajanje baterije i dr, da bi koristio razne modove, npr. audio mod viper4android, da bi blokirao reklame u aplikacijama...

Viper4android za mene beskoristan, za reklame ne treba root - Adguard Premium ubija sve reklame, postoji li kernel koji zaista pojacava trajanje baterije a nema bagove?

Viper4android za mene beskoristan, za reklame ne treba root - Adguard Premium ubija sve reklame, postoji li kernel koji zaista pojacava trajanje baterije a nema bagove?
Npr. ElentalX ili Flash kerneli, postoje razni profili ili skriptovi sa podešavanjima koja produžavaju trajanje baterije (GhostPepper, DrunkSauce...).

Samo wifi.
570d8216e2a63fb737fcbc0c03efdb9a.jpg
572deb511c8f334991f382e5dd400700.jpg

Porucen juce, 32gb verzija :)

Kačim bateriju samo još danas, neću da smaram više.
Screenshot_20161214-173712.pngScreenshot_20161214-173728.pngScreenshot_20161214-173841.png

Loznice, fala na savetu za automatiku, osetno mi produžilo bateriju cheers .

Loše, a? Sad će Loznica da se trigeruje [emoji14]

Prilozi

• Screenshot_20161214-230208.png
    Screenshot_20161214-230208.png
    49.4 KB · Pregleda: 130
  • Screenshot_20161214-230200.png
    Screenshot_20161214-230200.png
    43.2 KB · Pregleda: 128
  • Screenshot_20161214-230145.png
    Screenshot_20161214-230145.png
    86 KB · Pregleda: 134
  • Screenshot_20161214-230138.png
    Screenshot_20161214-230138.png
    64.2 KB · Pregleda: 137
  • Screenshot_20161214-230121.png
    Screenshot_20161214-230121.png
    47.1 KB · Pregleda: 129
Totalno očekivan rezultat od ovog telefona [emoji106]
Desi se i meni po nekada da toliko izvučem .

Baterija je sasvim ok,mozda i malo bolja na 7.1.1
Sta da kazu oni koji nose S6,qHD na 2550 mAh :)

sad će se jave ovi što imaju awake po 20 minuta na sat vremena da vam kažu da fejkujete i da je to nemoguće

inače ja sam primetio da ženi baterija traje drastično kraće nego što je kod mene. meni je išla oko 5-6h a njoj 3.5-4h. nema awake. osvetljenje slično. jedino ostaje da fb i instagram koje ona koristi a ja ne dosta srču bateriju dok se koriste.

Pa naravno jer je soc kanta .. čim se malo zavrti i počne da greje baterija se topi.

Čitam dosta po netu iskustva drugih oko problema sa punjačem. Navodno postoje problemi sa OEM punjačem / kablom koji dovode do toga da se port na telefonu i punjač doslovno istope, što realno predstavlja opasnost.
Da li je neko upoznat sa ovim? Jesu li sredili to? S obzirom da sam tek kupio telefon i navikao da punim preko noći, nije mi sad svejedno posle čitanja.

Sent from my Nexus 5X

Meni se greje samo kad igram igrice, i to me nervira što čim se malo zagreje odma' mu gasi jezgra bez potrebe, nikako da flešujem onaj termal mod.

Ovako u svakodnevnom korišćenju se ne greje nikad nešto posebno..

Čitam dosta po netu iskustva drugih oko problema sa punjačem. Navodno postoje problemi sa OEM punjačem / kablom koji dovode do toga da se port na telefonu i punjač doslovno istope, što realno predstavlja opasnost.
Da li je neko upoznat sa ovim? Jesu li sredili to? S obzirom da sam tek kupio telefon i navikao da punim preko noći, nije mi sad svejedno posle čitanja.

Sent from my Nexus 5X
Kupis perpetuum mobile verziju i nece ti trebati punjac [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Instalirao sam danas gboard konacno je gugl ubacio brojeve u tastaturu.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Automatsko osvetljenje.

Moto Z + TapaTalk

Nazad
Vrh Dno