boki2911
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.09.2012
- Poena
- 170
Slobodno,extra rom,sve preporukeJel probao neko RR rom? Dal da se upustam u tu pricu ?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
N5X
Slobodno,extra rom,sve preporukeJel probao neko RR rom? Dal da se upustam u tu pricu ?
Npr, da bi koristio custom kernel koji ti daje bolje performanse/duže trajanje baterije i dr, da bi koristio razne modove, npr. audio mod viper4android, da bi blokirao reklame u aplikacijama...Da li ko vozi rutovan Nexus i koji su razlozi za to ako je na stoku? Ja sam u startu bio rutovan ali nisam nasao neke realne razloge zbog cega bih ostao rutovan. Smetao je apdejt jer je upadao u butlup pa sam morao rucno da sredim tel da bih uradio apdejt, tada nije bio aktuelan flesfajer. Razmisljam da opet rutujem ali da pitam ima li nekih korisnih razloga(better batery stats i custom rom me ne zanima), pozdrav...
Mislio sam da se takvi mobovi nikada ne prodajuNije ga uvalio, svesno sam ga uzeo covek je lepo opisao i telefon stvarno jeste ok... E sad ako kamera moze da se sredi to je extra ako ne opet je fenomenalan tel za taj novac
A i cini mi se da kamera kao deo nije skupa i da se vrlo lako menja mislim da je na Ali expresu oko 12 usd
Mislio sam da se takvi mobovi nikada ne prodaju![]()
Probaj da ga otvoriš možda se samo kamera modul otkačio ,skini kameru sa ploče pa je ponovo vrati ,možda proradi
Npr, da bi koristio custom kernel koji ti daje bolje performanse/duže trajanje baterije i dr, da bi koristio razne modove, npr. audio mod viper4android, da bi blokirao reklame u aplikacijama...
Послато са Pixel уз помоћ Тапатока
Npr. ElentalX ili Flash kerneli, postoje razni profili ili skriptovi sa podešavanjima koja produžavaju trajanje baterije (GhostPepper, DrunkSauce...).Viper4android za mene beskoristan, za reklame ne treba root - Adguard Premium ubija sve reklame, postoji li kernel koji zaista pojacava trajanje baterije a nema bagove?
Kupis perpetuum mobile verziju i nece ti trebati punjac [emoji1] [emoji1] [emoji1]Čitam dosta po netu iskustva drugih oko problema sa punjačem. Navodno postoje problemi sa OEM punjačem / kablom koji dovode do toga da se port na telefonu i punjač doslovno istope, što realno predstavlja opasnost.
Da li je neko upoznat sa ovim? Jesu li sredili to? S obzirom da sam tek kupio telefon i navikao da punim preko noći, nije mi sad svejedno posle čitanja.
Sent from my Nexus 5X
Loznice, fala na savetu za automatiku, osetno mi produžilo bateriju cheers .
Kačim bateriju samo još danas, neću da smaram više.
Pogledajte prilog 217123Pogledajte prilog 217124Pogledajte prilog 217125
Loznice, fala na savetu za automatiku, osetno mi produžilo bateriju cheers .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari