Šta je novo?

LG Nexus 5X

Baterija nije vrh,al kazem opet,mnogo pomaze to sto se brzo puni,i mnogo manje mi smeta baterija na 5x,nego na nekim ranijim,koji su imali slicnu..I sto se tice izgleda.Meni je extra,i izgled i materijal.Da hocu metal,znao bih sta bih uzeo.Ali mi ne prija taj osecaj "pistolja" u ruci.. :)

Sent from my Nexus 5X

Ako ces iskreno cvorugice bila je dobra baterija na MM.. Ne znam sta se desilo na N ali ja ne mogu da sklopim 4h sota.. Sto kaze Loznica radi sve super al smorio je.. Necu ga menjati tek tako ali sta znam mozda probam mi5 ili neki drugi za slicne pare..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nabacite neki skin za 10$ 'mesto što dodajete 200e zato što vas "estetski ne zadovoljava":D

Ja cekam onaj polugej kejs iz kine da malo osvezim 5x ali izgleda da ga necu docekati :(
Cenim da bi mi taj kejs pomogao da izdrzim jos 30ak dana na 5x :)

Pa ja sam uvek govorio da 4G + 100% osvetljenje meni ne mogu da izdrže ceo dan, pa me Telep iznapušavao [emoji23] .
Dok mi u kanc 30% ekran + wifi izgura 6h sot, kačio sam ss.
Jednostavno 5X ima slabu bateriju, ne znam zašto je to problem priznati.

Opušteno, mrzi me sad da tražim, mislim da si me i ti naduvao kada sam iznosio mane pre neki mesec [emoji1] .
Ali ako, gde su mladi tu je i šala, što ne menja činjenicu da je baterija slaba.

Opušteno, mrzi me sad da tražim, mislim da si me i ti naduvao kada sam iznosio mane pre neki mesec [emoji1] .
Ali ako, gde su mladi tu je i šala, što ne menja činjenicu da je baterija slaba.

Jesam, al mozda za neke druge stvari. Ako ces iskreno po mom pisanju na ovoj temi mozes videti da uopste nisam imao problema do Nougata sa 5x.. Od tada krece pakao sto se tice baterije. Ostalo je sve okej ako ne i bolje..

Solunac, 'oćeš kupiš crveni karbon, znam da voliš [emoji1] ?
Ivan I. i Iwanchtwizz se toliko svideo da neće da mi ga daju, pa ti vidi šta propuštaš [emoji1] .

Opušteno opušteno, nema ljutiš [emoji106] .

I šta vam znači smorio a dobro radi?
Šta, hoćete mob koji ne radi dobro pa da se zezate oko podešavanja ili šta već?

Loznice sta planiras da pazaris ?

Necu ga docekati jer izgleda da mi se posiljka zagubila a ne zato sto cu za par dana da menjam 5x :)

Pa merim se vise puta za s7 ili op3t. Mada verujem da mi je s7 naslednik :)

@cvoruga
Te nalepnice mi ne trebaju . samo mi ogade mob :)

Poslednja izmena:
Kod tebe ladno al standard.. Koliko cenis da ce ti biti doplata za s7 ?

Sad nesto gledam ,cene im na KP vece nego prije par meseci :) .Msm naravno na 5x .. Al cak i da hocu da ga promenim,stvarno nemam pojma na sta da idem..6p je za mene najlogicniji izbor,jer je najskuplji nexus,ali nije bas mala razlika u ceni.Oko 150e- 200e ..

Sent from my Nexus 5X

5X sad 275€, a bio 270
6P sad 395, a bio 365 [emoji2]

Neka *****u oni da tim poskupljenjima starih modela ma koliko oni bili dobri ...
Dodaj još malo i uzmeš nov OnePlus 3T ;)

Poslednja izmena:
Cenim da ga platim oko 400e. Jeste ogromna doplata ali kada vidim ostale cene najjacih modela ***,pomiri se covek :)
Pa dobro to je doplata od nekih 200e, malo jace.. Nije toliko strasno, mada iskreno puno za mene s obzirom da sam kola skoro uzeo xD

Sad kad svi krenu da se oslobađaju 5X pašće mu cena zbog velike ponude.

Nema se sta sad ni spektakularno kupiti(samo se zapitas sta dobijas sa novim telefonom),sacekati da pikselima padne cijena godinu i vise naravno ako 5x izdrzi do tada.

Ortaku upravo crko Nexus 5X beli, 32GB. Ugasio ga je i vise nije mogao da ga upali, nece ni da se puni, ne reaguje uopste. Serijski broj pocinje sa 608KPCA.

Imao je novembarski Android 7.0 na njemu, sve stock, nikad custom rom nije imao, bootloader zakljucan.

Poslednja izmena:
Uspeo je da ga zivi, drzao je Power dugme pola minuta i upalio se! Usao je u bootloader i flesovao 7.1.1 factory image i radi sve, za sad!

Znači momentalno svi na 7.1.1 :)

Uh, dobro je prosao. Nije hteo ni da se puni cak, nije davao znake zivota, odjednom! Samo ga je ugaiso normalno i vise nije hteo da se upali, ni puni, ma nista! Nakon pola sata drzao je power dugme pola minuta i upalio se i ODMAH je flesovao 7.1.1 image i sve radi bez problema.

Jel moguce videti sta jede bateriju bez roota? Par poslednjih dana osecam da me nesto ubija,al nisam bio siguran do jutros :) .40m sota od jutros,a baterija ispod 50% .Kad udjem da vidim sta trosi najvise,pise android system 21% ,pa onda google serv.Dal je moguce ds je nesto oko chromecasta,tj.programa koje koristim sa njim,megacast,localcast...mada jutros nisam nista od toga..

Sent from my Nexus 5X

Evo slika ,ako se ista moze zakljucit iz ovoga :) . Koristim kao i svakog dana,nista specijalno.Ranije bih verov u ovo vrijeme imao oko 85% ..
f476c50f8ab9ad5c0c8e183deb65cb87.jpg

Sent from my Nexus 5X

Ranije je divljao Android system i držao tel awake zbog google backup. To je rešeno sa Nougat-om. Odradi običan restart telefona.

Odradio sam to malopre,stavio opet na punjac,pa cemo videt..

Sent from my Nexus 5X

Odlična je ona modovana Camera NX, kada se slika bez HDRa ili kada je uključen HDR auto nema uopšte laga prilikom slikanja, baš je lik odlično uradio. Sinoć sam testirao stock i nju u istim uslovima i u sva tri moda i uopšte nema razlike u kvalitetu, a sa ovom nx dobijate dosta boljih stvari.

Jel ovo bolje od fabricke sto stize uz N 7.1.1? Ako nije ima li nesto bolje od fabricke?

Nazad
Vrh Dno