Šta je novo?

LG Nexus 5X

Preflešuj samo sa flashfire.

Meni taj lift to check glupost :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Što? To je dobra stvar. Štediš dugme. To koristim i ja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Treba naravno.
Ne znam kako ide bez roota, ja sam rutovan since day one :D

Za to treba root ? Posto nemam root

Bez root-a, sa otključanim bootloaderom - uputstvo u prvom postu

Sa root-om, sa otključanim bootloaderom - uputstvo u prvom postu ili FlashFire

Bez root-a, sa zaključanim bootloaderom - čekanje da ti stigne OTA ili otključavanje bootloadera

Zaboravilo se da li sideload radi bez otključanog bootloadera. :)

Krenula ota.
53c822820df9fc5b5d518d9a27780a91.jpg

Ne mogu da odradim adb sideload, izbacuje da ne moze da instalira preko novijeg builda. Kako resiti to ?

Pa ne možeš sideload ako si na beti 7.1.1. Mi smo na novijoj verziji :)
Kacio sam text o tome pre par h

Razumem, znaci ne mogu tehnicki nista da uradim. Koja je razlika izmedju bete i ove poslednjr ?

Odlična je ona modovana Camera NX, kada se slika bez HDRa ili kada je uključen HDR auto nema uopšte laga prilikom slikanja, baš je lik odlično uradio. Sinoć sam testirao stock i nju u istim uslovima i u sva tri moda i uopšte nema razlike u kvalitetu, a sa ovom nx dobijate dosta boljih stvari.

Kod mene nikako da stigne oficijalni update, jos uvek stoji obavestenje za 7.0 :/

Ovo je vjerovatno do poklopca koji nije dobro pricvrscen, nisam izuzetak sudeci po drugim forumima..

Kod mene nikako da stigne oficijalni update, jos uvek stoji obavestenje za 7.0 :/

I meni takođe. Da li mi koji smo trenutno na MM-u moramo prvo da uradimo update na 7.0, ili možemo odma' na 7.1.1?
Nadam se da 7.1 nema problem sa boot loop-om na 5X. ;)

I meni takođe. Da li mi koji smo trenutno na MM-u moramo prvo da uradimo update na 7.0, ili možemo odma' na 7.1.1?

I ja sam isto razmisljao, mozda treba prvo na 7.0 da update-ujemo. Ko se bolje razume neka pomogne.

Ovo je vjerovatno do poklopca koji nije dobro pricvrscen, nisam izuzetak sudeci po drugim forumima..
Meni se čuje kada pirtisnem oko logo-a LG. Od prvog dana što me je nerviralo pa sam uzeo Supcase i eliminisao nervozu

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Idite direktno na 7.1.1 iz decembra ...
Tu je i uputstvo i link - https://developers.google.com/android/images

Stable 7.1.1 decembar - https://dl.google.com/dl/android/aosp/bullhead-nmf26f-factory-7ad6b52c.zip

Osim tog gore uputstva ima i ovo za sve situacije - http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206930

Poslednja izmena:
Stigao apdejt i meni. Da li je normalno da sada sistem zauzima 4.01 GB ?
I zasto je apdejt sa sajta developers.google.com 7.1.1 (NMF26F, Dec 2016) velicine 1.24 GB dok je ota na telefonu 648. MB ?

Vrh Dno