nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Preflešuj samo sa flashfire.
Meni taj lift to check glupost
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Za to treba root ? Posto nemam rootPreflešuj samo sa flashfire.
Za to treba root ? Posto nemam root
Bez root-a, sa zaključanim bootloaderom - čekanje da ti stigne OTA ili otključavanje bootloadera
A kako se radi adb sideload ?ne treba da se ceka, skine se OTA zip sa googla i uradi se adb sideload, nista prostije i nema cekanja za ota![]()
A kako se radi adb sideload ?
Zahvaljujem. Da li se sve brise sa telefona ako odradim tako ?evo ovde mozes da procitas https://developers.google.com/android/ota
jako prosto samo instaliraj adb ukoliko nemas
Koliko vidim kad hodam i držim telefon u ruci, non stop ga pali i gasi.Što? To je dobra stvar. Štediš dugme. To koristim i ja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I meni takođe. Da li mi koji smo trenutno na MM-u moramo prvo da uradimo update na 7.0, ili možemo odma' na 7.1.1?Kod mene nikako da stigne oficijalni update, jos uvek stoji obavestenje za 7.0 :/
I ja sam isto razmisljao, mozda treba prvo na 7.0 da update-ujemo. Ko se bolje razume neka pomogne.I meni takođe. Da li mi koji smo trenutno na MM-u moramo prvo da uradimo update na 7.0, ili možemo odma' na 7.1.1?
Nadam se da 7.1 nema problem sa boot loop-om na 5X.
Meni se čuje kada pirtisnem oko logo-a LG. Od prvog dana što me je nerviralo pa sam uzeo Supcase i eliminisao nervozuOvo je vjerovatno do poklopca koji nije dobro pricvrscen, nisam izuzetak sudeci po drugim forumima..
Idite direktno na 7.1.1 iz decembra ...I meni takođe. Da li mi koji smo trenutno na MM-u moramo prvo da uradimo update na 7.0, ili možemo odma' na 7.1.1?
Nadam se da 7.1 nema problem sa boot loop-om na 5X.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari