Šta je novo?

LG Nexus 5X

Mogo bi ja ali se bojim da nešto ne bude u redu pa sta ćemo onda. Jednom mi se vec to desilo kad sam uzimao burazeru pa sam proveo 8 sati popravljajuci ga.

Hvala druze ali odustao sam, evo bas pratio oglas i tip danas triput smanjivao cenu tako da mislim da tu nesto sigurno nije dobro

Sent from Dunav

180,170,165e,16gb, ns

Sent from Dunav

Poslednja izmena:
Realna, jeste, ali juce nije hteo da prica ispod 180e, a danas skida cenu sam, zato mislim da tu nesto nije u redu.

Sent from Dunav

Kad telefon naglo podignem sa stola i odmah naglo spustim na sto, tako da prednji kraj bude naslonjen na nesto, da telefon ne bude polozen na sto, vec pod nekim uglom, cuje se neki zvuk, kao neka melodija iz neke igrice. O cemu se radi?

Da ti nije NFC ukljucen?

4e506893deb0c3c82a998f740cbe7ff0.jpg

Neko nesto nekad pljuvao bateriju?! Pobedio bi i Nokiu 3310 🙂
U kevinom vlasnistvu, uglavnom pozivi i viber preko wifi-ja. Kod mene je drzala 1 dan, nego mi bilo interesantno kad sam video statistiku. I jos na moje pitanje "Kad si punila bateriju", odgovor "Proslog vikenda" 🙂

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da se pohvalim i ja ,danas uzeo 5x 32gb. U prodavnici na L.Do sada sam koristio alcatel idol 2 mini,tako da je 5x za mene kao novi ferari.Dobio u kutiji mali adapter sa C na mini usb,punjac.Telefon leti,kamera odlicna,a senzor za otisak prsta radi savrseno.Imao sam priliku da ,jedno vreme na poslu, koristim iphone 6s ,cini mi se da senzor za otisak na 5x radi bolje.Stavio mu staklo i silikonsku futrolu providnu,sad gledam neki slim case da uzmem.Prezadovoljan sam.

Senzor za otisak prsta je definitivno bolji na 5X u odnosu na 6s,uzasno me nervira ovde,a na 5x je uvek radio perfektno. Cim nisu savrseni uslovi zabode,na 5x radi bukvalno i kad su mokri prsti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Danas mi je stigao Imak cowboy shell. Jako lepa tvrda zastita za telefon. Moje preporuke svima, bar dok ne dodje folio case 😀
Silikonski bumper posle mesec dana primetno zut.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Treba mi pomoć. Pokušavam da se ulogujem na jednu wi-fi mrežu. Izbaci mi upozorenje "The network you're trying to join has security issues" i ponudi opciju continue anyway via browser. Kad izaberem to u pretraživaču mi otvori samo praznu stranicu, chrome, opera, firefox, svi isto. Kolega ima P9 i kod njega se u pretraživaču, chromu konkretno, normalno otvori stranica sa poljima za logovanje. Mreža je ok sigurno ali verovatno neki protokoli nisu ispoštovani. Ima li neko ideju šta bih mogao da probam da uradim da mi izbaci polja za logovanje?

Treba mi pomoć. Pokušavam da se ulogujem na jednu wi-fi mrežu. Izbaci mi upozorenje "The network you're trying to join has security issues" i ponudi opciju continue anyway via browser. Kad izaberem to u pretraživaču mi otvori samo praznu stranicu, chrome, opera, firefox, svi isto. Kolega ima P9 i kod njega se u pretraživaču, chromu konkretno, normalno otvori stranica sa poljima za logovanje. Mreža je ok sigurno ali verovatno neki protokoli nisu ispoštovani. Ima li neko ideju šta bih mogao da probam da uradim da mi izbaci polja za logovanje?

Da cekiras request desktop site u chromu

Ode Nexus 6 u istoriju.

Nego da li ću ja sa Bete dobiti otu za stable 7.1.1 ?

Trebalo bi 🙂

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

If you're coming from the developer preview, you may have noticed that these new builds are actually an older version than the currently-available preview build. As a result, attempting to sideload them on a device with the latest developer preview will fail. This likely means Google will have to roll out an OTA update specifically to devices in the beta program, so we'll be on the lookout for that.

Ipak ne 🙂

Moze li se to flesovati preko pure nexusa kao sto sam nekad radio sa nexus 5?

Poslednja izmena:
Flesovao sam image 7.1.1. Primetio sam da se Ambient Display ne moze iskljuciti, iskljucim ga i opet radi...

EDIT: Iskljucio sam Lift to check phone i sad je ok.

Poslednja izmena:
Da li si siguran da ti ovo nije upaljeno ?

uploadfromtaptalk1480965917361.jpg

Poslednja izmena:
Super.
Inače meni jedna od najboljih opcija trenutno na android N 🙂

Znaci mi koji smo na beti ,nista 🙂 . Mada ova beta je stabilna,nista zvanicna nece biti stabilnija..

Sent from my Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno