Najveca mana telefona strepnja da ne ostanes bez krova nad glavom!
[emoji33]
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Sta bi mu drugo bio smisao zivota... samo iskulirate lika i caoAe napusti temu života ti ako nemaš šta pametno da kažeš.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Da ima OIS i DTTW/L ne bi ga menjao nikad, realno.
Ove 2 f-je mi baš fale.
Meni je to Samsung S4 svako malo prikazivao ali kad pritisnem Ok, on zatvori aplikaciju, otvorim je opet i radi normalno. Tako je šljakao min 6 meseci unazad i otišao je dalje.jel ima ovde pomoci kameri?ako moze da pazarim?https://www.kupujemprodajem.com/Lg-nexus-5x-nov-citaj-opis--39851739-oglas.htm
Kako si podesio vreme na pixel launcheru? Ja ne znam kako da promenim kalendar na vremeJa prešao sa Note 4 i preporodio se, a ovde ljudi pominju obogaljenu J Samsung seriju [emoji2]
Vratio sve na stock do stabilne verzije 7.1.1, i sada radi pixel launcher vremenska i bez ruta (nije sistemska aplikacija).
Da, video sam posle pitanja koje sam postavio ovde, drug me uputio na oglas. Kada sam video i druga dva oglasa odustao sam, ipak hvala na savetuIsti clan prodaje jos dva telefona, "kao nova" isto sa sitnim manama. Razmisli dobro.
Da na nova launcheru beta 9, nego na pixel launcheruU zadnjoj verziji je sklonjena ta opcija.
Imam samo datum bez vremenske prognoze
Sent from my Bullhead using Tapatalk
Radi, sad proverio ...Ne radi link, Danilo
Check information about your LG cell phone - model, serial number, manufacture date. Verify LG carrier, age of the phone, purchase country, CSN number and other details.
Зезнуо си ме па сам кликнуо. Из принципа сад нећу на ваш форум...
OK, o meni se radi. Proverio sam na tom sajtu, datum proizvodnje je 22.10.2015.znam da je bio tu neko ko je kupio telefon preko telenora, čini mi se, i nije na kutiji imao nalepnicu sa serijskim brojem iz kojeg se vidi datum proizvodnje telefona.
na ovom sajtu i to može da se proveri kad se kuca IMEI:
http://www.imeipro.info/check_lg.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari