Šta je novo?

LG Nexus 5X

Poslednja izmena:
Pa ima raznih "kineza" - Xiaomi, Letve/Le Eco, Meizu itd, ko moze da tolerise te UI mada neki imaju i dobru xda podrsku pa se za 150-200$/€ dobija brutalan fon (pisao je Chobby o tome)

Ali van tih Cajnadroida od 2015. i novijih modela najbolja kupovina su Nexus 5x i Z3+ (do 280e) pa onda P9L, Huawei 5x i slicni.

Bio bi tu do 300€ i G4 da nema veliki problem sa plocama.

E sad, ko kupuje po fensi prodavnicama do 250€ ima krsdroide i Lumie 640/650 sa OS-om koji ce pokoriti svet al' za 3 godine [emoji23]

Ko prati sve ovo za te pare moze da kupi mnogo bolji telefon od te low-end boranije :)

Sent from my D6503

Evo ja sad probao Jućub na max.
Nije Novogodišnji koncert u Beču istina, ali skroz korektno i upotrebljivo, ne krči i ne probija previše.

A J7 2016, kako se on kotira , je li bolji/gori od Sexusa?

Probao i njega kod one fine devojke, neznam, nebih ga kupio never, mada evo kod supruge j3 ni da stucne, doduse ne igra igrice niti slusa youtube na max

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока

Devojka uzela J5 2016, za 30k.
Tuga kakav je ono krš od telefona, kamera 10x lošija od nexusa, performanse očajne, tačno se vidi da štuca i kuca. Greje se baš mnogo pozadi, rekla mi to 10x. Pritom, ona je običan korisnik koji koristi telefon uglavnom za poruke, pozive i fb.

Juče igrali monopol preko bt-a(rento 3D), igrica koja grafički ne može biti zahtevna ne znam koliko, kod nje sačuvaj Bože kako radi, vidi se da frejmovi opadnu na pola, kod mene bez ikakvog laga ili štucanja.

Pritom, telefon nema gorilla Glass, nema LED za notifikacije, nema osvetljenje za tastere, nema fp..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ti ustrojeni tel. kao J serija i Lumie 5xx/6xx su smehotres, nemaju pola senzora a i ostatak hw je kilav a Samsunzi kao "bonus" imaju i TW :d A Lumie "OS buducnosti" koji ce da pokori svet, za 3 godine [emoji23]

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Suma sumarum do 250€ nema bolje kupovine.
Svima nešto fali, nije ni 5X savršen ali bolji od koknurencije.

Da ima OIS i DTTW/L ne bi ga menjao nikad, realno.
Ove 2 f-je mi baš fale.

Ja prešao sa Note 4 i preporodio se, a ovde ljudi pominju obogaljenu J Samsung seriju [emoji2]

Vratio sve na stock do stabilne verzije 7.1.1, i sada radi pixel launcher vremenska i bez ruta (nije sistemska aplikacija).

Poslednja izmena:
Isti clan prodaje jos dva telefona, "kao nova" isto sa sitnim manama. Razmisli dobro.

Ja prešao sa Note 4 i preporodio se, a ovde ljudi pominju obogaljenu J Samsung seriju [emoji2]

Vratio sve na stock do stabilne verzije 7.1.1, i sada radi pixel launcher vremenska i bez ruta (nije sistemska aplikacija).

Kako si podesio vreme na pixel launcheru? Ja ne znam kako da promenim kalendar na vreme

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Kako misliš vreme i kalendar ?
Samo apk instalacija i to je to, jedino ne radi "svajpovanje" u levo na google app, ali to mi i ne treba ...

Screenshot_20161126-163928.png

Isti clan prodaje jos dva telefona, "kao nova" isto sa sitnim manama. Razmisli dobro.

Da, video sam posle pitanja koje sam postavio ovde, drug me uputio na oglas. Kada sam video i druga dva oglasa odustao sam, ipak hvala na savetu

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока

Imam samo datum bez vremenske prognoze

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Da, greška - dok sam video da nemaš vreme, odmah sam pomislio na Nova [emoji4]

ja sam instalirao sa apkmirror pa nije radila, samo launcher. wallpaper sam sa gplay-a skinuo i radi. kasnije cu probati sa ovim sto si postavio.

znam da je bio tu neko ko je kupio telefon preko telenora, čini mi se, i nije na kutiji imao nalepnicu sa serijskim brojem iz kojeg se vidi datum proizvodnje telefona.
na ovom sajtu i to može da se proveri kad se kuca IMEI:

http://www.imeipro.info/check_lg.html

Check information about your LG cell phone - model, serial number, manufacture date. Verify LG carrier, age of the phone, purchase country, CSN number and other details.

znam da je bio tu neko ko je kupio telefon preko telenora, čini mi se, i nije na kutiji imao nalepnicu sa serijskim brojem iz kojeg se vidi datum proizvodnje telefona.
na ovom sajtu i to može da se proveri kad se kuca IMEI:

http://www.imeipro.info/check_lg.html
OK, o meni se radi. Proverio sam na tom sajtu, datum proizvodnje je 22.10.2015.

Послато са Pixel XL уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Vrh Dno