Šta je novo?

LG Nexus 5X

June 22, 2016

Da li je moguće da Bench ne može da izađe na kraj sa ovim spamom ? Totalno nerealno

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa koje Fore ,uvedes pravilo da ne mogu da se ostavljaju linkovi ka xda Balkan ili uopšte da se piše xda 30dana od registracije. Ima sigurno načina ,ovo postaje smešno

Poslednja izmena:
Stvarno smaraju kvazi-xda kroasani, koliko sam video forum im je pustara klasicna :d pa treba ocekivati jos ocajnickih spamovanja ovde.

Najjace je sto su poceli da glume zene kako bi privukli nekoga [emoji23]

Sent from my D6503

nexus 5x šareni logo 1.jpg
nexus 5x šareni logo 2.jpg
Dbrand sa google bojama na x, neko je trazio da vidi kako izgleda. Zeznuo sam se samo sto nisam stavio bela slova ali i njih su mi poslali x2 tako da cu i to probati. Generalno sam zadovoljan.

Samu foliju nije, fen za kosu dosta pomaze. Imaju sjajno uputstvo na sajtu, stvarno ga treba pregledati i tako lepiti, em je lakse em sigurno dobro zalepis. I nije kao folija za ekran, mozes odlepiti pa ispraviti ako nesto naopako podje.

Moja varijanta.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1480352569826.jpg
    uploadfromtaptalk1480352569826.jpg
    91 KB · Pregleda: 180
Da, definitivno je lepše sa belim slovima.

Ja nosio telefon bez ičega dok nije stigao dbrand. Imao sam neki tanak, providan case za svaki slučaj, koji je požuteo u rekordnom roku :D

I ja imam providan,tj uzeo sam providan koji je vec odavno pozuteo. :)
Nije mi jasno sto svaki providni pozuti.

Providni što daje Vladimir sa KP nije požuteo kod mene, bar ne još uvek [emoji2] .

Moj providni je za sada kao nov. Jedina mana je ta sto je tesko koristiti dugmice, totalno se stopili sa silikonom i tesko ih je napipati, a i pritiskati. Treba mi neki hard case, ali na kupujemprodajem slab izbor.

Dosta uticaja ima UV zračenje, a i jer su smese uglavnom šklj kvaliteta...

414fa3c15bc178c59eccfbf75e70e4f5.jpg

Evo, stavio belu, morao...

Jel moguce da sistem preko 8Gb kad saberem sve?

Poslednja izmena:
Ne. Zauzima oko 4gb.
uploadfromtaptalk1480503279432.jpg

Ne znam sta mi jede memoriju.

Imam 2Gb slika&videa i oko 4Gb aplikacija. Nemam muziku, navigaciju, koristim clean master za ciscenje kesa. I ostalo samo 2Gb slobodno, a trebalo bi da imam bar 4Gb !?

Ne znam sta mi jede memoriju.

Imam 2Gb slika&videa i oko 4Gb aplikacija. Nemam muziku, navigaciju, koristim clean master za ciscenje kesa. I ostalo samo 2Gb slobodno, a trebalo bi da imam bar 4Gb !?
Izbrisi taj clean master i instaliraj sd maid pro.

Ово је послао 6п!

Jel ima neko iz NS a da ima volju da proveri jedan 5x sa kp dali je sve ok?

Sent from Dunav

Vrh Dno