Šta je novo?

LG Nexus 5X

Je li ovaj update za vas prijavljene na betu ili ga dobijamo svi?

Isto poruka da je sistem corrupt ali zavrsilo se okej.. Ne vidim neke razlike :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jel zna neko zašto mi (od juče) u notifikaciji više ne stoji info da je dostupan upgrade sa MM-a na Nougat? Zbog paranoje :) da ne fasujem boot loop, ga nisam instalirao. Sad kad odem u system updates>check for update, piše your system is up to date (a na MM-u je).

Kad ce za nas 7.1.1 koji nismo na beti? :)

Sent from my Nexus 5X

U decembru, verovatno isto oko 20og.

Sent from my Nexus 5X

Negde sam pročitao početkom decembra.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Stable Android 7.1.1 updates will arrive in a matter of weeks.

For app developers (which is who this is really for), they can continue use this software to develop their apps that target API level 25 in order to have them ready to go for when the software expands its reach. Google is updating the platform tools inside Android Studio to help the transition.

The release of Developer Preview 2 shows that Google is on schedule to release the complete version of Android 7.1 in early December, at which time any manufacturer will be able to use it on their own phones and tablets. When the software is finished, all supported devices — including the latest Pixel and Pixel XL — will get Android 7.1.1 updates.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Jel zna neko zašto mi (od juče) u notifikaciji više ne stoji info da je dostupan upgrade sa MM-a na Nougat? Zbog paranoje :) da ne fasujem boot loop, ga nisam instalirao. Sad kad odem u system updates>check for update, piše your system is up to date (a na MM-u je).

Ista situacija, upravo primetih to.

Inače dobro radi opcija lift to check phone. :)
Naravno sa ugašenim ambijent displejom.

Primetio sam da na preview2 ne gubi više frejmove kada se izvuče onaj meni u setingsima sa leve strane. Ranije je rezao kao lud ;)

Poslednja izmena:
Sta se desilo sa Google Now aplikacijom na 7.1? Sve sto kazem trazi po internetu, dok je pre dosta zadataka mogla da izvrsi. Jeste da je nepotrebno, retko ko ce da prica sa telefonom ali bas me razocaralo

Šta čekate, ovo je toliko stabilno i tako lepo radi da odmah mogu da promene naziv u stable ;)

Realno, nema ni jedan jedini problem (bar ih ja nisam primetio), nije kao sto je pre bilo da su bete bagovite

Sta se desilo sa Google Now aplikacijom na 7.1? Sve sto kazem trazi po internetu, dok je pre dosta zadataka mogla da izvrsi. Jeste da je nepotrebno, retko ko ce da prica sa telefonom ali bas me razocaralo

Meni npr nije hteo da priča uopšte, samo traži po netu šta kažem.
Duže vremena to trajalo, i juče uzmem par puta promenim jezik, pa vratim na en us, i na kraju proradilo.

Meni npr nije hteo da priča uopšte, samo traži po netu šta kažem.
Duže vremena to trajalo, i juče uzmem par puta promenim jezik, pa vratim na en us, i na kraju proradilo.

Isto potpuno i meni. Nece da prica nista, samo trazi po netu sve, cak i ono sto nema veze sa netom. Aj sad cu da probam i ja

Stavi i voice i search language na UK, i radiće ti onda. Posle samo vrati na US oba pa proveri da l' radi.

Sredio sam. U voice mi je bio US (kao primarni) i srpski a u search samo US. Resio sam tako sto sam izbacio srpski i ostao samo US u voice

Za rootovane, skinem ota, ali ga flashujem oreko FlashFire i ne gubim nista ako sam dobro razumeo?

Zalepi ga i javljaj kakav je osećaj . I ja sam furao taj karbon na nexus4 ali izdržao sam max 15dana :)

Ja još uvek čekam onaj kejs iz Kine :)

Lepim ga tek za 10-15 dana, preneću utiske.

Zašto nema tap tap za otključavanje na ovom mališi?

Nema jer google-a zabole za tu opciju :)

Loš mi osećaj pod prstima :) nexus4 sa onim staklom pozadi je bio prelep za korišćenje.. morala je folija da leti :)

Poslednja izmena:
Na 5x nije steta case staviti, niti je lijep niti kvalietan. Takodje mozda nije steta ni nista ne staviti. Konkretno ringke slim po meni najjaci case ikad, materijali i izrada bolji nego kuciste od 5X. Djeluje kao sastavni dio telefona, to mi se svidja.
Ima onaj soft premaz nazad bukvalno lijepi se za ruku. Znam da cu uglavnom ganjati ovakve caseove u buducnosti, hard caseovi od PCa su zakon za mene, kakvi silikoni kakvi bakraci.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ko ocenjuje lepotu i kako?
A drugo, na osnovu čega si izveo zaključak da nije kvalitetan, je li ti otpalo nešto, izgulila se slova, imaš zazore od cm, škripi, uvija se?
To je Stjepan, pusti ga. Nema on 5x.

Izasla mi je notifikacija za novembarsku zakrpu, medjutim posle 2 dana se izgubila sama od sebe. Mislio sam da je uradjen update, ali nije. I dalje u about phone stoji security patch level October 5, 2016, a kad idem u system updates pise da je system ut to date. Jel zna neko kako da dodjem do novembarskog apdejta?

Nazad
Vrh Dno